Main Page 
 Magyar 

 

Olaszok megtartják az Első
Nemzetközi 9/11 Konferenciájukat

2006 Szept 17
 

Hufschmid at Italian 9/11 Conference, 13 Sep 2006   4.9 mb
Letöltéshez, nyomd meg a jobb egér gombot és válaszd Mentés Másként

 
Alább található a beszédem leirata néhány linkkel kiegészítve.

Ha beszélsz olaszul, itt az olasz oldal:
luogocomune.net/site/modules/sections/index.php?op=viewarticle&artid=58

 
Webster Tarpley és David Ray Griffin Olaszországba utazott, hogy személyesen vegyenek részt és beszéljenek.

Professor Steven Jones, a  Brighami Young Egyetemről, úgy volt, hogy beszél, de mivel mostanában felfüggesztették, nem fért hozzá az egyetemi számítógépéhez, így egy videót küldött maga helyett.

Eric Hufschmid Skype-on keresztül beszélt.

Olyan jeletős esemény volt, hogy a 9/11 csoportok, akik mellőzik vagy elutasítják Hufschmid-et, támogatták ezt az eseményt, mint a 911truth.org, scholarsfor911truth, és 911blogger:
911blogger.com/node/2462.
 

Tarpley és Griffin a közönség soraiban volt. Tarpley nem volt boldog! A konferencia videóját fel kellene tenni az olasz honlapra.

Ha még nem ismernéd ezt az oldalt: HugeQuestions.com, Webster Tarpley Amerikában és Európában utazgat (kinek a költségén?) és reklámozza félrevezető teóriáját, hogy Dick Cheney volt az irányítója 9/11-nek és Izrael ártatlan áldozat. David Ray Griffin elkerüli az Izrael kérdést.


Hufschmid beszédének leirata

Az amerikai kormány állítja a Szeptember 11-i támadást egészében 19 arab követte el. A kormány azt állítja a World Trade Center épületei tűz és a repülőgépekkel való összeütközés miatt dőltek össze.

A kormány azt mondja nekünk, hogy egy arab egy eltérített utasszállító repülőgépet vezetett neki a Pentagonnak.

A kormány azt is mondja nekünk, hogy egy másik eltérített utasszállító repülőgép lezuhant Pennsylvania-ban miután az utasok harcoltak a gépeltérítő arabokkal.

Habár, az eltelt néhány év alatt felfedezhettük, az Amerikai kormány nagyon sok tekintetben hazudik a Szeptember 11.-i támadásról.

Például, kétséget kizáró bizonyíték szól amellett, hogy a World Trade Center tornyokat és a hetes épületet robbanószerrel robbantották föl.

Sokan tudják már, hogy a World Trade Center épületeket robbanószerrel rombolták le, így nem foglalkozok ezzel a kérdéssel sokat. Ha több információt akarnak, a robbanószerek bizonyítékai elérhetők könyvekben, videókban és az Interneten minden nemzet számára.
PainfulQuestionsBook.html
 

Habár, két kérdést megemlítek a robbanószerekről, amelyeknek lehet, hogy nincsenek tudatában.

Az első kérdés, hogy Steven Jones fizikus professzor a Brighami Young Egyetemről mostanában kapott fémmintát a World Trade Center-ből.

Analizálta és bizonyítékot talált rá, hogy egy bizonyos fajta robbanóanyag volt az épület belsejében.

A másik kérdés amiről beszélni akarok még fontosabb. Egy professzor a Davis Egyetemről analizálta a levegőt a World Trade Center-nél a támadás utáni napokban. Nagyon apró fém és más anyagú részecskéket fedezett föl, amelyek a törmelékből származnak.
Bollyn-ProfCahill.html

Ezek az apró részecskék két okból fontosak.

Először is, a professzor azt mondja, hogy egyetlen módja ilyen részecskék keletkezésének amikor a fém forrásban van, és ehhez óriási hőmérsékletre van szükség. A kerozin és a közönséges tüzek hője nem hozza forrásba a fémet. Ez bizonyítja, azokban az épületekben sok robbanószer volt.

A másik érdekessége ezeknek az apró részecskéknek, hogy annyira kicsik hogy behatoltak a mentést végző munkások maszkjain keresztül a tüdejükbe.

Több mint 8000 ember szenvedett maradandó tüdőkárosodást az apró részecskéktől – mutatják mostanában készült jelentések. Néhányuk már meghalt, másoknak szörnyű egészségügyi problémáik vannak. Sok mentőkutya szintén meghalt.

Az Amerikai kormány szerint körülbelül 3000 ember halt meg a Szeptember 11.-i támadásban, de nem mondják meg, emberek még mindig haldokolnak a kis részecskék okozta egészségügyi problémák miatt.

Ki tette a robbanószert a World Trade Center épületeibe?

Hónapokig is eltart a tervezés és a robbanószerek beszerelése olyan nagy épületekbe, mint a World Trade Center épületei.

Ez azt jelenti, valaki hónapokkal előre tudta, hogy a World Trade Center tornyokat megtámadják.

Ha a Szeptember 11.-i támadás 19 arab műve, ez azt jelentené, hogy valaki fölfedezte, hogy arabok repülőgépekkel akarnak a World Trade Center-be belerepülni.

Vannak jelentések miszerint az Izraeliek követték az Arabokat amint utaztak az Egyesült Államokban és repülőórákat vettek.

Vannak jelentések, hogy az Izraeliek titkosan megfigyelik a telefonhívásokat Amerikában.
informationclearinghouse.info/article7545.htm

Ha egy Izraeli kém fölfedezte: Arabok repülőgépeket akarnak a World Trade Center-be vezetni, visszaküldhette az információt Izraelbe. Vannak jelentések, az Izraeli kormány figyelmeztette Amerikát, hogy Arabok tervezik Amerika megtámadását. Ez a bizonyíték arra, hogy Izraeliek fölfedezték, Arabok tervezik Amerika megtámadását.

Sok ember azt gondolja, miután Izrael figyelmeztette Amerikát, az Amerikai kormány elhatározta, hogy figyelmen kívül hagyja a támadást, hogy igazolni tudja az Afganisztán és Irak elleni háborút.

Ez visszavisz bennünket a kérdéshez, ki tette a robbanószereket a World Trade Center épületeibe?

Miért akarná az Amerikai kormány lerombolni a World Trade Center épületeit? Azoknak az épületeknek a lerombolása hihetetlen mennyiségű kárt, halált, egészségügyi problémát okozott. Miért vesződnének vele, ha egyetlen céljuk a háború igazolása volt?

Továbbá, hogy tudna az Amerikai kormány meggyőzni Amerikai állampolgárokat, hogy robbanószereket tegyenek azokba az épületekbe? Miért tennének ilyet Amerikaiak a saját városukkal, barátaikkal, rokonaikkal?

Egy lehetőség, hogy Larry Silversteinnek, a tulajdonosa az épületeknek, elmondták, hogy támadás fog bekövetkezni, ő és a barátai elhatározták, hogy kihasználják, lerombolják az épületeket és dollármilliárdokat gyűjtenek össze biztosítási pénzből.

Hogy tudhatott Larry Silverstein a támadásról? Talán a jóbarátjától Benjamin Netanyahu-tól tudhatta meg. Hírek tudósítanak róla, Silverstein olyan jó barátja volt Netanyahu-nak, hogy minden vasárnap hívta telefonon.

Ha Izraeliek fölfedezték, hogy Arabok megtámadják a World Trade Center-t, Netanyahut biztosan értesítették volna róla, és lehet hogy elmondta a barátjának Larry Silverstein-nek. Silverstein elhatározhatta az épületek lerombolását és dollár milliárdokat kereshetett.

Ez az elmélet lehetségesnek tűnik, de miért nem panaszkodik senki Silverstein-re?

Főként a hírügynökségek rejtegetik a hetes épület összeomlását, elnyomják a bizonyítékokat arról, hogy az épületeket robbanószerek rombolták le. Miért védenék a hírügynökségek Larry Silversteint? Miért ne vizsgálnák hírügynökségek Larry Silversteint és próbálnának elsők lenni bűnének leleplezésében?

Ha közelebbről szemügyre vesszük Larry Silversteint, fölfedezhetjük, egyik barárja Rupert Murdoch, aki nagyon sok médiát irányít.
Bollyn-Murdoch-Netanyahu.html

Ez magyarázná miért nem hozzák nyilvánosságra Murdoch hírügynökségei a robbanószereket a World Trade Center épületeiben.

De a többi hírügynökség miért nem leplezi le Larry Silverstein bűnét?

Ha megnézzük Larry Silverstein barátait, azt találjuk, hogy egyik barátja Frank Lowy. Silverstein megengedte, hogy, Frank Lowy legyen a tulajdonosa a World Trade Center alatti bevásárló központnak. Frank Lowy egyike azon Cionistáknak, akik Arabok ellen harcoltak Izrael megalakulásakor a 1940-es években.

Larry Silverstein barátja volt Ariel Sharonnak is.

Ha Rupert Murdochot vesszük szemügyre, azt találjuk, hogy a Rothschild bankár családdal, az Oppenheimerekkel, és a Bronfman családdal dolgozik.

Folytathatnám, de remélem látják, mire akarok kilyukadni, Larry Silverstein barátságban van vezető Izraeli tisztviselőkkel, Cionistákkal, média személyiséggel és bankárokkal.

Mielőtt mindennek értelmet adnék, gondolják meg, Larry Silversteinnek nincs meg a technikai tudása, hogy lerombolja a World Trade Center épületeit, és saját maga nem szerelhette föl a robbanószerkezeteket.

Csak egy épületek robbantásában gyakorlott cég tud egy ekkora épületet lerombolni, csak egy robbantással foglalkozó cég tud robbanószereket venni és szállítani a rendőrség gyanújának felkeltése nélkül. Ez azt jelenti, egy robbantással foglalkozó cég szintén érintett.

Egyik legösszezavaróbb kérdés a World Trade Center lerombolásánál, miért tennének Amerikai állampolgárok robbanószert az épületekbe?

Majdnem mindenki azt hiszi Amerikaiak tettek robbanószert az épületekbe, de nincs bizonyíték rá, hogy Amerikaiak részt vettek benne.

Silverstein jóbarátai vezető Izraeliek és Cionisták, miért kérne Amerikaiakat Silverstein a saját városuk elpusztítására? Nem lenne több értelme, ha Silverstein Izraelből kérne munkaerőt?

A hírek szerint 200 körüli volt az Izraelieknek a száma, akiket Szeptember 11.-i támadás előtt vagy után lejárt vízum miatt tartóztattak le. Ahelyett, hogy vizsgálat alá vonták volna ezeket az embereket, csendben visszaküldték őket Izraelbe.

A hírek szerint Izraeliek működtettek egy költöztető céget a World Trade Center közelében. Néhány Izraeli azok közül beszerelhette a robbanószereket a tornyokba. Miután végeztek hazamentek Izraelbe.

Sokan „belső munka”-ként írják le a Szeptember 11.-i támadást. Sokan feltételezik, Bush adminisztráció és az USA hadseregének Amerikai állampolgárai hajtották végre. De megdönthetetlen a bizonyíték, a támadást Larry Silverstein, vezető Izraeli tisztviselők és más Cionisták követték el.

Sok ember nem tud rájönni, George Bush és Dick Cheney hogyan pusztította el a World Trade Center épületeit. Az ok, amiért nem jönnek rá, az az, hogy nem Bush és Cheney pusztította el az épületeket.

Dick Cheneynek a Pentagon elleni támadáshoz lehet köze, nem a World Trade Center tornyok lerombolásához.

Bush elnöknek úgy tűnik semmi szerepe nem volt a támadás tervezésében vagy végrehajtásában. őt inkább elküldték egy iskolába, ahol mesét olvasott kisgyerekeknek.

Sok ember azt hiszi, az Izraeliek rájöttek, hogy az Arabok megtámadják Amerikát, Izrael figyelmeztette az Amerikai kormányt, és az Amerikai kormány hagyta, hogy a támadás megtörténjen.

A probléma ezzel az elgondolással, hogy nincs rá bizonyíték, hogy Arabok bármiféle szerepet is játszottak a támadásban.

Például a biztonsági kamera videói nem mutatták, ahogy a 19 Arab felszállt a repülőgépekre.

A kormány azt mondja egy Arab térítette el a 77-es járatot és vezette bele a Pentagonba. Bár nincs pilóta, aki képes lenne egy kereskedelmi repülőgépet néhány méterrel a föld fölött vezetni Washington DC belvárosában. Elsöprő a bizonyíték, bármi, ami a Pentagonba belerepült számítógép vezérlés alatt volt.

Túlságosan is sok bizonyíték van ahhoz, hogy ilyen rövid találkozón ezt megvitassuk, de akinek kétsége van, meg kellene néznie az Interneten.

Nem tudjuk a Szeptember 11.-i támadás részleteit, de tudjuk, hogy az Egyesült Államok kormánya hazudik, és tudjuk a média rejtegeti a támadást.
 

Még senki sem jött rá, ki tervezte és hajtotta végre a Szeptember 11.-i támadást, de rengeteg a bizonyíték, hogy az Amerikaiak nem saját maguk csinálták. A kapcsolat Izraellel és a Cionizmussal megkerülhetetlen. Valójában a Cionisták tűnnek a lényegi szerzőknek.

A Szeptember 11.-i támadást úgy tűnik, Cionisták tervezték, azért hogy haragot keltsenek az Arabok ellen. Hasonlóan ahhoz, ahogy fölrobbantották a King David Hotelt 1946-ban, amikor az angolokat akarták az arabok ellen hergelni.
the7thfire.com/9-11/Pastore_Investigation_of_%209-11/chapter_5--Great_Britains_betrayal.htm
Mit tesznek a Cionisták, hogy megakadályozzák ennek a bűnnek a leleplezését.

A válasz, megpróbálják összezavarni az embereket félrevezető információk kiadásával. Több száz ember próbálja vádolni a Vatikánt, George Busht vagy a misztikus csoportokat, mint a Globalistákat 9/11 miatt.

Megpróbálják a vádat Izraelről eltolni valaki másra. Mikor az Internetet használják információforrásnak a Szeptember 11.-i támadásról, kérem, tartsák észben, hogy a legtöbb információ azoktól az emberektől származik, akik megpróbálják elleplezni a támadást és a vádat eltolni Izraelről.

Az összes 9/11 csoport mellőzi azokat, akik a Cionisták szerepéről beszélnek 9/11-ben, mint engem és Christopher Bollynt.

A Cionisták nem akarják, hogy meghallgassanak engem. Inkább megpróbálják mindenért Bush elnököt, a misztikus Globalistákat vagy a Vatikánt vádolni.

Az átverés háborújában vagyunk, így intelligenciára van szükség, hogy legyőzzük őket. Kérem legyenek óvatosak kiben bíznak meg.

Az emberek gyakran azt válaszolják, ők nem tehetnek semmit a korrupció ellen, mert ők csak hétköznapi, jelentéktelen emberek.

De mindenki segíthet jobbá tenni a világot, ha megmutatják a könyveinket, videóinkat, internetes oldalainkat a barátaiknak.

Segítsenek oktatni az embereket. Tegyük jobbá a világot!