Hufschmid's main page (in English)


Apollo-kuuhuijaus

Sisällys

Voidaanko Kuusta nähdä tähtiä päiväsaikaan?
Miten Kuun pinta vaikuttaa auringonvalon heijastumiseen?
Miltä Maa näyttäisi Kuuhun?
Lisää Apollo-lennoista
Sionistit kuvasivat Apollo-lennot studiossa
Muutama tavanomainen Apollo-huijauksen vastatodistelu
Apollo-kuuhunlaskeutumiset olisivat olleet valtava saavutus
Miksei astronauttien turvallisuudesta piitattu?
Miksei Kuulle ainutlaatuisia asioita näytetty?
Huijaukset eivät auta
Bonustehtävä
Bart Sibrel kertoo Apollo-missioista
Miksi "totuudenetsijät" valehtelevat Apollosta?

Voidaanko Kuusta nähdä tähtiä päiväsaikaan?

Tiedämme, miksi näkemämme Maan taivas on sininen päiväsaikaan. Mutta miltä Kuun taivas näyttäisi astronautin sieltä näkemänä?

A) Taivaalla olisi paljon tähtiä, ja se olisi pohjaväriltään musta.

B) Taivas olisi niin kirkas Kuun pinnan heijastaman auringonvalon takia, ettei tähtiä voisi erottaa.

C) Taivas olisi kokonaan musta. Tähdet näkyisivät niin himmeinä astronauttien tummennettujen kypäränlasien läpi, etteivät astronautit voisi erottaa niitä.

D) Mikään näistä ei pidä paikkansa.
Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn mukaan oikea vastaus on B. Kun NASAn tiedemiehiltä on kysytty, miksei yksikään astronauteista maininnut tähtiä, he ovat vastanneet esimerkiksi:

"tähtiä ei voida vaivatta nähdä Kuun taivaalla päiväsaikaan niin ihmissilmin kuin kamerallakaan johtuen Kuun pinnan kirkkaudesta."

Tämä kommentti on sivulla: http://www.hq.nasa.gov/alsj/a13/images13.html

Onko NASA kertonut totuuden, vai onko Kuun taivas sittenkin musta, ja sillä näkyy paljon tähtiä?

Kun astronautti katsoo ylös taivaalle Kuussa, miten auringonvalo oikein voisi päästä hänen silmiinsä? Jos Kuun taivas ei ole musta, minkä värinen se siis on? Entä miten on mahdollista, että avaruuden tyhjiö on jonkin värinen?
Heijastunut auringonvalo kulkee suorissa linjoissa. Kuulla ei ole ilmakehää, joka hajaannuttaisi valon. Miten astronautti siis oikein voisi saada auringonvaloa silmiinsä Kuun pinnalta?

Miten Kuun pinta vaikuttaa auringonvalon heijastumiseen?

Tapaus 1: Tasainen pinta

Olettakaamme, että Apollo-astronautit olisivat ottaneet Kuuhun mukaan valaistusmittareiden kaltaisia valon voimakkuutta mittaavia antureita.

A-anturi on Aurinkoa kohden, joten se tunnistaa auringonvalon täysimääräisenä. B- ja C-anturit saavat heijastunutta auringonvaloa.

Jos Kuu olisi tasainen, kiillotettu, graniittinen taivaankappale, kuinka paljon valoa B- ja C-anturit saisivat? Olettakaamme, että Aurinko on 30 asteen kulmassa, kuten kuvassa. A- ja B-anturit ovat myös 30 asteen kulmassa, mutta kuvan mukaisesti vinossa. C-anturi on lähestulkoon taivaanrannassa, kuin astronautti katsoisi horisonttiin.

Astronautti George W. Bushin selkä on kuvassa Aurinkoa vasten. Kuinka paljon auringonvaloa pääsee hänen silmiinsä? Saisiko hän niin paljon valoa silmiinsä, ettei hän kykenisi näkemään taivaan tähtiä?
Tapaus 2: Murkautuneista kivistä koostuva epätasainen pinta

A-anturi on Aurinkoa kohden, kuten myös tapauksessa 1, ja saa auringonvaloa täysimääräisesti.

Kuinka paljon valoa B- ja C-anturit saisivat?
Astronautin selkä on Aurinkoa vasten. Onko NASA oikeassa: pääseekö heijastunut auringonvalo todella astronautin silmiin niin voimakkaana, ettei hän kykene näkemään tähtiä?

Hämmästyisikö astronautti Kuun pinnan kirkkaudesta, vaiko päinvastoin sen pimeydestä?

Miltä Maa näyttäisi Kuuhun?Meille Kuu Maasta nähtynä kulkee taivaan halki ja muuttuu 30 päivän aikana näkymättömän ja kokonaan näkyvän välillä.

Jos Kuun päällä kävelevät astronautit katsoisivat kohti Maata, millaisena he sen näkisivät?

A) Maa tekisi 30 päivän kierroksen, kuten Kuu Maasta nähtynä.

B) Maa pysyisi Kuun taivaalla aina samalla paikalla, eikä siirtyisi tai kääntyisi millään tavalla.

C) Maa pysyisi Kuun taivaalla aina samalla paikalla, mutta kääntyisi akselinsa ympäri ja kiertäisi 30 päivän kierron.

D) Maa muuttuisi 24 tunnin aikana näkymättömän ja kokonaan näkyvän välillä, ja kulkisi 30 päivän kierroksen Kuun taivaalla.

E) Mikään näistä ei pidä paikkansa.

Muistatko, miten Neil Armstrong kuvaili Maata vuonna 1969? Kertoiko Armstrong totuuden?Lisää Apollo-lennoista

NASA haluaa mitata Kuun säteilytasoa

NASA aikoo lähettää Kuuhun astronautteja vuoteen 2020 mennessä. Sitä ennen NASA aikoo mitata Kuun säteilytasoa miehittämättömällä CRaTER-avaruusluotaimella:

http://science.nasa.gov/headlines/y2005/08sep_radioactivemoon.htm

Eikö NASA mitannut säteilytasoa 1960-luvulla?

NASA lähetti useita Surveyor-luotaimia Kuuhun 1960-luvulla, ennen kuin lähetti Apollo-astronautit sinne:

http://nssdc.gsfc.nasa.gov/planetary/lunar/surveyor.html

NASAn mukaan luotainten tarkoituksena oli analysoida Kuun pintaa. Kun luotaimet saapuivat Kuun pinnalle, kukaan ei tiennyt, onko Kuun pinta tarpeeksi kovaa, jotta ihmiset voisivat kävellä sen päällä. Jotkut epäilivät, että jotkin Kuun pinnan osat olivat niin paksun pölykerroksen peitossa, että Apollo-alus uppoaisi siihen.

Surveyor-luotaimet osoittivat, että Kuun päälle oli mahdollista laskeutua avaruusaluksella, sillä Kuun pinta koostuu murskautuneista, isoista kivistä, eikä upottavasta pölystä.

NASA on kertonut, että Surveyor 6 mittasi Auringon protoneja sekä kosmista säteilyä:

http://nssdc.gsfc.nasa.gov/database/MasterCatalog?sc=1967-112A&ex=2

Mitä tämä tutkimus oikein paljasti? Olivatko Auringon protonit niin vähäisiä ja kosminen säteily niin pientä, että astronautit voisivat oleilla Kuun päällä turvallisesti? Miksi NASA siis on kovin salamyhkäinen ulkoavaruuden säteilytasoista?

NASA oli oman väittämänsä mukaan saanut selville, että Kuun kamaralla todella voisi oleilla ilman vaaraa. Tämän jälkeen NASA on väitetysti lähettänyt kuusi astronauttiryhmää Kuuhun. Nämä laskeutuivat kuuteen eri paikkaan. Yksikään ryhmistä ei kuitenkaan mitannut säteilyä.

NASAn mukaan Apollo-astronautit eivät vaivautuneet mittaamaan säteilyarvoja, koska olivat Kuun päällä vain muutaman päivän ajan. Todennäköisempi selitys on, etteivät astronautit koskaan olleetkaan Kuussa.

On mahdollista, että Surveyor-tutkimuksella saatiin selville, että Kuun säteilyarvot ovatkin niin suuria, etteivät astronautit mitenkään voisi selviytyä Kuun kamaralla ohuissa avaruuspuvuissaan ja surkean näköisessä laskeutumisaluksessaan. NASA saattoi määrätä kaikki säteilymittaukset salaisiksi, jotta me emme voisi tajuta ulkoavaruuden vaarallisuutta.


Vuoden 1969 lehdistötilaisuus oli suorastaan psykoottinen

Kun Neil Armstrong, Michael Collins ja Buzz Aldrin olivat palanneet Kuusta vuonna 1969, he pitivät lehdistötilaisuuden, jossa he kertoivat maailmalle uskomattomasta matkastaan. Heidän voisi kuvitella olleen innoissaan ja halunneen kertoa kaikille saavutuksestaan.

Astronauttien silloiset ilmeet ja eleet kuitenkin antavat ymmärtää, että he ovat hyvin jännittyneitä.

Miksi he vaikuttivat kovin hermostuneilta ja kiusaantuneilta? NASAn mukaan kaikki kolme astronauttia olivat hyvin sisäänpäin kääntyneitä. Pikemminkin kuitenkin vaikutti siltä, että he olivat paineen alaisina, koska joutuivat valehtelemaan olleensa Kuussa.

Lehdistötilaisuuden alku:

apollo11_press_conference.wmvKaikki Apollo-astronautit vaikuttivat psykoottisilta

Kaikki 21 Apollo-astronauttia pysyivät julkisuudelta piilossa Kuusta palattuaan. NASAn mukaan kaikki 21 astronauttia olivat liian ujoja antaakseen haastatteluja.

Neil Armstrong on paras esimerkki tästä. Cincinnati Enquirer -lehden artikkeli hänen kummallisesta käytöksestään:

http://www.enquirer.com/editions/1999/07/18/loc_neil_armstrong_the.html

Leon Wagenerin kirjan One Giant Leap sivulla 298 on tällainen kuvaus hänestä:

"Kun Neil aloitti Cincinnatin yliopistolla professorina vuonna 1970, alueen radio- ja televisiokanavien sekä painetun sanan johtajat oli kutsuttu koolle keskustassa sijaitsevaan ravintolaan kuulemaan uhkaus: He eivät saa pyytää haastatteluja joukossaan asuvalta avaruussankarilta, sillä haastatteluja ei myönnettäisi; heidän täytyy kokonaan unohtaa Armstrongin olemassaolo, eikä hänestä saanut tehdä uutisjuttuja. Jostakin syystä koko joukko suostui vaatimukseen yhtä henkilöä lukuun ottamatta. Lawrence H. Rogers, silloinen alueen radio- ja televisiokanavien ketjun omistavan Taft Broadcasting -yhtiön johtaja, protestoi huutaen. "Syyksi he antoivat sen, että Neilillä ei ole sihteeriä, ja hän hukkuisi pyyntöihin. Viittasin kädelläni ja sanoin: 'Tuo on naurettavin juttu, jonka olen koskaan kuullut.' Sanoin heille, että Armstrong on Christopher Columbuksen jälkeen kaikista tunnetuin tutkimusmatkailija; olisi ollut journalistisesti väärin olla kirjoittamatta hänestä ja olla kiittämättä häntä hänen saavutuksestaan."

Kuinka todennäköistä on, että joka ikinen Apollo-astronautti on niin sisäänpäin kääntynyt, ettei pysty käymään kouluissa vieraana, esiintymään televisio-ohjelmissa keskustelemassa Kuusta tai antamaan toimittajille haastatteluita?Kuu ei ole kirkas

Kuu ei ole lainkaan kirkas taivaankappale. On helppo mitata Kuusta heijastunutta valoa. Mittauksista voidaan johtaa, kuinka paljon auringonvaloa Kuu heijastaa.

Tämä on NASAn hyvin yksinkertainen kuvaus:

"...Kuu heijastaa auringonvaloa melkeinpä huonoimmiten koko aurinkokunnassa. Jonkin taivaankappaleen heijastaman valon määrää sanotaan heijastussuhteeksi. Kuu heijastaa vain noin seitsemän prosenttia siihen osuvasta auringonvalosta, joten sen heijastussuhde on 0,07."

http://liftoff.msfc.nasa.gov/academy/universe/moon.html

Tämä tarkoittaa, että Kuun kamaralla oleskelevat astronautit eivät ollenkaan olisi ymmällään Kuun pinnan kirkkaudesta. Itse asiassa he olisivat hämmästyneitä sen pimeydestä.1960-luvun tekniikka oli liian alkeellista

1960-luvun tietokoneita ei nykyään enää luokiteltaisi tietokoneiksi. Ne olisivat "elektronisia yhteenlaskukoneita".

Tuotantotekniikka oli 1960-luvulla hirvittävän surkeaa siihen nähden, mihin olemme nykyään tottuneet.
U2-lentäjät näkivät kyllä tähdet

U2-lentäjä huomautti, että mitä korkeammalle hän lentää, sitä mustemmaksi taivas tulee, ja sitä paremmin tähdet erottuvat taivaalta:

"Ilma on siellä ylhäällä niin paljon selvempää; siellä näkee ehkäpä kymmenen kertaa enemmän tähtiä. Ne vain kerta kaikkiaan peittävät taivaan."

Alkuperäistä WWW-sivua ei enää ole, mutta siitä on kopio archive.org:issa osoitteessa:

http://web.archive.org/web/20030620084228/http://www2.acc.af.mil/accnews/jan98/980025.html

NASA aikoo törmäyttää luotaimen Kuuhun

Huhtikuussa 2006 NASA ilmoitti aikeistaan lähettää luotain Kuuhun vuonna 2008 selvittääkseen, onko Kuun pinnalla vettä.

Eikö NASA jo analysoinut 400 kilogrammaa Kuun kiviä, jotka kuusi astronauttiryhmää toi Maahan Kuusta, kuudesta eri paikasta?

Viimeisimmän luotaimen ei anneta laskeutua normaalisti Kuun pinnalle, vaan sen annetaan törmätä Kuuhun!

NASAn mukaan sillä on jo valmiina tekniikka, jolla ihmisiä saa Kuuhun ja takaisin, joten miksi se siis suunnittelee alkeellista rysähdystä?Hubble-teleskoopilla tehdään katsaus Kuuhun

Tässä hämmästyttävässä raportissa kerrotaan, että NASA käyttää Hubble-teleskooppia tekemään katsaus Kuun pinnan heijastamaan ultraviolettivaloon, jotta voitaisiin saada selville, minkälaisia mineraaleja Kuun pinnalla on.

Kuten jo edellä mainitaan, eikö NASA jo analysoinut 400 kilogrammaa Kuun kiviä, jotka kuusi astronauttiryhmää toi Maahan Kuusta, kuudesta eri paikasta?

NASA haluaa meidän uskovan, ettei 400 kilogrammaa ole tarpeeksi, ja että astronauttien suorittamat kokeilut eivät siten riitä. Voidaanko ajatella, että Kuuhun katsominen teleskoopilla todella saa enemmän aikaan kuin 12 henkeä Kuun kamaralla?Kuukiviä Etelänavalla?

New Mexicon yliopiston tutkija Barbara Cohen oli Etelänavalla keräämässä kiviä. Hän lähetti ne Texasin Houstoniin tutkittaviksi.

Houstonin tutkijat totesivat, että eräs Etelänavan kivistä oli hyvin samankaltainen kuin NASAn kuukivet.

Tutkijat tulivat siihen tulokseen, että eräs Etelänavan kivistä oli itse asiassa Kuusta:

http://www.msnbc.msn.com/id/6620370/

Miten Kuun kivet oikein joutuivat Etelänavalle?

NASA ja Cohen haluavat meidän uskovan, että suuri meteori törmäsi Kuuhun jokin aika sitten, ja Kuun kappaleita lensi avaruuteen. Jotkin näistä kappaleista ajautuivat Etelänavalle.

Kuu on hyvin kaukana Maasta. Jos kiviä todella syöksyi Kuusta sellaisella vauhdilla, että ne pääsivät pois Kuun vetovoiman piiristä, miten todennäköistä on, että yksikään kivi pysyisi ehjänä Maan ilmakehän läpi tapahtuvan pudotuksen aikana ja päätyisi Etelänavalle satojen tuhansien kilometrien päähän?

Järkevämpi selitys on, että NASAn "kuukivet" ovat todellisuudessa Etelänavalta.Kuuraketti liian hiljainen, liikaa kuvia...

Jack White laski astronauttien Kuun kamaralla ottamien kuvien määrän ja jakoi määrän ajalla, jonka astronautit viettivät Kuussa. White osoittaa, että he ottivat liikaa kuvia:

http://www.aulis.com/skeleton.html

Bill Kaysing tai Bart Sibrel, unohdin jo kumpi, osoitti, että kuuhunlaskeutujan moottori oli liian hiljainen. Ääni voidaan kuulla - tai itse asiassa sitä ei voida kuulla - tällä sivustolla, jolla on ote virallisesta Apollo-videosta:

http://www.australiafreepress.org/articles/Apollo/apollo.htm

Ääni on niin hiljainen, että on kuin astronautit olisivat studiossa.
Sionistit kuvasivat Apollo-lennot studiossaNyt tiedät, miksi varjot näyttävät niin oudoilta, miksi tausta näyttää maalatulta muurilta, ja miksi astronautit käyttivät niin paljon aikaa Yhdysvaltain lipun kanssa poseeraamiseen.

Astronautit eivät koskaan vaivautuneet osoittamaan kameraansa Maata kohden tai kertomaan, näkisivätkö he kaupunkien valot, kun Maassa on yö, taikka kertomaan, näkisivätkö he maanosat tai huomaisivatko Maan kiertämisen akselinsa ympäri.

Astronautit eivät myöskään piitanneet tähdistä, linnunradasta tai Venuksesta.Muutama tavanomainen Apollo-huijauksen vastatodistelu

"Kuuhunlaskeutumisen lavastaminen olisi liian vaikeaa"

Tim:

Jos Apollo-kuuhunlaskeutumiset olivat lavastus, sen olisi täytynyt olla oikein ammattitaitoisesti tehty. Huijarit olisivat tienneet, miltä taivas näyttää Kuusta nähtynä.

Vastaukseni:

Niinpä. Tähtien, Venuksen ym. taivaankappaleiden oikean sijainnin ja liikkeen lavastaminen olisi ollut äärimmäisen vaikeaa, ellei mahdotonta. Juuri tämän takia Apollo-astronautit eivät koskaan maininneet tähtiä, Venusta, Marsia tai ottaneet kuvia niistä. NASAn täytyi vältellä keskustelua tähdistä, aivan kuten Yhdysvaltain hallituksen täytyy vältellä keskustelua siitä, mikä aiheutti World Trade Centerin rakennuksen 7 luhistumisen.

Niinä monina päivinä, kun astronautit muka matkustivat Kuuhun ja takaisin, he olisivat voineet katsoa ulos ikkunasta ja keskustella tähdistä ja planeetoista ja ottaa kuvia niistä, mutta he eivät koskaan edes maininneet tähtiä, sillä heillä ei ollut mitään käsitystä siitä, miltä tähdet todella näyttäisivät avaruudesta katsottuna.

NASAn mukaan tähtiä ei voida nähdä Kuusta!

Jotta Apollo-fantasiaa voidaan pitää yllä, kaikkien NASAn kyseisen avaruusaseman astronauttien on pidettävä suunsa kiinni tähdistä. NASA haluaa meidän uskovan, että kukaan ei voi nähdä tähtiä, paitsi me, jotka matkustamme Maan päällä ja lentokoneissa. Kun pääsemme yli 20 kilometrin korkeuteen, tähdet katoavat!"Venäläiset olisivat paljastaneet huijauksen"

Tämä on yleinen väite, jonka olen kuullut omalta isältänikin. Joitakin esimerkkejä siitä, mitä ihmiset ovat kirjoittaneet:

Tim:

Venäläiset olisivat tienneet, miltä avaruus näyttää Kuusta, sillä Luna 9 ja sen jälkeiset alukset ottivat valokuvia. Jos NASAn Apollo-kuvat olisivat näyttäneet venäläisistä epäilyttäviltä, venäläiset olisivat paljastaneet huijauksen ja saaneet amerikkalaiset näyttämään huijareilta ja typeryksiltä.

Neuvostoliitto oli 1960-luvulla edistyksekäs sotilas- ja tiedevalta. Sitä ei oltaisi voitu huijata lavastetulla kuuhunlaskeutumisella. Länsimaiseen tiedeyhteisöön soluttautuneet Neuvostoliiton agentit jakoivat tietoa. Neuvostoliitolla oli oma, edistyksekäs avaruusohjelmansa. Millainen Yhdysvaltain hallinto oikein olisi ottanut suunnattoman riskin omasta paljastumisestaan?

godlikeproductions.com:issa kirjoitettua:

Ketkä muut kuin venäläiset saavuttaisivat enemmän huijauksen paljastamisesta?

1950- ja 1960-lukujen kilpailussa avaruuden herruudesta oli jaossa vain yksi palkinto, taiston voittaminen, ja joko venäläiset tai amerikkalaiset olisivat saavuttaneet päämäärän ensin.

Jos amerikkalaiset eivät olisi selvinneet Kuuhun, venäläiset olisivat vuorenvarmasti jo paljastaneet huijauksen. Sellaista aseistusta he eniten toivoivat.

Joten jos venäläiset uskovat, että amerikkalaiset laskeutuivat Kuuhun, nämä aivan varmasti todella tekivät niin.

Vastaukseni:

Ovatko venäläiset tarpeeksi älykkäitä päätelläkseen, oliko Apollo huijausta vaiko ei? Tarttuisivatko venäläiset tilaisuuteen saada amerikkalaiset vaikuttamaan huijareilta ja typeryksiltä? Entä kiinalaiset? Paljastaisivatko hekin huiputuksen?

  • Ovatko venäläiset tarpeeksi älykkäitä tajutakseen, tuhottiinko World Trade Centerin rakennus 7 räjähtein, ja pyrkisivätkö he saamaan amerikkalaiset vaikuttamaan huijareilta ja typeryksiltä?
  • Ovatko venäläiset tarpeeksi älykkäitä tajutakseen, oliko syyskuun 11. päivän tapahtumat hämäystä, ja pyrkisivätkö he saamaan amerikkalaiset vaikuttamaan huijareilta ja typeryksiltä?
  • Ovatko venäläiset tarpeeksi älykkäitä tajutakseen, oliko presidentti Kennedyn murha järjestetty huijausspektaakkeli, ja pyrkisivätkö he saamaan amerikkalaiset vaikuttamaan huijareilta ja typeryksiltä?
  • Ovatko venäläiset tarpeeksi älykkäitä tajutakseen, oliko Oklahoma Cityn pommi-isku hämäystä, ja pyrkisivätkö he saamaan amerikkalaiset vaikuttamaan huijareilta ja typeryksiltä?
Luulenpa, että vastaus näihin kysymyksiin on: Kaikilla mailla on korruptoituneet hallitukset, ja kaikki syyllistyvät petoksiin. Yksikään maa ei halua joutua kiistaan, jossa pitäisi saada selville, kuka on huijannut missäkin asiassa.
Apollo-kuuhunlaskeutumiset olisivat olleet valtava saavutus

Alkujaan, vuonna 1969, Apollo 11:n laskeutumisesta Kuun kamaralle oli valtavaa innostusta. Olin itse 14-vuotias, ja muiden muassa halusin kärkkäästi nähdä mission televisiosta. Muutaman Apollo-lennon jälkeen innostus alkoi kuitenkin jo haalistua.

Kerrotaan, että jotkut jopa valittivat televisioyhtiöille Apollo-selostuksen menosta tavanomaisten televisio-ohjelmien päälle. Miten kummassa amerikkalaiset eivät välittäisi valtavasta saavutuksesta?

Omalla kohdallani voin sanoa, miksi intoni lopahti. Kuuhunlaskeutuminen oli ihmiskunnan kaikkien aikojen suurin saavutus. Astronauttien olisi täytynyt olla innoissaan. Heidän olisi tullut katsoa taivaalle, alas maahan, ja kaikkialle ympärilleen.

Sen sijaan he vähät piittasivat taivaasta, eivätkä edes vilkaisseet kohti kuuta. He käyttivät aikaansa Yhdysvaltain lipun kanssa poseeraamiseen, ja Kuun irtomaan pussittamiseen.

Apollo-laskeutumisten katseleminen oli kuin olisi katsellut oman tuttavansa Galapagossaarten matkavideoita, joissa ei kuitenkaan näy muuta kuin tuttava ylpeänä Yhdysvaltain lipun kanssa tai pelaamassa golfia hotellilla.

Ei tulisi mieleen, että tuttava olisi lavastanut matkan Galapagossaarille. Sen sijaan saattaisi ajatella, että onpa siinä typerä sälli, kun käyttää paljon aikaa ja rahaa Galapagossaarilla käymiseen, muttei teekään siellä muuta kuin pelaa golfia ja poseeraa lipun kanssa.

Kuten Bart Sibrel osoitti haastattelussaan Daniel Ottin kanssa, astronautit olisivat varmaankin julkistaneet kuvia, joissa Maa näkyy taka-alalla.

Olin teini-ikäinen Apollon aikoihin. Oletin, että astronautit oli valittu tehtävään, koska he olivat fyysisesti vahvoja. Ajattelin, että he olivat henkisesti vajaa-älyisiä. Kiinnostukseni Apollo-laskeutumisia kohtaan hupeni tapahtuman typeryyden takia. Yhden tai useamman mission jälkeen toivoin, että Kuuhun olisi lähetetty joitakin älykkäitäkin ihmisiä.

Olin huolissani nähtyäni erään astronautin ottavan golfpallon taskustaan Kuussa ollessaan. Vaikka olinkin tuolloin teini-ikäinen, pidin tavaroiden salaa ujuttamista avaruusalukseen vastuuttomana toimintana. Esimerkiksi paino on vakava asia avaruusaluksessa. Tai entäpä jos pallo olisi räjähtänyt avaruuden tyhjiössä? Tai entä jos äärimmäiset lämpötilat olisivat saaneet sen räjähtämään? Eikö se voisi repiä aukkoa avaruuspukuun? Olivatko astronautit vastuuttomia ääliöitä? He käyttäytyivät, kuin olisivat huvipuistossa.Miksei astronauttien turvallisuudesta piitattu?

Kuuhun laskeutuminen olisi ollut erittäin vaarallista. Ensimmäisten astronauttien olisi täytynyt olla hyvin varovaisia kulkiessaan Kuun kamaralla. Mitä tapahtuisi, jos joku heistä tippuu alas? Ovatko kivet niin teräviä, että avaruuspukuihin tulisi reikiä? Viilentäisivätkö puvut astronautteja auringonpaisteessa ja lämmittäisivät heitä varjossa? Entä miten mahtaa olla säteilyn laita?

Jos pääsisin ensimmäisenä Kuuhun, huolehtisin turvallisuudestani. Tarkistaisin esimerkiksi Kuun säteilyarvot. Kokeilisin omaa avaruuspukuani ja muiden astronauttien pukuja valtavassa kuumuudessa ja kylmyydessä. Pukuja ei ollut koskaan aiemmin kokeiltu Kuussa, joten miten voitiin olla varmoja, että astronautit selviäisivät niissä hengissä? Entäpä pienen pienet meteorit? Olisiko niistä jotakin haittaa? Kuinka monta meteoria astronauttiin osuisi esimerkiksi tunnin aikana? Suojaisivatko avaruuspuvut meteoreilta?
Miksei Kuulle ainutlaatuisia asioita näytetty?

Jos olisin käynyt Kuussa, olisin näyttänyt katsojille, kuinka pöly putoaa alas yhtä nopeasti kuin kivet, ja kuinka kaikki putoaa alas paljon hitaammin. Astronautit näyttivät höyhenen ja vasaran tippuvan alas samalla nopeudella, mutta laatu on niin huono, että luulen höyhenen olleen metallinen sisältä ja vasaran ontto, muovinen lelu.

Olisin ottanut mukaani lämpömittarin, ja olisin tarkastellut lämpöä niin auringonpaisteessa kuin varjossakin, ja keskustellut havainnoistani.

Apollo 17:n miehistö jätti Kuuhun televisiokameran, joka kuvaisi kuumoduulin lähdön. Kun katselin tätä, ajattelin mielessäni, että oikea video oli varmaankin niin huonolaatuinen, että NASA korvasi sen simulaatiolla.

Minusta tuntui, että kuustalaukaisuvideo oli lavastus, sillä raketti ei vaikuttanut kiihtyvän kunnolla, eikä raketin pakokaasusta ollut merkkiäkään. Sen sijaan, että olisin tajunnut koko Apollo-mission olevan lavastus, oletin, että kuustalaukaisu oli harmittomasti korvattu simulaatiolla, samaan tapaan kuin laulajat huulisynkronoivat musiikkinsa televisioesiintymisissään.

Bart Sibrel huomauttaa, että kuumoduulin sisällä kuvatussa videossa ei ole ollenkaan raketin moottorin ääntä. NASA todellakin teki huomattavan työn saartaessaan voimakkaan raketin tärinän sisällä olleista ihmisistä!Huijaukset eivät auta

Luulen, että ne, jotka lavastivat Apollo-kuuhunlaskeutumiset, uskoivat niiden auttavan Yhdysvaltoja, mutta Apollo-huijaus ja presidentti Kennedyn hämäysmurha tuhosivat monen Yhdysvaltojen parhaiten käyttäytyvien ja kyvykkäimpien ihmisten moraalin. Yhdysvalloissa oli 1960-luvulla useita maastaan ylpeitä ihmisiä, jotka unelmoivat mukavien kaupunkien, rautateiden ym. rakentamisesta.

Loputtomat valheet, sätkynukkehallitukset, huijaukset ja korruptio aiheuttivat apatiaa, inhoa hallintoa kohtaan ja välinpitämättömiä asenteita: "Miksi piittaisin tästä korruptoituneesta maasta?"

Ehkäpä tulevaisuuden ihmiskunta on kehittyneempi. Mutta kehittyvätkö ihmiset, jos toiset auttavat huijausten salassapidossa? Uskon, että ihmisten tulee saada tietää niistä, jotta voisivat oppia niistä ja kehittyä. Meidän tulee suunnitella parempia hallituksia, mikä edellyttää, että nykyisistä hallituksiemme ongelmista on keskusteltava.Bonustehtävä

Katsele NASAn SOHO-teleskoopin ottamia kuvia, joissa näkyy aurinko.

Pääset sivulle, jolla voit valita, minkä tyyppisiä kuvia haluat nähdä. Klikkaa jompaa kumpaa Auringon koronasta otettua kuvaa (LASCO C2 tai LASCO C3).

Kuvissa on paljon monenkokoisia valkoisia läiskiä sekä muutamia valkoisia juovia. (1024 x 1024 pikselin kokoiset kuvat näyttävät eniten yksityiskohtia.)

Bonustehtävä on: Ovatko valkoiset läiskät tähtiä?

Jos ne ovat tähtiä, tähdet ovat siis nähtävissä Auringon koronan läpi. Tämän pitäisi saada sinut pohtimaan: jos tähdet ovat niin kirkkaita, että ne näkyvät Auringon koronan läpi, eikö tähtien pitäisi näkyä avaruusasemalle tai Kuussa oleville astronauteille?

Samaten, jos astronautti pitäisi kättään ylhäällä niin, ettei näe Aurinkoa, näkisikö hän kuitenkin Aurinkoa ympäröivät koronan ja tähdet?
Bart Sibrel kertoo Apollo-missioista

Bart Sibrelin haastattelu (4,4 Mt, nauhoitettu 14.9.2006):

Interview-with-Bart-Sibrel-14Sep2006.mp3

Kuten monet muut, Bart Sibrel oli lapsena hurmioissaan Apollo-kuuhunlaskeutumisesta. Hänen makuuhuoneensa seinät olivat Apollo-kuvien peitossa.

Vuosia myöhemmin aikuisena hän kuuli, että NASA lavasti Apollo-kuuhunlaskeutumiset. Koska hänen elinkeinonaan oli elokuvien tekeminen, hän päätti tutkia Apolloa ja tehdä siitä dokumenttielokuva.

Bart Sibrel käytti viisi vuotta ja 500 000 dollaria vuonna 1996 alkaneeseen Apollo-dokumenttinsa taustatutkimukseen ja tuottamiseen. Lopputuotteena syntyi A Funny Thing Happened on the Way to the Moon:

http://www.moonmovie.com/moonmovie/

Sibrel hankki paljon videomateriaalia NASAn arkistoista tutkimuksensa aikana. Eräs videopakkaus oli merkitty väärin. Sisällä oli video, joka sisälsi editoimatonta kuvamateriaalia. Nauhalla oli muokkaamatonta kuvaa suoraan Apollo-aluksen sisältä.

Jos Apollo-astronautit todella kävivät Kuussa, sillä ei olisi merkitystä, jos joku saisi käsiinsä muokkaamatonta kuvamateriaalia.

Tämä nauha kuitenkin näyttää astronauttien kiertävän Maata, ja astronautit järjestyvät nauhalla kuvan ottamista varten siten, että Maa näyttäisi olevan pieni taivaankappale pitkän matkan päässä ja antaen siten ymmärtää, että he olisivat kuvassa matkalla Kuuhun.

Yleisön oli tarkoitus nähdä vain se osa videosta, jossa Maa näyttää piskuiselta, ei sitä osaa, jossa astronautit lavastavat tällaisen kuvan.

Video osoittaa todeksi, että astronautit eivät koskaan matkustaneet Maan vaikutuspiirin ulkopuolelle, mikä toisin sanoen tarkoittaa sitä, että koko kuuhunlaskeutuminen oli lavastettu.

Lisätietoa Sibrelin videoista ja videonäytteitä:

http://www.moonmovie.com/moonmovie/default.asp?ID=7
Tarvitsetko lisää näyttöä?

Voimme todistaa sadoilla eri tavoilla, että Apollo-astronautit eivät tosi asiassa koskaan käyneet Kuussa. Mutta kuten syyskuun 11. tapahtumien yhteydessä, virallista tarinaa puolustavat ihmiset vähät välittävät todisteistamme, ja ottavat esiin kysymyksiä, joihin emme osaa vastata. Apollon puolustajat saattavat esimerkiksi kysyä:

"No, jos kerran astronautit eivät käyneet Kuussa, missä he sitten kuvasivat kuuhunlaskeutumiset?"

Tämä on samankaltainen kysymys, kuin syyskuun 11. päivän iskujen yhteydessä kysytään:

"No, jos kerran lento 77 ei päättynyt Pentagoniin, missä lentokone sitten on?"

Meidän ei tarvitse tietää, missä lennolla 77 käytetty kone on todistaaksemme, että se ei osunut Pentagoniin, eikä meidän tarvitse tietää kaikkia Apolloon liittyviä yksityiskohtia todistaaksemme, että kuuhunlaskeutumiset olivat lavastettuja.
Kuun päällä olevat heijastimet eivät käy todisteina

Toisena esimerkkinä mainittakoon, että Apollon puolustajat kertovat Kuun kamaralla olevan heijastimia.

Venäläisten kuitenkin väitetään tiputtaneen heijastimen Kuuhun miehittämättömästä aluksesta. Niin ikään amerikkalaiset lähettivät Kuuhun miehittämättömiä luotaimia.

Kuussa oleva heijastin ei todista, että ihmisiä olisi laskeutunut Kuuhun. Sen sijaan se todistaa vain, että Kuussa todellakin on heijastin.

Missä sitä paitsi on näyttöä siitä, että Kuussa todella on tällainen heijastin? Samat ihmiset, jotka väittävät Kuussa olevan heijastin, ovat samoja ihmisiä, jotka väittävät tulen vetäneen World Trade Centerin rakennukset alas.

Yhdysvaltain hallituksessa ja yliopistoissa ei todellakaan ole puutetta valehtelijoista ja typeryksistä.
Miksi venäläiset eivät paljasta Apollo-huijausta?

Oletukseni oli, että venäläiset eivät halunneet paljastaa Apollo-huijausta siitä syystä, että Yhdysvallat voisi kostaa paljastamalla jotain venäläisten rikoksia.

Bart Sibrel huomauttaa kuitenkin, että venäläiset - ja muun maalaiset - eivät halua paljastaa Apollo-huijausta, vaan mieluummin kiristävät Yhdysvaltain hallitusta.
Ovatko astronautit ylpeitä itsestään?

Kuusi eri astronauttiryhmää laskeutuivat Kuuhun: Apollosta 11 Apolloon 17; Apollon 13 ryhmä vain kiersi Kuuta.

Voisi kuvitella, että astronautit pitävät itseään erityisinä. Ovatko he nauttineet elämästä palattuaan Kuusta? Ovatko he ylpeitä itsestään?

Yksikään astronauteista ei vaikuta tyytyväiseltä. Sen sijaan he tuntuvat piileskelevän meiltä kuin rikolliset.

Astronautit ovat hyödyllisiä typeryksiä, ja he ovat tuottaneet suurta harmia Yhdysvalloille.
Miksi UFO-teorioiden puolustajat puolustavat myös Apolloa?

Useimmat syyskuun 11. päivän "totuudenetsijät" puolustavat virallista Apollo-tarinaa tai eivät piittaa siitä ollenkaan. Niin ikään monet, jotka uskovat UFO- ja viljaympyräteorioihin, puolustavat Apolloa tai eivät piittaa siitä. Onko tämä vain sattumaa? Miksi kukaan heistä ei paljasta Apollo-huijausta?

Uskon, että monet syyskuun 11. päivän tutkijat ja UFO-teorioiden kannattajat työskentelevät yhden ja saman rikollisverkoston eteen.
Hurjistuneet astronautit

Bart Sibrel teki myös videon nimeltä Astronauts Gone Wild. Sibrel on etsinyt monta astronauttia, ja videolla hän yrittää saada heidät puhumaan kuuhunlaskeutumisista ja vannomaan käsi Raamatulla, että he todella kävivät Kuussa.

Tietoa videosta on osoitteessa:

http://www.moonmovie.com/moonmovie/

Viimeinen astronautti työntää Sibrelin ja kameramiehet ulos asunnostaan, mutta jättää vahingossa mikrofoninsa päälle. Astronautin pojan voidaan kuulla kysyvän:

"Haluatko soittaa CIA:lle ja saada heidät hoideltua?"

On mahdollista, että astronauteille on kerrottu, että heille annetaan mitä tahansa suojelua he vain tarvitsevat, mukaan lukien Apollon kyseenalaistajien murhat.
Miksi "totuudenetsijät" valehtelevat Apollosta?

Oletko huomannut, että "vaihtoehtoinen media", "ilmiantajat", 9/11-ryhmät ja muut "totuudenetsijät" vaikenevat Apollosta tai puolustavat sitä?

Esimerkiksi Alex Jones (infowars.com) ja Mike Rivero (whatreallyhappened.com) väittävät itsepintaisesti, että ihmisiä on käynyt Kuussa. Kumpikaan ei suvaitse vakavaa keskustelua Apollosta, eikä kumpikaan julkaise sivuillaan Apolloa koskevia juttuja.

Kysy vain Alex Jonesilta ynnä muilta, missä minä ja mm. Bart Sibrel, Ralph Rene ja Bill Kaysing olemme erehtyneet. Anna heille tehtäväksi osoittaa, että olemme typeryksiä.

Veljeni kertoi minulle tuntevansa Santa Barbarasta Kalifornian yliopistolta fysiikan professorin, joka tulisi panemaan minulle jauhot suuhun. Olen kuitenkin odottanut tätä jo yli vuoden.

Pyydä Riveroa ja Jonesia panemaan minulle jauhot suuhun välittömästi. Käske heidän lopettaa tekosyiden keksiminen, ja paneutua asiaan.
Miksi Rivero ja Jones mainostavat toinen toistaan?

Alex Jones vetää kaiken huomion pois sionismista ja Israelista, ja väittää kivenkovaan mysteerisen Uuden Maailmanjärjestyksen olevan kaiken korruption ja sotimisen takana. Mike Rivero sen sijaan paljastaa paljon sionistien tekemiä rikoksia.

Riveron sivuston ylälaidassa on kuitenkin ilmoitus, jonka mukaan hän esiintyy Jonesin ohjelmassa joka kuukausi, ja tämä ilmoitus on sivuston ylälaidassa päivästä toiseen. Rivero mainostaa Jonesia paljon, ja päinvastoin.

Miksi nämä kaksi henkilöä auttavat toinen toistaan niin paljon? Monet muut, jotka vähät piittaavat minusta, Daryl Bradford Smithistä tai Christopher Bollynistä, niin ikään mainostavat Riveroa ja Jonesia. Näin tekevät esimerkiksi Jeff Rense, Charlie Sheen ja George Noory.

Rivero työskenteli NASAlla, ennen kuin ryhtyi "totuudenetsijäksi". Hänellä on nyt oma yrityksensä, Home Baked Entertainment. Rivero laatii tietokoneanimaatioita ja -erikoistehosteita, mm. elokuville kuten Star Trek ja Stargate.

Voisiko hänen tietokoneanimaatioillaan ja toisaalta hänen päähänpinttymällään siitä, että kuu- ja marslennot todella tapahtuivat, olla jotakin tekemistä keskenään? Onko hänen sekä Hollywoodia ja televisiota dominoivien sionistien välillä olemassa yhteys?

Tällä sivulla on eräs hänen animaatioistaan, joka esittää avaruusaluksen lähestymistä kohti avaruusasemaa (vieritä sivua kohtaan "The Approach"):

http://www.jpaerospace.com/video.html

Tietokoneanimaatiot tunteva entinen NASAn työntekijä varmasti pystyy päättelemään, että Apollo-kuuhunlaskeutumiset olivat lavastettuja, vaikka muut NASAn työntekijät eivät hänelle välttämättä koskaan asiasta kertoneetkaan.Totuudenetsijöitä? Vaiko lammaspaimenia?

Pitäisi olla kaikille selvää, että Mike Rivero valehtelee Apollosta. Mutta miksi hän tekee niin? Pelkääkö hän rehellisyyttä tässä asiassa? Onko NASA uhkaillut häntä?

Vai onko Rivero osa rikollisverkostoa? Käskettiinkö häntä julkaisemaan artikkeleja, joissa sionisteja kritisoidaan houkuttelemaan antisionisteja, ja sitten syytämään valheita NASAsta ja lennosta 77?

Rivero tosiaan valehtelee myös lennosta 77. Hän väittää kivenkovaan, että lennolla 77 käytetty lentokone todella törmäsi Pentagoniin:

http://www.whatreallyhappened.com/ppfinal.html

Alex Jones on toisaalta ehkäpä määrätty houkuttelemaan kristittyjä. Jeff Rense on ehkä määrätty houkuttelemaan UFO-ihmisiä. George Noory on ehkä määrätty houkuttelemaan ihmisiä, jotka uskovat aaveisiin. Charlie Sheen on ehkä määrätty houkuttelemaan ihmisiä, jotka palvovat Hollywood-tähtiä.Nämä ihmiset toimivat, kuin he olisivat lammaspaimenia. Kukin lammaspaimen houkuttelee vain pienen joukon, mutta yhdessä nämä ryhmät muodostavat valtavan suuren osuuden Yhdysvaltain asukkaista.

Paimenien lampaat uskovat, että heille on kerrottu totuus, vaikka heitä todellisuudessa on vain vedetty nenästä.Kolmas maailmansota on älykkyyden taisto

Rikollisjärjestö näyttää hallitsevan suurinta osaa sodanvastaisista ryhmistä, natsiryhmistä, 9/11-ryhmistä, kristittyjen ryhmistä, abortinvastaisista ryhmistä ja aborttia kannattavista ryhmistä. Sama järjestö vaikuttaa myös hallitsevan Yhdysvaltain Vihreää puoluetta, MoveOnia, demokraatteja sekä republikaaneja.

Tuhansien lammaspaimenten järjestäminen on ovela tapa saada maailma hallintaan. Jokaisen lauman lampaat uskovat olevansa oppineita ja informoituja, mutta todellisuudessa heitä vain petetään.

Näetkö sinä petoksen läpi? Daryl Bradford Smithin sivuilla on artikkeleita petoksesta:

http://www.iamthewitness.com/

Ole hyvä ja lue ne. Käymme älykkyyden taistoa, ja tarvitsemme ihmisiä, jotka pystyvät näkemään petoksen läpi. Välinpitämättömyys ei auta sinua, eikä se auta meitä muita.