Hufschmid's main page (in English)
Suomen asiakirjat

Yleisiä Apollo-huijauksen
kiistanaiheita

 

 

1) Kuuhun laskeutuminen olisi hyvin vaikeaa lavastaa.

Timiltä: 

Jos Apollo olisi lavastus, sen täytyisi olla hyvin ammattilaismaisesti toteutettu lavastus.
 
He olisivat tehneet kotiläksynsä, mikä tarkoittaisi, että he tietäisivät, miltä taivas näyttää Kuusta!


Vastaukseni:

Olet oikeassa! Tähtien, Venuksen ym. oikean paikan ja liikkeen lavastaminen olisi ollut hyvin vaikeaa, ellei mahdotonta. Tämän takia Apollon astronautit eivät koskaan maininneet tähtiä, Venusta tai Marsia, tai ottaneet valokuvia niistä. NASAn täytyi vältellä tähtiä koskevia asioita, aivan kuten hallituksen täytyy vältellä sitä asiaa, mikä aiheutti World Trade Centerin rakennus 7:n sortumisen.

Niiden useiden päivien aikana, jolloin astronautit muka matkustivat Kuuhun ja sieltä takaisin, he olisivat voineet katsoa ulos ikkunasta ja keskustella tähdistä, planeetoista, ym. ja ottaa niistä kuvia, mutta he eivät kuitenkaan koskaan edes maininneet tähtiä. He olivat rajoitetussa avaruusaluksessa useita päiviä, mutta he eivät voineet puhua tähdistä, sillä heillä ei ollut minkäänlaista käsitystä siitä, miltä tähdet todella näyttävät katsottuna sellaisesta kohdasta avaruutta.

Tähtien asema kertomuksessa lähentelee hulluuden rajaa, sillä NASAn mukaan tähtiä ei voi nähdä Kuusta! Tästä tieteen haasteessani on kyse.

Jotta Apollo-huijaus pysyy pystyssä, kaikkien avaruusaseman astronauttien on pidettävä suunsa kiinni tähdistä. NASA haluaa meidän uskovan, ettei kukaan voi nähdä tähtiä, paitsi me, jotka olemme Maassa tai lentokoneissa. Kun matkustamme yli 20 kilometrin korkeuteen, tähdet katoavat olemattomiin!


 

2) Venäläiset olisivat paljastaneet Apollo-petoksen

Tämä on yleinen väite, jonka kuulin omalta isältäni. Seuraavassa muutamia esimerkkejä siitä, mitä ihmiset ovat kirjoittaneet:

Timiltä:

Venäläiset olisivat tienneet, miltä avaruus näyttää Kuusta katsottuna, sillä Luna 9 ja sitä seuranneet alukset ottivat valokuvia. Jos Yhdysvaltain Apollo-kuvat olisivat näyttäneet venäläisistä juonikkailta, he olisivat huomanneet huijauksen, ja tehneet amerikkalaiset näyttämään huijareilta ja typeryksiltä. Niin yksinkertaista.

Neuvostoliitto oli 1960-luvulla edistynyt sotilas- ja tiedevalta. Sitä ei olisi voitu huijata lavastetulla kuuhunlaskeutumisella. Neuvostoliitolla oli agenttinsa länsimaiden tiedeyhteisössä tietoa jakamassa. Sillä oli kehittynyt avaruusohjelma. Eihän Yhdysvaltain hallitus olisi ottanut sitä valtavaa riskiä, että Neuvostoliitto olisi päässyt jäljille, ja paljastanut petoksen! Sehän olisi ollut vuosisadan vitsi.  
 

godlikeproductions.com:ssa julkaistua:
Ketkä muut kuin venäläiset hyötyisivät enemmän kuin he tämän väitetyn huijauksen paljastamisesta?

Jos amerikkalaiset eivät olisi selvinneet kuuhun asti, venäläiset olisivat jo paljastaneet huijauksen. Sellaista asevarustusta he eniten kaipasivat.

Joten, jos venäläiset ovat sitä mieltä, että amerikkalaiset menivät Kuuhun, sitten amerikkalaiset todella menivät Kuuhun.


Vastaukseni:

Luuletko sinä, että venäläiset ovat tarpeeksi välkkyjä tietääkseen, oliko Apollo huijausta vai ei? Luuletko, että venäläiset tarttuisivat tilaisuuteen tehdä amerikkalaiset vaikuttamaan huijareilta ja typeryksiltä? Entäpä kiinalaiset? Tarttuisivatko hekin tilaisuuteen?

Jos luulet, että venäläisistä on mukava paljastaa huijauksia, seuraavassa on muutama kysymys, joihin sinun tulisi vastata:

  • Ovatko venäläiset tarpeeksi välkkyjä tietääkseen, hajotettiinko WTC:n rakennus 7 räjähtein, ja tarttuisivatko he tilaisuuteen tehdä amerikkalaiset näyttämään huijareilta ja typeryksiltä?

  •  
  • Ovatko venäläiset tarpeeksi välkkyjä tietääkseen, olikovatko syyskuun 11. päivän tapahtumat huijausta, ja tarttuisivatko he tilaisuuteen tehdä amerikkalaiset näyttämään huijareilta ja typeryksiltä?
     
  • Ovatko venäläiset tarpeeksi välkkyjä tietääkseen, oliko presidentti Kennedyn murha huijausta, ja tarttuisivatko he tilaisuuteen tehdä amerikkalaiset näyttämään huijareilta ja typeryksiltä?

  •  
  • Ovatko venäläiset tarpeeksi välkkyjä tietääkseen, oliko Oklahoma Cityn pommi-isku huijausta, ja tarttuisivatko he tilaisuuteen tehdä amerikkalaiset näyttämään huijareilta ja typeryksiltä?

  • Uskon, että vastaus kaikkiin tällaisiin kysymyksiin on: kaikilla mailla on epärehelliset hallitukset, ja kaikki syyllistyvät huijauksiin. Yksikään hallitus ei halua ryhtyä taisteluun huijausten paljastamisesta.