Main Page 
 Magyar 

 
Szeretne bárki egy
"Katrina Bizottság"-ot,
amely elmagyarázná miért
mondták fel a gátak a szolgálatot?


 

2005. Szeptember


·  A New Orleans-i gátak átszakadása lehett a 9/11 támadás folytatása? 

·  Lehettek az emberek mentése során felmerült "problémák" szándékosak

·  Lehetett ez a legnagyobb, legpusztítóbb, leghalálosabb támadás, amit az USA eddig elszenvedett?


 

Kétségtelenül úgy néz ki!


Amint a 9-11 támadásra, erre is sok bizonyíték van. Nézzünk csak meg egy 2005. Szeptember 4.-én készült interjút, amelyben Tim Russert, NBC beszélgetett Michael Chertoff-al, Aaron Broussard-dal, és másokkal.

Aaron Broussard bizonyítékokkal szolgált, hogy a kormány kihasználta a Katrinát:


Broussard:

Had adjak csak három rövid példát.

Volt három teherkocsi Wal-Mart víz szállítmány, kamionnyi víz. A FEMA visszafordította őket. Azt mondták, nincs rá szükségünk. Ez egy hete volt.

FEMA--volt 1,000 gallon dízel olaj a Parti Őrség hajóján, ami dokkolva állt a tanácsházán. A Parti Őrség azt mondta, "Jöjjön és vigye el az olajat azonnal." Amikor a teherkocsik odaértek, csak annyit mondtak. "A FEMA azt mondja, ne adjuk oda az olajat."

Tegnap--tegnap--A FEMA bejött és az összes vészhelyzeti kommunikációs vonalat szétkapcsolta. Előzetes értesítés nélkül kapcsoltak szét. A serifünk, Harry Lee, visszament, és visszakapcsolta a vonalat. Fegyveres őröket állított a vonal mellé és azt mondta, "Senki sem jöhet közelebb a vonalakhoz."
 
Ez a megjegyzés egy kicsivel a leirat fele után megtalálható, 2005. Szeptember 4.:
www.msnbc.msn.com/id/9179790
 
 

Miért kapcsolná szét a FEMA a kommunikációs vonalakat?

Gondolja át a FEMA hazudik a tűzről, ami lerombolta a 7. Épületet, és a World Trade Center tornyairól, nem kellene meglepődnünk ha a FEMA szétkapcsolja a kommunikációs vonalat, hogy megakadályozza a New Orleans-ben élő embereket, hogy a világot tájékoztassák mi történik?

Később, miután a New Orleans-i emberek meghaltak, a kommunikaciós vonalak helyreállíthatók, és senki nem tudja mi történt valójában.

Mikor Russert Michael Chertoff-al beszélt a gátakról, Chertoff tett egy megjegyzést:


Chertoff:
"Ami meglepte őket, a gát átszakadt éjszaka, és másnap valójában, összeomlott."


Ez a megjegyzés majdnem középtájon van a leiratban:
www.msnbc.msn.com/id/9179790

Tehát, a gátak "összeomlottak", és három különböző helyen, és miután a hurrikán elvonult. Ez nem túl gyakran történik meg a gátakkal – ha valaha egyáltalán megtörtént.

Ez a furcsa gát "összeomlás" emlékeztethet arra, hogy a tornyok furcsa módon túlélték a repülőgép becsapódásokat és a tüzeket, és azután minden látható ok nélkül összeomlottak.

Hamarosan meglátjuk a PBS vagy a National Geographic előáll ilyen televíziós műsorral, hogy "Miért Omlottak össze a Gátak"?

<>Bejelenti majd Larry Silverstein a TV-n:

Silverstein:

Emlékszem, kaptam egy telefonhívást a FEMA parancsnoktól, elmondta, nem biztos, hogy ki tudják menekíteni a szegény embereket New Orleans-ból, és én azt mondtam,

"Tudja, milyen borzalmas bűnözés volt a Superdome-ban, talán a legokosabb dolog lenne megfullasztani őket."

És meghozták a döntést, hogy megfullasztják őket, és mi néztük a gátak összeomlását.

History_Challenge_28.html

<> 

A kormány Gene Corleyt szerződteti majd a vizsgálatra? (Corley az a mérnök akit, a kormány a Waco-i tüz, az Oklahoma City robbantás, és a World Trade Center összeomlás kivizsgálására alkalmazott.)

Corley:
"Egy alapos, elfogulatlan, tudományos vizsgálat után, első osztályú tudósaink és mérnöki csapatunk, arra a megállapításra jutott, hogy a kormány magyarázata -- megint -- 100%-osan helyes."
 

Egy interjú a pusztítás szemtanúival

Ez a pár azon az elárasztott területen volt. Túlélték, de nem voltak elég okosak, hogy megértsék mi történt. Az interjúvoltató ember azt mondja nekik, a gátakat azért nyitották meg, hogy megmentsék a várost. Nézze meg a videot itt.
 
 


Kérem segítsen oktatni az embereket. Ha elég sok tiszteletere méltó ember felfedezi, milyen korrupt a világ, lehet, hogy képesek leszünk olyan hellyé változtatni ezt a bolygót, amire büszkék lehetünk és amit élvezhetünk.