Main Page 
 Magyar 

 
Eric Hufschmid, 2007 Okt. 23

ezzel az audio leirattal frissítve

 

Örmények állítása szerint legfeljebb 1.5 millió Örmény esett áldozatul az 1915 és 1917 közötti népirtásnak. A Törökök állítása szerint az I. Világháború "közönséges" áldozatai voltak.

Néhány Örmény "értelmiségi vezetőt" nyilvánosan akasztottak föl.


 

És akkor mi van? Miért törődnénk vele, hogy népirtás miatt vagy háborúban haltak meg?

Azért mert....ha a halálukat népirtásnak minősítjük, ahhoz a kérdéshez vezet: "Ki tervelte ki és ki irányította a Török kormányban ezt a népirtást?"

És az elvezethet a válaszhoz bennünket!
 
 

Hufschmid-23Oct2007.mp3   5.8 mb, 25 mins      Az audió leirata 
Letöltéshez, jobb egér gomb megnyomása után, Mentés másként-et kiválasztani

"Az Örmény kérdés dilemmát jelent az US Zsidóknak"

Ez a címe egy a New York Times, 2007. Okt. 19. számában megjelent cikknek. 

Miért nem jelent dilemmát az Örmény kérdés az US Kínaiaknak, US csontkovácsoknak, vagy az US kosárlabda játékosoknak


 
 

Christopher Jon Bjerknes próbál az Örmény népirtás szakértője lenni. Miért higgyük el egy zsidónak, hogy becsületes lesz a Zsidó bűnökkel kapcsolatban? Hagyják a Zsidók az Arabokat a Közel Keleti (helyzetről) beszélni?

Több információ olvasható róla ebben a cikkben:
Conquering-the-USA.html  
 


 
 
"Az Örmények lemészárlása Ottomán Török csapatok által 1915 és 1917 között történt mialatt a 600-éves birodalom összeomlott."
Ez a megjegyzés a Jerusalem Post 2007. Okt. 19. szám ezen cikkében jelent meg"

Azt hiszem a kulcs annak a megértéséhez, hogyan jutottak be Titkos Zsidók a Török kormányba, hogy a Titkos Zsidók káoszt teremtettek, és azután kihasználták a helyzetet. A népirtás néhány részlete itt látható, az ABC News riporterének Peter Jenningsnek a videóját is beleértve, ahol arról győzködnek bennünket, hogy a mészárlást egy Török Hitler követte el, nem a Titkos Zsidók:
theforgotten.org/site/intro_eng.html 

Amikor a Cionisták irányítanak egy nemzetet, megpróbálják kiirtani az értelmiséget és a bátor embereket, mert az buta és gyáva birkanyáj népességet hagy maga után. 

Több információ a Titkos Zsidókról és Titkos Cionistákról itt:
Crypto-Zionists.htm  


   
 
Szerintem a misztikus Dél Kaliforniai tüzeket, amik most is égnek 2007. Okt. 23.-án, Cionisták gyújtották meg. Kihasználhatják ezeket a fajta katasztrófákat, gazdasági bajok előidézésére és szociális káoszra; nyomás alá helyezhetik a kormánytisztviselőket, hogy őket imádják; és elégethetik a nekik kellemetlenséget okozó emberek házait és üzleteit.

Tudta, hogy Görögországnak hasonló problémái voltak Augusztusban:
iht.com/articles/ap/2007/08/26/europe/EU-GEN-Greece-Fires.php
cnn.com/2007/WORLD/europe/08/25/greece.fires/index.html\

A füstöt a tüzek okozzák a lenti képen, ami egy része a teljes méretű fotónak, ezen a linken látható. Egy naplementét mutat Kalifornia, San Diego, Naval Base fölött, 2007. Október 23.-án, fotózta Cdr. Jane Campbell, US Haditengerészete, a tengerről:


Az audió leirata

2007. Október 23. Kedd 

Az Örmény népirtásról beszélnek a hírekben éppen most, gondoltam megemlítem néhány érdekes aspektusát, amit talán nem fontoltak meg.

Sokunk úgy gondol az I. Világháborúra, mint egy másik értelmetlen, hosszú ideje történt háborúra, aminek semmi jelentősége nincs azokra, akik ma élnek hasonlóan a Középkori háborúkra. De az I. Világháború sok különös aspektusa még mindig hatással van ránk. Például, abban a háborúban, legföljebb 1.5 millió Örmény meghalt. Az ő haláluk jelenti a hírt éppen most, van egy határozat a HR 106 az U.S. Kongresszus előtt, ami az (Örmények halálát) háborús ok miatti halálról népirtás által elkövetett halálra változtatja a besorolást.

Miért törődne vele bárki is közülünk, vagy a mi Kongresszusunk, mi történt az Örményekkel 90 évvel ezelőtt? És miért törődnénk vele, hogy háborúban vagy népirtásban haltak-e meg? A válasz erre a kérdésre nem azonnal nyilvánvaló, így gondoltam megvitatom ebben az audio fileban.

Először, gondoljuk meg 300,000 től 1.5 millió Örmény halt meg a vitatott népirtásban 1915 és 1917 között. Ez nagyon sok embernek a halála, ha figyelembe vesszük, hogy a világ lakossága akkor sokkal alacsonyabb volt, és összehasonlítva az I. Világháborúban meghalt 120,000 Amerikaival, vagy a 400,000 II.Világháborúban meghalt Amerikaival.

Hogy halhatott meg olyan sok Örmény két év alatt? Ki ölte meg őket, és miért? És, még fontosabb, miért kell önnek vagy nekem törődni halott Örménnyekkel?

A Török kormány szerint azért haltak meg Örmények, mert értelmetlen harcok törtek ki az I. Világháború alatt különböző vallásos és etnikai csoportok között a Közel Keleten. Kimutatják, hogy sok Török ember is meghalt.

Szervezett vallások és különböző etnikai csoportok mindig harcoltak egymással, így könnyű hinni a Török kormánynak. De sok Örmény állítja a haláluk nem volt közönséges halál. Állításuk szerint a Török kormány határozottan megkísérelte kiirtani az Örményeket. Ha az Örményeknek igazuk van, a Törökök először tettek rá kísérletet, legalábbis nagy méretekben, hogy kiirtsák emberek egy csoportját.

Az Örmények jelenleg nyomás alá helyezték az US kormányt, hogy elfogadja a HR106 határozatot, ami átsorolná azon (Örmények) halálát népirtássá. Ahogy várható volt, a Török kormány nagyon mérges az Amerikai kormányra, még a lehetőség gondolatára is.

Ha csak Örmények és Törökök lennének az érintett csoportok ebben a vitában, egyszerű dolog lenne átnézni a történelmet, földeríteni mi történt, és lezárni a vitát egyszer s mindenkorra.

De, van egy harmadik nagyon jelentősen érintett csoport is ebben a vitában, ez a csoport a Cionista Zsidóké. Miért a Cionisták? Miért nem a Kínaiak, vagy a Pakisztániak, vagy az Eszkimók?

Egy cikk a New York Timesból, 2007. Okt. 19. ezzel címmel jelent meg: "Az Örmény kérdés dilemmát okoz a US Zsidóknak".

Az Örmény kérdés miért nem jelent dilemmát az US Kínaiaknak, vagy az US Mexikóiaknak, vagy az US törpéknek, vagy az US kosárlabda játékosoknak? A Törökország és Örményország közötti vita miért csak a Zsidóknak jelent dilemmát?

Továbbá, a Zsidók Törökországot védik az Örmények helyett. Miért határoztak úgy, hogy Törökországot védik?

Amikor két embercsoport harcol, és valaki bele akar avatkozni a harcba, nyilvánvaló, hogy döntést kell hozni, melyik csoportot akarja segíteni, melyiknek akar ártani. Ezért a Cionista Zsidók elgondolkodtak a helyzeten, és döntést hoztak. De min alapult ez? Miért döntöttek Törökország támogatása, Örményország támadása mellett? Vannak indokaik, de mik azok?

Elcsodálkozhatunk azon is, miért avatkozik bele az ADL a kérdésbe olyan mértékig, hogy a városi önkormányzatok néhány Amerikai városban, ahol nagy az Örmény népesség, vitába keveredik az ADL-el. Néhány város ezek közül fellázad az ADL gyűlöleti bűncselekmény programja ellen emiatt.

Miért avatkozik bele olyan mélyen egy Zsidó szervezet ebbe a kérdésbe, hogy vitába száll Amerikai városi önkormányzatokkal? Miért nincsenek egy nőszervezetnek, homoszexuálisoknak, vagy a Mexikóiaknak, vagy a veteránoknak hasonló vitáik Örményekkel? Miért van az, hogy csak Zsidó csoportok érdekeltek harcolni az Örményekkel ebben a kérdésben, hogy a haláluk népirtás volt-e?

Ha a Zsidó csoportoknak és a Török kormánynak van igaza, hogy az Örmények közönséges vallási és etnikai harcokban vagy a háborútól haltak meg, senki sem törődne vele, ha megnéznénk a kérdést, hogyan haltak meg az Örmények. Ebben az esetben a haláluk csak egy másik tragédia lenne az emberi történelemben.

De, ha népirtásnak minősítjük a halálukat, ehhez a kérdéshez vezet: "Ki tervelte ki, ki felügyelte, finanszírozta, és ki irányította a Török kormányban ezt a népirtást?"

Látja a lényeget, amire célozgatni próbálok? Ha népirtásban haltak meg, azt jelenti emberek egy csoportja felelős érte. Kik voltak azok az emberek?

Miért érdekelné a Cionista Zsidókat, ha közelebbről szemügyre vesszük a Török kormányt és megpróbáljuk kideríteni ki volt a felelős abból a kormányból ezért a népirtásért?

Néhányan már valószínüleg gyanítják, hogy a Cionista zsidók részt vettek az Örmények legyilkolásában, mert Daryl Smith sokszor meginterjúvolta Mohammad Rafiq-ot arról, hogy a Titkos Zsidók beszivárogtak a Török kormányba és felbujtottak a népirtásra. Van egy cikkem ma is dolgozó Titkos Zsidókról, hogy szabotálják és irányítják az úgynevezett 9/11 "truth movement"- et (igazság mozgalom).

Ha egyszer az ember megérti a Titkos Zsidó kérdést, megérti a Cionisták miért próbálják olyan elkeseredetten megakadályozni, hogy az Örményeket egy népirtás áldozatainak tartsuk. De ez még mindig nem válasz arra a kérdésre, miért kellene önnek vagy nekem törődnünk vele? Hogy van még mindig hatással ránk az a népirtás? A Cionisták sok embert megöltek sok országban; mi olyan különleges a halott Örményekben?

Tulajdonképpen, semmi különös nincs az Örményekben, de meg kell értenünk és le kell lepleznünk a Cionista technikákat, hogy megállítsuk őket. Nagyon segítene bennünket, ha kiderítenénk, hogy tudtak olyan mértékben beszivárogni Titkos Zsidók a Török kormányba, hogy végrehajtsanak egy ilyen hatalmas mészárlást anélkül, hogy bárki a világon észrevenné vagy panaszkodna miatta. Elcsodálkozhatnánk azon is, ha a Titkos Zsidók a Török kormányba ilyen mértékben beszivároghatnak, beszivároghatnak más nemzet kormányaiba is?

Biztos vagyok benne, bárki, aki ezt az audio fájlt meghallgatja, már tudja a választ a kérdésre. Igen, a Titkos Zsidók más kormányba is beszivárogtak. Sok bizonyíték van rá, hogy a Náci Pártot a Cionisták hozták létre vagy uralták, és van bizonyíték rá, hogy az Európai Uniót és a Britt, Amerikai, Ausztrál és tucatnyi más kormányt Cionista Zsidók uralják.

Amíg nem értjük meg a technikájukat, nehéz lesz megállítani őket. Tehát hogy tudták a Titkos Zsidók ilyen hihetetlen irányítás alá vonni a Török kormányt? Ez a kérdés összezavart, amíg valaki elküldte a Jerusalem Post egy friss újságcikkét, amiben a következő megjegyzés olvasható:

Az Örmények lemészárlása Ottomán Török csapatok által 1915 és 1917 között történt mialatt a 600-éves birodalom összeomlott.

Szerintem a Birodalom összeomlásáról szóló megjegyzés a magyarázat. Amikor a Cionista szervezetet hivatalosan megalapították 1897-ben, Törökország fennhatósága alatt volt Palesztína. Ottomán Birodalomként ismert.

A Cionisták kérték a Török kormánytól, engedje át Palesztína egy részét hazájuknak, de a Török kormány ezt elutasította. Így mit kell tenniük a Cionistáknak? Palesztínát akarják, de az több száz éve Török fennhatóság alatt van. Hogy vehetik el azt a földet Törökországtól? Ha Oroszroszág vagy Kína vagy Brazília egy részét el akarná venni a saját nemzete számára, hogy szerezné meg?

Nos, 1914-ben egy diák megöl egy Ausztriait. Senki történelemkönyvet író ember nem tudja megfelelően elmagyarázni, hogy okozta ez az esemény Oroszország, Nagy-Britannia, Franciaország, Németország, Ausztria, és más nemzetek dühödt harcát egymással. A történészek azt sem tudják megfelelően elmagyarázni miért küldött Britannia csapatokat Palesztínába harcolni a Törökökkel és kiűzni őket Palesztínából.

A történészek vacak magyarázatát adják az I. Világháborúnak. Ugyancsak vacak magyarázattal látnak el a 9/11-es támadásról, és a gátak misztikus átszakadásáról New Orleans-ben, és a kormány misztikus alkalmatlanságáról, hogy segítsen azokon akik fulladoztak miután a gátak misztikusan átszakadtak. Az első reakciója az embernek, hogy felteszi ezek a történészek egyszerűen ostobák.

Amikor középiskolás voltam, nem tudtam mi a Cionizmus, de éreztem a történészek nem adnak jó magyarázatot a történelemre. Gondoltam, aki történésznek megy, egyszerűen nem elég okos más egyéb munkára.

Ma látom, hogy míg sok történész valószínűleg elég buta, azért magyarázzák terjengősen a világ eseményeit mert hazudnak, nem mert buták. Nem kell sok inteligencia kideríteni miért tört ki az I. Világháború. Mindössze meg kell nézni a Cionizmust és a 20. század eseményei értelmet nyernek.

A Cionizmus stratégiája megértésének a kulcsa, hogy felismerjük olyanok, mint az inteligens férgek. A férgek csak halott húst esznek. Nem nyűglődnek egészséges élőlényekkel. Ezért biztonságos férgeket tenni nyitott sebre. A férgek a halott húst eszik meg, és az segíti gyógyulni a sebet.

A Cionisták férgek abban az értelemben, hogy csak beteg és haldokló nemzeteken, üzleteken és embereken élősködnek. De olyanok, mint az inteligens férgek, mert azokat a csoportokat akarják irányítani, amelyek egészségesek, először elpusztítják, azután kihasználják a káoszt, amit teremtettek.

A Cionisták robbantották ki az I. Világháborút. Amíg tartott a háború, Lord Rothschild rászedte a Britt kormányt, hogy írja alá a dokumentumot, amit Balfour Deklarációként ismerünk. Egy másik audio fájlban elmagyarázom ezt részletesen. Most csak az Örmény népirtásra koncentrálok.

Az I. világháború csalás volt, belevitte a nemzeteket, hogy egymás ellen harcoljanak, és becsapta a Britteket, hogy kiűzzék a Törököket Palesztínából. Míg folyt a háború, a Titkos Zsidók bejutottak a Török kormányba. Kihasználták a háború teremtette káoszt.

Emlékezzen mit mondott a Jerusalem Post, az Örményeket azalatt mészárolták le, míg az Ottoman Birodalom összeomlott. Ahogy a Török kormány el volt foglalva a háborúval, a Titkos Zsidók kihasználva a helyzetet bejutottak a Tötök kormányba, belülről elpusztították, átvették a nemzet irányítását. Minél nagyobb káoszt teremtettek, annál könnyebb volt még több embert bejuttatni a kormányba. Végülis olyan nagy hatalmuk volt a Török kormányban, hogy elküldték a Török embereket kiirtani az Örményeket, és őket magukat is megölték ugyanakkor. Nagyon valószínű, hogy a Titkos Zsidók azóta is irányítják Törökországot.

A megtanulnivaló lecke az Örmény népirtásból, hogy a Cionisták nem tudnak egészséges nemzeteknek, üzleteknek, vagy embereknek ártani. Hogy egy egészséges nemzetet irányítani tudjanak, káoszt és szenvedést kell teremteni.

Nézzük meg a Náci pártot Németországban. Senki nem vitatja, a Náci filozófia az Orosz Alfred Rosenbergtől származik, nem Németektől származik. És senki nem vitatja, a háború előtt a Cionista Zsidók szándékosan megkíséreltek gazdasági problémákat okozni Németországnak.

Nem akarok a Nácikról beszélni ebben az audio fájlban, de szeretnék rámutatni, a bizonyítékok azt sugallják, hogy a Nácizmust Cionisták hozták létre, és azután a Cionisták gazdasági problémákat okoztak Németországnak, azután kihasználták a káoszt, megszerezve a Németország feletti uralmat, egy másik háborút indítottak, ami még több káoszt okozott, így még nagyobb kontrollt engedve nekik más nemzetek fölött.

Van néhány dokumentum a honlapomon, amelyek a Nácikkal és a Holokauszttal foglalkozik, sürgetem, hogy gyűjtse össze a lelkierőt, hogy megnézze ezt a kérdést.

Ha egyszer megérti ezeket a Cionista technikákat, látható, hogy ezek történnek itt Amerikában és más nemzetekben. A világon mindenütt találni Cionistákat, akik harcokra bujtanak föl kölünböző rasszok, vallások, férfi és nő között. Megpróbálnak harcokra bujtogatni nemzeteket is egymás ellen, mint India Pakisztán között, Kína és Taivan között, és még arra is van bizonyíték, hogy az Ír Köztársasági Hadseregben is jelen vannak, hogy megkíséreljenek Írország és Anglia között harcokat kirobbantani. A Cionisták gazdasági problémákat is előidéznek nemzeteknek, hogy kihasználják a helyzetet. Meg kell nézni a Money Masters videót, ha még nem látta. A Rothschildok történelméről szól, és ahogy ezek a bankár családok manipulálták a nemzeteket, pézügyi problémákat előidézve, és még jobban kiterjesztették az irányításukat, azon problémák miatt, amiket ők okoztak.

A Cionista Zsidók a pusztító magatartás bátorításával próbálják elpusztítani a társadalmainkat, mint amikor arra bátorítanak, hogy tegyünk meg bármit, ami boldoggá tesz bennünket, bátorítanak rendkívüli mértékben hajszoljuk a pénzt, hírnevet, szexet, és szolgákkal kényeztessük magunkat.

Ha a legtöbb ember a világon jó mentális egészségnek örvendene és boldog lenne, a Cionista Zsidók nagy nehézség árán tudnának harcokat kirobbantani közöttünk és irányításuk alá vonni a társadalmainkat. De a társadalom jelentős része boldogtalan. Problémáik vannak a kapcsolataikkal, pénzzel, szerencsejátékkal, kábítószerrel, alkohollal, és más dolgokkal. A Cionisták kihasználják ezeket a szomorú embereket. Mindenféle ajánlattal manipulálják őket, pénz, szex, szerencsejáték vagy hírnév.

A Cionista Zsidók az egészséges emberek megölésével rontanak a helyzeten. Bizonyítékok vannak rá, éppen most teszik ezt Irakban. Konkrétabban, rendszeresen jelennek meg riportok misztikus halálesetekről és néhány tanult és szakképzett Iraki eltűnéséről. Ne higgye, hogy ez véletlen egybeesés. Miután becsapták az Amerikai hadsereget, hogy elpusztítsa Irakot, a Titkos Zsidók beosontak Irakba hogy embereket öljenek meg. Meg akarnak szabadulni az egészségesektől és a szakképzett Irakiaktól meghagyva a mentálisan betegeket és a butákat. Valószínűleg ezt évtizedek óta csinálják Németországban, Oroszországban és más nemzetekben.

Így mostanra remélhetőleg megérti, az Örmény kérdés nagyon jelentős mindannyiunk számára. Ha azok az Örmények népirtásban haltak meg, akkor valaki felelős, és a bizonyítékok azt sugallják a Cionista Zsidók azok.

Ezt a népirtást mindig szóba kell hozni, ha valaki Izrael létezéshez való jogáról beszél. Hogy tudja bárki is igazolni Izrael jogát a létezéshez, ha ezek az emberek újra és újra bebizonyítják, hogy ők a bolygó legveszélyesebb teremtményei?

Ha valaha átolvasta a cikkeimet és meghallgatta néhány audio fájlomat, akkor tudja, én azt hiszem, miután a Cionisták bűnt követnek el, megvannak a saját ügynök nyomozóik, hogy vezessék a vizsgálatot. Át akarják csábítani az embereket az ügynökeikhez, el a becsületes nyomozóktól, el akarják téríteni a figyelmet tőlük, vagy minimálisra csökkenteni a kárt, ha nem tudják teljesen eltéríteni.

Ezért, ha az Örményeket Cionista Zsidók ölték meg szándékos kísérlettel, hogy kiirtsák az Örményeket, akkor fel kell tennünk, hogy az Örmény népirtás legtöbb nyomozója Cionista ügynök.

Egyik ember, aki az elmúlt évben megpróbált Örmény népirtás szakértővé válni Chris Bjerknes. Bjerknes azt állítja ő egy jó Zsidó, aki ellenzi a Cionizmust, de ahogy néhány írásomban és audio fájlomban említettem, a bizonyítékok azt sugallják, hogy tulajdonképpen rossz Zsidó aki a Cionista mozgalom valamely klikkjét titkosan támogatja.

Sok részlettel szolgál az Örmény népirtásról, de lehet, hogy csak azért teszi, hogy átcsábítson bennünket az oldalára, el más becsületes kutatóktól. Lehet, hogy egy kis csalást is kever az információi közé.

Írt egy könyvet arról a népirtásról, és ingyenesen letölthető a website-járól, a jewishracism.com-ról. Az audio interjúi a népirtásról szintén ingyenesen letölthetők az oldalról.

Semmi rossz nincs benne, ha megnézzük az információit, de nem szabad megbízni benne. Semmit nem nyer az ember, ha megbízik ebben az igazság mozgalomban.

Bjerknes sok bizonyítékkal is ellát, hogy Einstein plagizátor volt, de ez is lehet csali, hogy átcsábítson bennünket az internetes oldalára, el más emberektől, akik évekkel ezelőtt ezzel vádolták (Einsteint).

Olyan sok embert kritizálok ebben az igazság mozgalomban, hogy néhány embernek nehéz lesz komolyan vennie. Azt mondják, ha igaz amit mondok, mindenki hazug az igazság mozgalomban, kivéve engem. Nos, sajnálom, de úgy tűnik ez a helyzet, ezért mondom. Ha azt hiszi, megbízhat benne, Bjerknesben, kérdezze meg magától miért van úgy elragadtatva az Örmény népirtástól. Miért küzd olyan keményen, hogy leleplezze ezt a népirtást? Miért ír olyan terjedelmes könyveket, ad olyan sok interjút, és még saját költségen utazik otthonából Chicago-ból Glendale-be, Kaliforniába, hogy beszédet mondjon a népirtásról egy csoport Örménynek?

Sok időt és pénzt költ Örmény emberek oktatására. Jó Zsidóként tűnik föl ahogy mondja, aki le akarja leplezni a rossz Zsidókat. De mi az esélye annak, hogy tényleg ez történik? Ha tényleg le akarná leplezni a rossz Zsidókat, miért nem leplezi le a Holokausztot, az Apollo Holdraszállást, a világháborúkat, és minden mást?

Miért választotta ki csak néhány Cionista bűn leleplezését? És miért utal rá, hogy a Holokauszt valóban úgy történt, ahogy a hivatalos Cionista mozgalom állítja?

Azt válaszolhatná rá, egyszerűen nincs ideje belenézni az Apollo Holdraszállást-ba, vagy a Holokausztba, és lehet, hogy később lesz ideje foglalkozni azokkal a kérdésekkel. Ahogy már sokszor elmagyaráztam, bolondok vagyunk, ha vezető pozícióban lévő embereket mentegetünk. Ahelyett, hogy mentegetnék a butaságukat és a tudatlanságukat, meg kellene mondani nekik keressenek másik munkát, hagyják, hogy jobb képességű emberek elfoglalhassák a pozíciójukat.

Bjerknes állítja, hogy magasan képzett inteligens személyiség, megvan benne a képesség Einstein teóriájának analizálására, és megmutatja nekünk, Einstein plagizálta azokat a teóriákat. De ha olyan inteligens és tanult, neki csak 20 másodperc kellene, hogy rájöjjön az Apollo Holdraszálás csalás volt, és talán két perc, hogy rájöjjön a Holokauszt csalás volt.

Nekem csak egy szerény főiskolai diplomám van, és amikor megnéztem az Apollo Holdraszállás információit, csak néhány percbe telt, míg rájöttem, hogy hamisítvány. Ezért, ezek a szuper-okos, magasan képzett, egyetemet végzettek kevesebb idő alatt is rájöhetnének nálam.

Továbbá, Bjerknes elismeri, hogy legalább részben Zsidó, és ha elolvasta A Zsidó Misztika című könyvet, vagy elolvasta az olyan folyóirat cikkeket, amelyek közül az egyik címe: Okosabbak a Zsidók?, akkor tudhatja a Zsidók a legtöbbünknél okosabbak. Tehát, egy Zsidó főiskolai diplomával mindössze 20 másodperc alatt rájön az Apollo Hold csalásra.

Így miért okoz olyan nehézséget Bjerknes-nek rájönnie az Apollo Hold csalásra és a Holo(kauszt) csalásra, ha főiskolai diplomája is van és felsőbbrendű Zsidó intellektusa is.

Az egyedüli végkövetkeztetés, hogy szándékosan hazudik, takargatja azokat a Cionista bűnöket. Ő egy csaló.

Mivel véd néhány Cionista bűntettet, miért bízná rá Cionista bűnök leleplezését? Azt hiszem, csak azért leplezi le Einsteint és az Örmény népirtást, hogy átcsábítsa az embert az ő weboldalára és kikiáltsa magát "Einstein szakértőnek" és "Örmény népirtás szakértőnek". Ha beleesik ebbe a csapdába, egy Zsidó köré gyűlik, aki megmondja, mit gondoljon Zsidó bűnökről. Látja a csapdát?

Mielőtt befejezem ezt az audio fájlt, meg akarom említeni a sok fölöttébb gyanús tüzet Dél Kaliforniánban éppen most. Mikor legutóbb ez történt, mondtam néhány embernek, hogy a tüzeket valószínűleg Cionista zsidók gyújtották, de a legtöbb embernek nehéz elhinnie, hogy a Cionisták gyújtották a tüzet. Nem tudják megérteni, hogy húznak hasznot a Cionisták a tüzekből.

A válasz erre a rejtélyre, hogy nem a tüzekből, hanem az azokat követő káoszból húznak hasznot. Sokféle módon húzhatnak hasznot. Például, ha néhány kormányzati tisztviselő bajt okoz nekik, megmondják a tiszviselőknek, hogy ha nem teszik meg, amit mondanak nekik, mint az Iráni háború elindítása, felgyújtják Dél Kaliforniát. Ha a tiszviselők azt válaszolták, “Nem hiszek nektek” vagy “Azt soha nem úsznák meg”, a Cionisták meggyújthatták a tüzet, és a kormányzati tisztviselők rádöbbenhettek a Cionisták nem bolondoznak, és a tüzoltókat nem érdekli, hogy a tüzek gyanúsak, a rendőrséget sem, a hadsereget sem, senki mást sem.

A Cionisták úgy is kihasználhatnák a káoszt, hogy megölik néhány a közelben lakó kritikusukat, vagy felégetik házaikat, üzleteiket. Válaszolhatná erre, hogy a rendőrség és a tűzoltók panaszkodnának a gyanús halálesetek vagy tüzek miatt, de a rendőrség és a tűzoltók nem mondanak semmit 9/11-ről, a misztikus gátszakadásokról New Orleans-ben, a USS Liberty megtámadásáról, az Apollo Holdraszállásról, vagy bármi másról. Ezért ne becsülje túl az embereket.

Az egytelen alkalom mikor közönséges emberek összejönnek és ellenállnak a vezetőségüknek, amikor sztrájkolni mennek néhány penivel többet követelve óránként. A világon állandóan sztrájkolnak. Lehet, hogy közönséges emberek összejönnek valami hasznos dolog miatt, minthogy követeljék a megfelelő 9/11 rendőrségi vizsgálatot, és véget vessenek a Cionista bűnszövetkezetnek, de a közönséges embereket igazából saját magukon kívül nem érdekli semmi.

Tisztában vagyok vele, nehéz elhinni, hogy ezek a misztikus tüzek a Cionistáktól származnak, de fontolja meg a lehetőséget. Le kell rombolniuk Amerikát, hogy irányítani tudják. Persze, a tüzek végülis csekély kárt okoznak, de sok más dolgot is csinálnak. Például, a háború még tart, és az őrült televízió showk, és a misztikus iskolai lövöldözések, és a misztikus hídrombolások, és próbálják felkavarni a faji (alapú) harcokat Mexikóiak és Amerikaiak között. Amerikát pusztítják, és meg kellene néznünk mi történt Törökországban, Örményekkel, Németekkel, és Oroszokkal, és tanulnunk kellene a hibáikból.