Main Page
Magyar

 
Eric Hufschmid, 2007. Okt. 7.

ezzel az audio leirattal frissítve


Izraelnek joga van a létezéshez?

Mi történik Christopher Bollyn-nal?

Miért engedi a fősodratú média Bryce Lockwoodnak, hogy leleplezze Izrael szándékos támadását a USS Liberty (hadihajó) ellen?

Néhányan önök közül megkértek, hogy készítsek audio fájlokat, hát parancsoljanak!
 

Hufschmid-Israel-7Oct2007.mp3   5.8 mb, 25 mins        Az audió leirata 

Letöltéshez, klikkeljen a jobb egérgombra, és válassza a Mentés Máskéntet

Semmi értelme azt mondani, hogy egy nemzetnek "joga" van a létezéshez. Több értelme van azt mondani, hogy az összes embernek, üzletnek, és nemzetnek felelőssége tiszteletreméltó módon viselkedni, és ha ők nem viselkednek, nos... megszabadulunk tőlük.

 
Miért ad a Chicago Tribune olyan sok nyilvánosságot Bryce Lockwoodnak, a USS Liberty egy túlélőjének? És miért reklámozza azt a cikket olyan sok, Cionizmust védő ember? Néhány példa: Ray McGovern, lewrockwell.com, a Baltimore Sun, és a military.com

 
Kaptam egy másik furcsa telefonhívást Christopher Bollyntól! Nem akar semmit sem mondani nekem; csak győzködik engem, hogy jól van, és hogy ne aggódjak.

Még azt sem árulja el, melyik kontinensen él, hogy veszi az élelmiszert, hogy küldik el a pénzt nekik, ami a Chicago-i postafiókjukba jut, vagy bármi mást. Ha jól vannak, miért olyan titokzatos?

A Bollyn család csak négy áldozatuk a sok kozül:
 • Anna Lindh:  by_Bollyn_Lindh-murder.htm
 • Jürgen Möllemann:  Bollyn_Moellemann-murder.htm
 • és, természetesen, a háborúk milliós áldozatai.
Véget kell ennek vetnünk!


 
 
Sokan önök közül megbízhatnak ezekben az "igazság keresőkben", mint Professzor Michel Chossudovskyban, de ha becsületes, miért tagja a csaló 9/11 igazság csoportoknak? Ha fél becsületesnek lenni, lefizették, vagy megzsarolták, semmi hasznos céllal nem szolgál bennünket. Az ember semmit sem nyer vele, ha megbízik ezekben az emberekben, legyen gyanakvó mindnyájukra.

Majdnem minden 9/11 "igazság csoport" tagadja vagy minimálisra csökkenti Izrael szerepét 9/11-ben, és mindnyájan úgy tesznek mintha nem is léteznék. Nem azért mellőznek engem és Christopher Bollynt mert rossz az egyéniségünk, vagy mert hibás információink vannak. Inkább csak azokat támogatják, akik segítenek megvédeni Izraelt.

Itt van néhány nagy "igazság kereső" csoport, mindegyiküket úgy kellene kezelnünk, hogy találunk-e valaha elegendő embert a Cionista bűnszövetkezet legyőzéséhez:
patriotsquestion911.com
ae911truth.org
st911.org


 
 
Ha érdekelné önt, Alex Jones and Bryce Lockwood beszélgetésének a kivonata, amit lejátszottam, egy interjúból származik, ezen a website-on lehet letölteni:
http://info.t1production.com/20071005_fri_alexmp3

Ha még új a becsapás téma vagy Alex Jones, vessen egy pillantást a bizonyítékokra, hogy Alex Jones és majdnem mindegyik igazságkereső része a Cionista bűnszövetkezetnek:


 
Alex Jones; egy Cionista ügynök
Alex Jones tipikus "igazságkereső". Értse meg a technikáját, hogy ne tudja becsapni.

English Français 


 
Az audio fájl leirata

Ma 2007. Okt. 7. Vasárnap van és Eric Hufschmid vagyok.

Néhány ember megkért készítsek audio fájlokat, így azt gondoltam beszélnék néhány nemrég történt eseményről.

2007. Okt. 5.-én Pénteken, Alex Jones meginterjúvolta a USS Liberty egyik túlélőjét. Ez a bizonyos túlélő, Bryce Lockwood, olyan fősodratú újságok által kapott kedvező nyilvánosságot, mint a Baltimore Sun és a Chicago Tribune. A military.com weboldal is lehozta ezt a cikket, és Ray McGovern is írt róla.

Ha nagyon jól ismerne, tudná, hogy óva intettem önt, bármikor a fősodratú média valakinek kedvező nyilvánosságot ad, valami csalás van benne. Meg kell kérdeznie magában, hogy segítené a Cionista mozgalmat, ha nyilvánosságot adnak Bryce Lockwoodnak?

Lockwood a hajó szándékos megtámadásával és Amerikaiak megölésével vádolja Izraelt, valamint még azzal is vádolja őket, hogy a USS Libertyt azért támadták meg, mert el akarták titkolni Egyiptomiak lemészárlását. Miért adnának a Cionisták nyilvánosságot valakinek, aki ilyen hihetetlen vádakkal áll elő?

A válasz úgy tűnik, az Alex Jones-szal készült interjúban van. Van egy pont, mikor Lockwood abbahagyja Izrael kritizálását, hogy kimutassa ő nem gyűlöli az Izraelieket, és szerinte Izraelnek joga van létezni, és azután Alex is félbeszakítja és arról beszél, hogyan szereti ő is Izraelt.

Jones:

Nos ön tudja, azért kritizálnak, mert nem gyűlölöm Izraelt. Tudom a legtöbb kormány korrupt volt a történelem során, Keresztény vagyok, Baptistának nevelkedtem. Most tulajdonképpen felekezet nélküli vagyok.

Lockwood:

Bocsánat a félbeszakításért, Alex, én nem gyűlölöm Izraelt. Tényleg nem gyűlölöm Izraelt. Csakugyan szeretném, ha a hallgatói megbizonyosodnának erről. Azt hiszem minden joguk megvan a létezéshez.

Jones:

Oh nem, hadd szóljak közbe, uram. Egyetértek önnel. Úgy értem, azt mondom Baptistának neveltek fel. Úgy nevelkedtem, hogy szó szerint azt tanították nekem, hogy imádjam izraelt a templomban. És vannak Zsidó barátaim, és tudom az Izraeli emberek fele ellene van ezeknek a háborúknak. De, igen, éppúgy ahogy nekünk is vannak bűnöző kormányaink, éppúgy ahogy Németországnak rossz kormánya volt. Nem bűn, és ön egy pap, mondja meg ha helyesen mondom, hogy..megdorgálni Izraelt amikor korrupt és gonosz, nem ezt csinálta az összes próféta?

Lockwood:

Pontosan. Pontosan. És nagyon határozottan kell őket megdorgálni a Libanon népe ellen elkövetett háborús bűnökért, amiket az Egyesült Arab Köztársaság ellen tettek a hat Napos háborúban, 1967-ben.

Szerintem a USS Liberty megtámadásáról szóló információk terjednek a világon, és a Cionisták ugyanazt csinálják ezzel a témával, amit 9/11-el csináltak.

A 9/11-ről szóló könyvem és a videom megjelenése után, a Cionisták elkezdték más emberek könyveit és videoit reklámozni, mint Dave von Kleistét, Dylan Averyét, David Ray Griffinét, és Professzor Steven Jonesét. Nem akarják, hogy én leplezzem le a bűneiket, mert én nem támogatom őket. Izrael támogatói, a Rothschildok, és más csoportok próbálják leleplezni a 9/11-es bűntényt, azért hogy eltereljék a figyelmet, bármely csoportról, akiket védeni akarnak.

A Cionisták nagyon elkeseredett helyzetben vannak most. Emberek milliói szerte a világon vizsgálnak mindent, mint a USS Liberty megtámadását, a Keresztes hadjáratokat, a bankrendszert, Abraham Lincolnt, és a Holokausztot. Nem tudják megakadályozni emberek millióinak Internet használatát, a CD-ROMokat, és a DVDket, amelyek leleplezik a Cionista bűnöket.

Egyetlen módon tudják magukat megvédeni, ha hagyják a saját embereiknek leleplezni a bűnüket. Ez lehetővé teszi, hogy néhány emberre tolják a vádat, akiket hajlandók feláldozni, mint Johnson Elnököt, David Rockefellert, és George Busht, és ugyanakkor elmondhatják nekünk, mennyire szeretik Izraelt, és Izraelnek milyen sok joga van a létezéshez. De ez a trükk sem fog működni, ha elég sok ember megérti, hogyan működik.

Mielőtt folytatom USS Liberty megtámadását, egy újabb telefonhívást kaptam Christopher Bollyntól Szeptember vége fele, így ez a harmadik telefonhívás, amit tőle kaptam, de ahogyan a két korábbi hívás során, úgy most sem árulta el hol van, vagy melyik kontinensen van, és mást se sokat mondott. Mindössze győzködött, hogy jól van, hagyjak fel vele, hogy azt mondom bajban lehet. Kértem, hogy csináljon egy interjút és beszéljen az embereknek magáról, de azt sem tette. És a két korábbi híváshoz hasonlóan, néhány perc után a telefon hirtelen szétkapcsolt minden látható ok nélkül.

Jan Gillberg elmondta Daryl Smithnek és más embernek, hogy Christopher Bollyn többször is hívott engem a Svédországi házából, de Gillberg is hazudik. Jan Gillberg állítja, hogy vannak híváslistái bizonyítékként, de nem mutatja meg azokat a híváslistákat. A Svédországi embereknek meg kellene vizsgálnia Jan Gillberget, és az összes társát.

A Christopher Bollyn kérdés nagyon jeletős. Nem úgy mint az emberek többsége, a Cionisták nem töltenek órákat a televízió előtti henyéléssel, és nem tömik magukat ipari élelmiszerrel. Aktívan üldöznek mindenkit, aki ellenzi őket. Keresnek a múltjában valamit, amivel megzsarolhatják, és ha semmit sem találnak a múltjában, csapdát állítanak önnek, hogy valami kínost vagy illegálist csináljon. Megpróbálják rászedni, hogy csúnya megjegyzést tegyen más rasszokra, vallásra, vagy a homoszexuálisokra, így rossznak tűntethetik fel, és ellenségeskedést válthatnak ki ön és más ember között. Fáradhatalanul üldöznek bennünket. Meg lehet mondani, mikor kapnak el valakit, mert az a személy hirtelen eltűnik vagy minden ok nélkül megváltozik.

Semmi ellenem felhasználhatót nem találtak a múltamban, és nem voltak képesek semmi (elkövetésére) rászedni, és látszólag ugyanaz a problémájuk volt Christopher Bollynnal, ezért kellett az emberrabláshoz folyamodniuk.

Elhangzottak olyan vádak, hogy Bollyn tulajdonképpen Cionista ügynök, és az eltűnése trükk, de ha az eltűnésének a szándéka Izrael megsegítése, akkor bukásra ítélt buta trükk. Az eltűnése sok ember rádöbbenését segítette elő, hogy az igazság mozgalomba sokkal jobban beépültek (a Cionisták) mint korábban képzelték.

Az eltűnése tulajdonképpen azt mutatja, hogy mennyire elkeseredettek lehetnek a Cionisták. 2002 és 2003-ban, nem érdekelte őket, ha Bollynt vagy engem meginterjúvoltak rádio showkban, vagy találkozókon szólaltunk fel, de ma mindenki úgy tesz, minta nem léteznénk.

Nem zavartatták magukat, mikor próbáltuk 9/11-et leleplezni 2002-ben. Ma nézze meg hány 9/11 igazság csoportot irányítanak ezek a Cionisták. Majdnem minden 9/11-es csoportot ők ellenőriznek, és állandóan újakat hoznak létre, és a létező csoportok egyre nagyobbak. Ezek annak a jelei, hogy aggódnak. De a kísérlet az igazságmozgalom feletti uralomra azonsíthatóvá teszi őket, ezért óriási kockázatot vállalnak. Például, nézzük a patriotsquestion911.com-ot.

Több száz ember van ebben a csoportban és még mindig növekszik. Lehetséges, hogy néhányan a tagok közül naív, ártatlan emberek, akik nem tudják minek lettek a tagjai, de ezen a listán szereplő összes emberről feltételezni kellene, hogy Zionista ügynök, és feltételezhetően mindannyian veszélyesek.

Ugyanez igaz Richard Gagere és az építészeire és a mérnökeire a 9/11-es igazság mozgalomban. Közülük mindenkit Cionista ügynöknek kellene tartani.

Christopher Bollyn bízott néhány emberben, mint Linda Sheltonban, mert elhitte a történetét, hogy a korrupt Chicagoi birói rendszernek az áldozata, és hogy kérte a segítségét. Bollyn Professzor Steven Jonesban is megbízott. Ha eltéveszti kiben bízhat, az utolsó tévedése lehet. Ezért nézze meg ki van ebben az igazság mozgalomban és kerülje el mindegyiküket.

Professzor Jones részese a Scholars For 9/11 Truth-nak (Tudósok 9/11 Igazságáért), és részese a Patriots Question 9/11-nek (Hazafiak Megkérdőjelezik 9/11-et). Professzor Chossudovsky és Karen Kwiatkowski szintén részese a Patriots Question 9/11-nek. Daryl Smith szerint kettőjükben meg lehet bízni, de mi van, ha Smith téved velük kapcsolatban? Mi van, ha mindkettőjük csak azért van ezen a listán, mert csak úgy tesznek, mintha elleneznék a Cionizmust? Miért kockáztatna? Semmit sem nyer, ha megbízik bennük.

A tanácsom, legyen óvatos kiben bízik meg ebben az ugynevezett igazság mozgalomban. Továbbá, ha megveszi a könyveiket, videoikat, és ha részei a Cionista bűnszövetkezetnek, azt jelenti, hogy megadta a nevét, címét, és hitelkártya információit nekik.

Visszatérve Alex Joneshoz és a USS Liberty támadás túlélőjével készült interjúhoz, Jones és Lockwood azt javasolja szidjuk meg Izraelt. Hogy teszi jobbá a világot, vagy fejleszti Amerikát, vagy hogy ad tisztességesebb médiát nekünk, ha megszidjuk Izraelt amiért megtámadta a USS Libertyt? Hogy javítja a bankrendszerünket, vagy az iskoláinkat? És miért nem szidjuk meg őket, hogy hazudtak a Holokausztról, vagy hogy kirobbantották a világháborúkat, vagy hogy milliókat öltek meg a kommunista forradalmak alatt? És mi van a megdorgálással a bankrendszerünk manipulálása miatt? Megyszidjuk őket, amiért Christopher Bollyn családjának az eltűnését okozták?

Látja mi történik? Jones és Lockwood azt akarja, hogy mi megszidjuk Izraelt, és csak néhány kisebb bűnért. Egyikük sem akarja, hogy valamit tegyünk, ami tulajdonképpen elbánna ezzel a problémás nemzettel. Hasonlítsa össze Jones és Lockwood javaslatait más emberek javaslataival.

Irán elnöke azt javasolta költöztessük el Izraelt, egy másik országba, mint Kanada, Alaszka, vagy Európa. Néhány ember azt javasolja, dobjunk atombombát Izraelre, mások azt javasolják, küldjük vissza az Izraelieket abba az országba, ahonnan jöttek. Néhányan azt javasolják, az Izraeliek adják vissza a föld egy részét a Palesztínoknak, és aztán mondjuk meg a Palesztínoknak és az Izraelieknek, hogy fogadják el amit kaptak, maradjanak a határaikon belül, és egyezzenek meg. Néhányan azt javasolják, vonjunk meg minden segélyt és támogatást Izraeltől, és hagyjuk őket törődjenek magukkal, ami megegyezésre kényszerítené őket az Arabokkal.

Több száz javaslat van, mit tegyünk Izraellel, de megszidni Izraelt az egyik leghaszontalanabb megoldás erre a problémára. Ez magyarázná, miért reklámozza a Chicago Tribune és olyan sok ember Lockwoodot.

Néhányan azt állítják, Izraelnek joga van a létezéshez. De egy nemzet csak emberek egy másik szervezete, mint az üzlet, egy sportcsapat, és egy összhang. Ha Izraelnek joga van a létezésre, akkor minden más nemzetnek és szervezetnek is, beleértve a Palesztin Arabok nemzetét.

És ha Izraelnek joga van a létezéshez, nekem miért nincs jogom az én saját nemzetemhez?

A Cionista Zsidók évszázadok óta gyilkolnak, becsapnak, és aláznak embereket. Rengeteg háborút, szennyezést, szenvedést és nyomorúságot okoztak. Ha ezeknek a gyalázkodó embereknek joguk van a saját nemzetükhöz, nekem miért nincs jogom a saját nemzetemhez? Miért kellene megjutalmaznunk a legszörnyűbb viselkedést?

Természetesen a Cionisták nézőpontjából, egyáltalán nem borzalmasak. Felsőbbrendű fajként látják magukat; a kiválasztott embereknek. Azt hiszik jobbá teszik a világot, ha meghódítják és megsemmisítik a buta Gojokat. De nem hódítanak meg, és nem irtanak ki bennünket. Csak szenvedést és nyomorúságot okoznak.

Néhányan azon tűnődnek, azért fejlesztették-e ki a SARS betegséget, hogy kiirtsák a Kínaiakat. Ha ők csinálták, nem öltek meg sok Kínait. Természetesen, a (járvány) kitörés 2003-ban lehet, hogy csak teszt volt, mert látni akarták a betegséget valós körülmények között működni. Lehet, azt tervezik, később kibocsátanak egy fejlettebb verziót.

Ha az Izraeliek elérik a céljukat, hogy megsemmisítsenek bennünket, biztosan dicsekedni fognak, hogy a Zsidó világ létrehozásának a sikere bizonyítja, hogy ők az okosabb és a jobb emberek.

De évszázadok óta küzdenek a világ fölötti irányítás megszerzéséért, és mindig kudarcot vallottak. Mindaz amit megvalósítottak idáig, nyomor, háború, szennyezés, és szenvedés. Lehet, hogy felsőbbrendű emberi fajként gondolnak magukra, akik megszabadulnak a buta Neander-völgyi ősemberektől, de a mai állás szerint, látszólag ők az elmebeteg, gyengeelméjű emberek.

Ma majdnem teljes irányításuk alatt tartják Amerikát, Kanadát, Európát, és ez azt a benyomást keltheti, közel vannak céljaik eléréshez a világ meghódításához, de az nem garancia rá, hogy a jövő évben is irányítani fognak bennünket. Teljesen valószínű, hogy lesz elég bátor és inteligens Amerikai és Európai, aki legyőzi őket.

Ami még rosszabb számukra, Kínát, Indiát, és Japánt nem lesz olyan könnyű nekik uralni és megsemmisíteni. Az Ázsiaiak külön rasszot alkotnak, és az megakadályozza a Cionista Zsidók szervezetikbe történő beszivárgását. A zsidók fizikailag hasonlók a Kaukázusiakhoz és az Arabokhoz, ezért könnyű nekik beszivárogni a mi szervezeteinkbe. Néhány Zsidó még az orrát is átoperáltatta, hogy jobban hasonlítson ránk.

De nincs Zsidó, aki úgy nézne ki, mint a Kínaiak, Japánok, vagy Indiaiak. És még nincs is oyan plasztikai sebészet, ami átalakítana egy Zsidót Kínaivá. Ezért az Izraeliek nem tudnak titkosan beszivárogni azokba a nemzetekbe. Ez azt jelenti, egyetlen módon tudják azokat a nemzeteket irányítás alá vonni, megvesztegetéssel, zsarolással, és csalással. Az nem könnyű módja, irányítás alá vonni egy nagy nemzetet.

A Cionisták létrehoztak egy hatalmas szerencsejáték és prostitúciós területet Makowban, Kínában, és szerintem azt tervezik, hogy azt a területet használják Kínaiak és Japánok illegális és kínos tevékenységek elkövetésének rávételére, amivel megzsarolhatják őket. De ha még ezerszámra találnak is megvesztegethető és zsarolható embereket, ez nem egy hatásos módja egy nemzet irányításának. Továbbá, a Kínai kormány bezárathatja, vagy irányítása alá vonja Makowot, ha egyszer rájönnek, hogy becsapják őket.

Nehezen találom hihetőnek, hogy Izrael képes lesz irányítása alá vonni Kínát, Japánt, és Indiát. Továbbá, még ha nem is lesz elég Amerikai és Európai legyőzni a Cionistákat, a Cionisták elveszíthetik az irányítást Amerikában is és Európában is. Drámai változások történnek éppen most a Cionizmus helyzetét illetően.

A Cionisták úgy tűnik, bátorítják szegény emberek Amerikába és Európába történő bevándorlását, nemzeteink lerombolásának egyik módjaként, de ez a trükk visszafele is elsülhet a Cionistákra, mert ezeket a bevándorlókat semmi érdek nem fűzi Izraelhez.

Emberek milliói jönnek Amerikába Mexikóból és Közép Amerikából minden évben, és néhány más nemzetből, de legtöbbjük szegény és tanulatlan. És még ha legtöbbjük Katolikus is, nem sok érdekük van háborúkban harcolni Izraelért, vagy pénzt adni Izraelnek. Európa sok Muzulmán bevándorlót fogad, és nekik sem érdekük Izrael.

Dél Kaliforniában, ahol élek, úgy tűnik a lakosság fele Spanyolul beszél. Ez a csoport hamarosan uralni fogja Amerikát, és valószínűleg abbahagyja a fizetést Izraelnek, és abbahagyja a háborúkat.

Érdekes észrevétel, hogy csak néhány Amerikai emigráns próbál leállítani bennünket, amikor 9/11-ről, a Holokausztról, az Apollo Holdraszállásról, és más bűnökről beszélünk. A legtöbb ellenállással Kaukázusiaknál találkozom, akik azt hiszik Keresztényi kötelességük megvédeniük Izraelt. Még ha a Mexikóból és Közép Amerikából bevándorlók Katolikusak is, nem érzik szügségét, hogy megakadályozzák, hogy más emberek történelmi eseményeket megvitassanak. Ezért amikor irányításuk alá vonják Amerikát, nem valószínű, hogy támogatni fognak olyan törvényeket, hogy bebörtönözzenek embereket, mert beszélnek a Holokausztról vagy más témákról.

Azt hiszem a Cionisták nagy hibát követtek el. Még azelőtt elpusztítják Amerikát és Európát, hogy saját maguk készen lennének a túlélésre. Éppen most van szügségük a pézügyi segítségünkre és támogatásunkra, de ők mohó bolha módjára olyan sok vért szopnak, hogy megölik az egyetlen élelemforrásukat.

Másik nagy probléma a Cionisták számára, hogy Amerika elveszíti mérnöki és gyártó képességét. Azt mondják, jól teljesít a gazdaságunk, de vessen egy közelebbi pillantást a riportokra, és látni fogja az új munkahelyek főként a kormányban, oktatásban, biztosításban, és egészségügyben vannak. Míg elméletileg lehetséges, hogy kormányzati emberek tegyenek valami hasznosat, de nem ez történik itt Amerikában. A legtöbb új munkahely parazita. Több adót igényel, taníj növelést, magasabb biztosítási költséget, magasabb egészségügyi számlát, és viszonzásul a nemzet semmit sem kap ezektől az értéktelen emberektől.

Amerika primitív nemzetté válik, és ez problémát jelent a Cionistáknak, mert jelenleg dollár milliárdokkal látjuk el Izraelt minden évben, és az Amerikai hadseregnek támaszpontjai vannak Európában, hogy megfélemlítsék az Európaiakat és meggátolják, hogy panaszkodjanak az Izraeliekre, valamint meggátolják, hogy a Holokausztról beszéljenek, és a Közel Keleti háborúkról. Amerika Izrael harci kutyája, de ahogy Amerika primitív nemzet szintjére süllyed, végülis eléri majd azt a pontot, ahonnan többé már nem tudja fenntartani a fejlett hadseregét, és többé már nem engedheti meg magának, hogy megvédje Izraelt.

Amint Amerika tönkremegy, Izrael elveszti egyetlen barátját és egyetlen támogatási forrását. Mit csinál majd Németország, amikor Amerika bezárja Németországi katonai támaszpontjait? Elkezd majd a világháborúkról beszélni, és a Holokausztról, az Apollo Holdraszállásról, a Keresztes hadjáratokról, a bankrendszerről, és más kérdésekről? Ki gátolja majd meg, hogy elkezdjenek beszélni, ha Amerika többé már nem funkcionál Izrael harci kuyájaként? Ki fogja megvédeni a Rothschildokat és a bankárcsaládokat?

Azt hiheti, nos a Rothschildoknak semmi félnivalójuk nincsen, mert évszázadokat túléltek, és sok pénzük van megvesztegetni és felbérelni minket, de a helyzet ma más. Az Internet, a CD-ROMok, és a DVDk lehetővé teszi az embereknek, hogy tanuljanak a Rothschildokról, a Cionizmusról, a Holokausztról, a Keresztes hadjáratokról, még a Templomos Lovagokról is.

Minden nap egyre több ember jön rá, hogy egy csoportnyi ember évszázadok óta meggyalázza a világot. Cionistaként hivatkozunk rájuk, jobb név híján. Ki tudja, hogy hívják magukat.

Bár nem tudjuk megjósolni a jövőt, nem kell hozzá sok inteligencia, hogy az undor és a harag a Rothschildok, Oppenheimerek, Izraeliek, és más Cionisták irányában még intenzívebb lesz jövőre, és még intenzívebbé válik két év múlva.

Nem kell hozzá sok inteligencia, hogy rájöjjünk, hogy Amerika még kevesebbet termel jövőre, még többet adózik, és magasabb tandíjat fizet. Több bevándorló jön majd Mexikóból és Dél Amerikából az USA-ba, akiket nem érdekel Izrael.

A tendencia eléggé nyilvánvaló. Izrael elveszíti egyetlen barátját és harci kutyáját, és a világ többi része egyre mérgesebbé és megundorodottabbá válik ezektől az emberektől. Hogy él túl majd Izrael egy olyan vilában amely gyűlöli? Hogy fognak a Rothschildok túlélni?

Néhány ember azt mondja, Izraelnek sok nukleáris, vegyi és biológiai fegyvere van, de egyiket sem fogja használni. Ha meg mernek támadni bennünket ilyen fegyverekkel, megkönnyítik az embereknek, hogy igazolják minden Zsidó kiirtását egyszer s mindenkorra.

Továbbá a helyzet Kínával és Japánnal nagyon komoly. Ha igaz, hogy az Izraeliek SARS-t fejlesztenek, hogy kiirtsák a Kínaiakat, miért engednék a Kínaiak ilyen nemzet létezését? A Kínaiak bolondok lennének, ha hagynák Izraelt lézetni. Főleg, ha meggondoljuk, ennek a Cionista Zsidó csoportnak évszázados történelme van hazudozásból és csalásból. Lehet, Izrael megígéri a biológiai és nukleáris fegyvereik megsemmisítését, de miért bízzunk meg bennük? A Japánoknak és az Indiaiaknak el kellene tűnődniük, hogy Izrael olyan betegségen dolgozik, amivel el akarja pusztítani őket.

A Kínaiaknak hosszú történelmük során békén hagytak más embereket, de a Cionista Zsidók történelmük során beszivárogtak más társadalmakba, meggyalázták őket, hazudtak nekik, és háborúkra bujtogattak. Miért vállalnák a Kínaiak a kockázatot, hogy ilyen sátáni embercsoport hirtelen tiszteletreméltó módon viselkedjen? Miért akarja elhinni, hogy Izrael hirtelen abbahagyja a titkos betegség fejlesztését?

Az Ázsiaiak nézőpontjából, az Izraeli probléma legjobb megoldása, megszabadulni Izraeltől, talán az Izraeliek visszaküldésével abba az országba, ahonnan jöttek, és ha az Izraeliek mernék használni a nukleáris vagy bilológiai fegyvereiket, mindegyikük megölésével. Ne bolondozzon ezekkel az emberekkel.

Az Araboknak hasonló dilemmájuk van, mint a Kínaiaknak. Az Araboknak ismételten hazudtak az Izraeliek, ezért miért bíznának az Izraeliekben, hogy hirtelen becsületessé és szeretetre méltóvá válnak? Az Oroszokat és a Németeket is hihetetlen mértékben meggyalázták a Cionista Zsidók. Ők is bolondok lennének megbízni az Izraeliekben.

Az Internet a világon mindenütt lehetővé teszi, hogy az emberek belenézzenek a történelmi eseményekbe. Ahogy többet megtudunk a Keresztes hadjáratokról, a bankrendszerről, a rabszolgakereskedelemről, Amerika megalapításáról, az Amerikai polgárháborúról, a kommunista mozgalomról, pornográfiáról, szerencsejátékról, pedofíliáról, a Katolikus Egyházról, a Holokausztról, és másokról, felfedezzük a Cionista Zsidók nagyobb szerepet játszottak ebben az összes problémában, mint képzeltük.

Az Internet nem segíti a Cionizmust. Lehetővé teszi, hogy többet megtudjunk és leleplezzük a Cionistákat. Azt mutatja, hogy még szörnyűbbek, sátániak, hűtlenebbek, ahogy valaha is képzeltük. Miért akarnánk ennek az Izraeli nemzetnek a létezését? Miért akarnánk ezeket a Rothschildokat éltetni? Miért akarnánk, hogy ezeknek az embereknek meglegyen a saját rejtekhelye, és saját nemzete, hogy kitervelje a sátáni háborúit, bűneit, és betegségeit?

Miért vállanánk kockázatot, hogy abbahagyják a SARS fejlesztését, vagy a méhbetegségét, vagy a madárinfluenzáét? Évszázadok óta próbálnak kiirtani és irányítani bennünket, és higgyük el, hirtelen megváltoznak és a barátainkká válnak?

Semmi értelme azt mondani, hogy egy nemzetnek joga van lézetni. Több értelme van azt mondani, hogy minden embernek, üzletnek, iskolának, és nemzetnek felelőssége tiszteletreméltó módon viselkedni. Semmivel sem tartozunk egyetlen embernek és egyetlen embercsoportnak sem. Több értelme van azt mondani, hogy mindenkinek felelőssége tiszteletreméltó módon viselkedni.

Bolondok vagyunk, hagyni embereket és szervezeteket meggyalázni bennünket. És bolondok vagyunk, ha egy olyan áruló és undorító nemzetet, mint Izraelt, hagyunk létezni és gyalázni bennünket. Még létezni sem akarnak velünk; uralni és megsemmisíteni akarnak bennünket. Bolondok vagyunk, ha hagyjuk, hogy folytassák elmebeteg, vallásos fantáziálásukat Izrael újraalapításáról.

Tehát ne ijedjen meg és ne hagyja becsapni magát ezektől az igazságkeresőktől, akik éppen most bújtak elő megvédeni Izraelt. Ne legyen bolond, hogy elhiszi Ron Paul majd megvédi. Egyetlen módon menthetjük meg a világot, ha megszabadulunk Izraeltől, a Cionizmustól, a Rothschildoktól, és az összes munkatársuktól.


 
 
 
 

Secret message below:
 

(Help educate the world!)