Main Page
Magyar

 
Mi a "Cionizmus"?
És miért panaszkodik  néhány zsidó rá?
2005. Okt. 30.
By Eric Hufschmid

Sokunk tett megjegyzéseket a Cionistákra, ami aggodalmat okozott, hogy bátorítjuk a Zsidó gyűlöletet, vagy hogy mi az anti-Cionizmus álruhájába rejtjük az "anti-Szemitizmus"-unkat. Így lássuk hát az efféle kérdéseket: 

• Mi a "Cionizmus"

• Ha a Cionizmus jó a Zsidóknak, miért ítéli el néhány Zsidó, mint pl.: JewsAgainstZionism.com?

• Ha a Zsidóknak megengedett a Cionizmus elítélése, a gojoknak miért nem?

• Mi az anti-szemitizmus, és miben különbözik az anti-Cionizmustól?


Mi a "Cionizmus"? 


A szót Nathan Birmbaum alkotta meg1890-ben céljára való vonatkozásként, hogy hazát adjon a Zsidóknak.

De, mert erőszakkal hozták létre Izraelt, a Cionizmus szó közeli asszociációja a halott Palesztinokról készült fényképeknek, öngyilkos robbantóknak, az USS Liberty megtámadásának, a 9-11 támadásnak, és számos más erőszakos cselekménynek. Ez a Cionizmus szónak kellemetlen képzetet ad.

Azért, hogy a Cionizmus kellemesebben tűnjön föl, néhány Zsidó határozatlan, összezavaró definíciót ad rá.

Például, próbálja megérteni ezt a Cionista magyarázatot a Cionista Világszervezetről. Ha tudja kezelni azt a cikket, lehet, hogy más cikkeiket is szeretné látni a Cionizmusról.

Hogy összezavarjuk a kérdést, Ortodox Zsidók, akik a Cionistaellenes Zsidókhoz tartoznak írták ezt a cikket.
zanda (English)

Elmondják, hogy a "Cionisták gerjesztik az anti-Szemitizmust".

Meg akarnak szabadulni a Cionizmustól. Ők anti-Szemiták? Vagy csak tanultabbak a Zsidókról és a Cionizmusról, mint a legtöbb ember.

Ha a gojok csinálnak egy internetes oldalt, GojokZionistákEllen.com névvel, ez az oldal "anti-Szemitia" lenne?

Definiálnom kellene a Cionizmust

Egy tucat Zsidót megkérdezve, mi a Cionizmus és az anti-Szemitizmus, még zavarodottabb lenne az ember, mint előtte.

Javaslatom szerint, visszaadva a szónak az eredeti jelentését, olyan Zsidó szervezet, amelynek a célja, hogy nemzetet adjon a Zsidóknak.

Van sok Keresztény, akik segítettek megalapítani Izraelt, néhány ember "Keresztény Cionistának", hívja őket. De én kétlem, hogy Theodor Herzl és más zsidók, akik elindították a Cionista mozgalmat, szándékában állott, hogy Keresztényeket, Muszlimokat vagy más gojokat Izrael egyenlőjogú állampolgárának tartsanak. Ezért, nem mondanám az Izraelt támogató gojra, hogy "Cionista". Inkább, azt hiszem, sokkal jobban lehetne őket hasznos idióta-ként jellemezni.

  

A Cionizmus él és virul

Néhány Zsidó tudatában van a "Cionista" szó kellemetlen vonatkozásainak, így azt állítják, a Cionizmus véget ért 1948-ban Izrael megalapításakor. Ragaszkodnak hozzá, a világon nincs már Cionizmus; tehát, a Cionizmusra panaszkodni, olyan abszurd, mint a Római hadseregre.

De Izrael még nem elégedett. Tehát, semmi értelme azt mondani, hogy a Cionizmus 1948-ban véget ért. Izrael még mindig fejlődő állapotban van, így a Cionizmus még mindig nagyon aktív.

Izrael dollár milliárdokat igényel minden évben Amerikától és Európától. Izrael rejtőzik az Amerikai hadsereg mögött, valamint az Amerikai hadsereget használja Arab nemzetek elpusztításához.

A Cionisták, most is keményen dolgoznak, hogy biztosítsák a pénzfolyók Izraelbe folyását. Keményen dolgoznak azon is, hogy az Amerikai és az Európai médiát irányítsák. A Cionizmus kemény kritikáját eltitkolják, ezért olyan kevés Amerikai tudja, mennyi Zsidó panaszkodik a Cionizmusra.

A Cionisták azért is küzdenek, hogy becsapjanak bennünket, hadd higgyük Izrael Amerika barátja, és hogy szabadságot viszünk Irakba, azzal, hogy lebombázzuk őket.

Valójában a Cionisták Amerikai katonákat használnak támadó kutyaként.

Mivel Izrael, nem képes maga túlélni, a Cionizmus hosszú ideig aktív lesz a jövőben. Továbbá, mivel Irán, Szíria és más nemzetek komoly, potenciális ellenségei Izraelnek, Cionisták százai küzdenek, miközben olvassa ezt, hogy megtalálják a módját, hogy becsapják az Amerikaiakat, hogy elpusztítsák azokat a nemzeteket.
  

Rossz a Cionizmusra panaszkodni?

Ha úgy határozom meg a Cionizmust, hogy küzdelem Izrael létrehozásáért, akkor, ha panaszkodom a Cionizmusra, panaszkodom a küzdelemre Izrael létrehozásáért. Ennek semmi köze a Zsidókhoz, Keresztényekhez, ateistákhoz, vagy bármely más fajra vagy politikai pártra. Tehát, az anti-Cionizmus az nem anti-Szemitizmus.

Ha Mormonok egy csoportja elhatározza, hogy létrehoz egy nemzetet Új Zélandon, kell nekem pénzügyi, érzelmi, és katonai segítséget adni? Cindy Sheehan-nek el kell küldeni a gyerekeit Új Zélandra, hogy segítsenek egy Mormon nemzetet fejleszteni? Ha panaszkodom, hogy nem akarom támogatni a Mormon nemzetet, anti-Mormon vagyok?

Ha Keresztények egy csoportja elhatározza, hogy létrehoz egy nemzetet Palesztínában, kell nekem pénzügyi, érzelmi, és katonai segítséget adni? Cindy Sheehan-nek el kell küldeni a gyerekeit Palesztínába, hogy segítsenek egy Keresztény nemzetet fejleszteni? Ha panaszkodom, hogy nem akarom támogatni a Keresztény nemzetet, anti-Keresztény vagyok?

Száz évvel ezelőtt Zsidók egy csoportja elhatározta, létrehozzák Izraelt Palesztínában. Miért kellene bármelyikünknek is támogatnia a tevékenységüket? Miért vagyunk anti-Szemiták, amikor arra panaszkodunk, hogy belefáradtunk már abba, hogy adófizetők pénzét adjuk Izraelnek? Miért kellene Cindy Sheehan-nek elküldeni a gyerekeit Izraelért meghalni?

Sok Zsidó nem támogatja Izraelt, ha ők ellenezhetik Izraelt, mi gojok is megtehetjük.

Vagy, ha Izrael létrehozását ellenezni "anti-Szemita", akkor semmi baj nincs azzal, ha anti-Szemiták vagyunk.


A Goj Mozgalom

Az 1890-es években a Cionisták mozgalmat indítottak, hogy létrehozzák Izrael nemzetet. Ha ők ezt meg tudják tenni, én miért nem?

Hivatalosan bejelentem a Goj Mozgalmat, hogy létrehozzunk egy új hazát Észak és Dél Amerikában inteligens gojoknak. Azt akarom, hogy az Izraeli hadsereg űzze el a buta gojokat Észak és Dél Amerikából. Azt is akarom, hogy Izraeliek dollár milliárdokkal támogassák az új nemzetemet. Ha az Izraeliek elutasítják a segítséget, akkor ők anti-Gojok.

Gyűlölettörvényt akarok, hogy letartóztassák azokat az Izraelieket, akik kritizálják a Goj Mozgalmat. Anti-Gojnak lenni komoly bűn, így elindítom a Goj Védelmi Ligát (a GDL-t), hogy megvédjem az ártatlan Gojokat a gonosz anti-Gojistáktól.
   

Gyűlölöm-e a Zsidókat
Európa és Amerika elpusztításáért?

Mielőtt a Cionisták nagyon mérgesek lesznek rám, hadd szolgáljak néhány további részlettel, arról, hogyan látom a világ helyzetét.

Ahogy már más cikkekben is elmagyaráztam, mint itt: this one, az élet egy versenyszerű küzdelem, és nem érdekel a vesztesek iránt érzett sajnálat és a győztesek iránt érzett gyűlölet.

Ha látsz egy macskát, egy egeret elkapni, egy kicsit játszani vele, és utána megenni, gyűlölnéd-e a gonosz macskát az ártatlan egér megkínzásáért?  

Mitől különbözik az emberi világ? Látom a Cionistákat Európaiak, Oroszok, Amerikaiak, és Ausztrálok eszén állandóan túljárni.
 

Úgy látom a Cionistákat, mint a szervezett macskák analógiáját, akik összedolgoznak, hogy buta, szervezetlen egerek ezreit elkapják. Miért sajnálkoznék az egereken? Miért gyűlöljem a macskákat?
Bizonyára, panaszkodhat az ember, hogy a Cionisták gyakran követnek el erkölcstelen tetteket, és mindenfajta csaló és áruló módszert felhasználnak céljaik eléréséhez. És akkor mi van? Senki sem kényszeríti a buta gojokat, hogy bedőljenek az árulásuknak. Ha az összes goj olyan lenne, mint én, a Cionistáknak más kizsákmányolható csoportot kellene keresni.

Több száz millió Európait és Amerikait eszik meg néhány ezer cionista, de pontosan fogalmazunk, ha azt mondjuk ennek az oka a Cionisták gonoszsága? Pontosabb leírva az Európaiak és Amerikaiak többsége túlságosan gyengeelméjű ahhoz, hogy megóvja magát és a nemzetét.

Nem fogok sírni az Európaiakért vagy az Amerikaiakért, ha nemzetüket megdöntik vagy elpusztítják a Cionisták, de nem is fogom érte gyűlölni a Cionistákat. 

Ahogy a  korábban említett dokumentumban kifejtettem, az Észak Amerikába letelepedő Európai emigránsok elvették az őslakosok földjét. Ma a gojok vannak az Őslakos Amerikaiak helyzetében, és a Cionisták azok a pionírok, akik saját maguknak fejlesztenek egy nemzetet a mi költségünkre.

Gyermekkoromban mindennapos gyerekjáték volt "Kovbojosdit és Indiánosdit" játszani. Néhány száz év múlva – ha Izrael megállapodik és uralja a világot – Izraeli gyerekek játszhatják a Cionisták és Gojok játékot.
 
Több ezer évvel ezelőtt Irak és Egyiptom volt a legfejlettebb társadalom a világon.

Volt írott nyelvük, aritmetikájuk, és városaik, amíg mindenki más állatok módjára élt a bolygón. De a sikerük csak néhány száz évig tartott.

Egy időre a Görögök voltak fejlettek, de az sem tartott sokáig. Azután a Rómaiak váltak fejletté, de az sem tartott sokáig.

Végülis az Európaiak emelkedtek uralkodóvá, és a II. Világháború végén, Amerika találta magát világvezetői pozícióban.De ma Európát és Amerikát szétesni találjuk.

Miért sajnálnánk ezeket a megbukott társadalmakat? A sajnálkozás nem segít azon a nemzeten, és nem segít nekem sem. A szánalom nem segít senkin sem.
 
 

Miért sírjak azokért,
akik mellőznek?

Sok időt és erőfeszítést töltöttem azzal, hogy megpróbáljam elmagyarázni, hogy a World Trade Center tornyokat robbanószerrel robbantották föl, és sok más csalást is megpróbáltam elmagyarázni, de az emberek többsége mellőz vagy kinevet. Miért sajnáljam, ha a Cionisták fölfalják őket?

Nem gyűlölöm a Cionistákat. Inkább meghökkenek az Amerikai és az Európai gojok többségének szánalmas szellemi minőségén. Csak nagyon kevés goj gondolkodik megfelelően. Ők is csak mindössze szórakoztatják magukat. Néha még csodálkozom is, "Mi a közöm ezekhez az idióta gojokhoz? Vagy tulajdonképpen Zsidó vagyok, és felcseréltek a kórházban a buta goj ápolónők?"

Amerika és Európa problémája saját maguk által okozott. Például nézzük a médiát. Sok goj panaszkodik, hogy a Zsidók irányítják a médiát, de ahogy más cikkben elmagyaráztam, a Zsidók nem kényszerítenek bennünket, hogy megvegyük a New York Timest, Newsweeket, vagy a Scientific Americant. Az ostoba gojok önként teszik ezt. És megveszik ezeket a kiadványokat, még akkor is, ha ismételten elmondom nekik, hogy ne finanszírozzák azokat, akik hazudnak nekik.

Úgy tűnik, semminek sincs hatása, amit mondok. Gyorsabban megtaníthatnám az aritmetikát egy kutyának, minthogy egy gojon segítsek.

Az illegális bevándorlás kérdése egy másik példa erre. Amerikaiak panaszolják, hogy Mexikóiak milliói jönnek évente törvénytelenül az országba. De nem kell hozzá sok ész, hogy rájöjjünk, azért jönnek ebbe az országba, mert mindenhol állások várják őket.

Senkit sem kényszerítenek, hogy törvénytelen idegent alkalmazzon. Az amerikaiak önként teszik ezt, de elutasítják a viselkedésükért a felelősségvállalást. A képmutatás és az önzőség hihetetlen mértékű.

Pédaként, amikor Arianna Huffington Santa Barbara-ban élt, megvádolták, hogy egy illegálisan itt tartózkodó idegent alkalmaz, aki segít a gyereknevelésben. Mivel Huffington gazdagnak született, nem használhatja a kifogást, hogy munkája miatt túl elfoglalt volt, hogy törődjön a gyerekeivel. Hogy gondoskodhatna ez a nemzet magáról, ha akik vezethetnék ennyire önzők és képmutatók?

Végeredményül a Mexikóiak fogják uralni Amerikát, de nem fogom sajnálni az Amerikaiakat, és nem fogom gyűlölni a Mexikóiakat sem.

Miért Küzdünk?


Egyik rádió műsorában Daryl Smith felhozta a kérdést: "Miért küzdünk?" Ez egy olyan fontos kérdés, amin, mindenkinek el kell gondolkodnia, mielőtt megpróbálja leleplezni 9/11-et, a Kennedy gyilkosságot, az USS Liberty megtámadását, a Dyncorp szex rabszolgákat, vagy más bűnöket.

Miért kockáztatjuk az életünket, hogy leleplezzük ezeket a bűnöket? Miért dolgozunk olyan keményen, miért költünk olyan sok időt és pénzt ezeknek a bűnöknek a leleplezésére? Az agyatlan gojokért tesszük ezt, akik kinevetnek bennünket a "összeesküvési mániákusokat"?

Néhány goj már megpróbált bennünket az FBI látókörébe utalni, mondván, hogy mi terroristák vagyunk.

Például, egy Amerikai asszony több 9/11-ről készült videót mutatott a látogatóba jövő rokonaikak. Egyikük kölcsönkérte a videókat. Néhány héttel később, amikor megkérte, hogy hozzák vissza a videókat, elmondták neki, hogy a videók Washington, DC-ben vannak. Elküldte őket a kormánynak, bizonyítékául, hogy mi minden terroristák vagyunk.

Ha törvényes lenne Amerikaiakat "terroristaként" letartóztatni, sokunkat régóta börtönbe dugtak volna a rokonaink és a szomszédaink. Ezeken a tökkelütötteken akarunk a harcunkkal segíteni?

Meglepő, hogy egy kis maroknyi Cionista irányítani tudja ezt a nemzetet? Hány Amerikai agya működik megfelelően? Hányuk képes dolgokat megvitatni? Hányuk tud szembesülni a valósággal?

Egy férfi küldött egy e-mailt, és panaszkodott az egyik cikkemre. Több dolog között, azt tanácsoltam, nézzen bele az Apollo Holdraszállásba, és adtam neki egy linket: Science Challenge. A válasza ez volt:
Nem szeretek hencegni vele, de fizikusi diplomám van ( és Számítástudományi, de persze nem PolySci ), és végtelenül nem tudok önnel egyetérteni.


Ha téves a tudományos kihívás, akkor mutassa meg a bizonyítékot. Főiskolai diplomával büszkélkedni nem szolgál bizonyítékul.
 
 

Söpörjük az USA-t a szemétbe és kezdjük újra

A legtöbb Amerikai elhiszi, hogy javul a nemzet, ha eltávolítjuk George Bush-t az elnöki posztról, de ez nem fog semmit javítani Amerikán. Még ha más elnökünk is van, ugynazok a béna városain vannak, ugyanazok a korrupt és mohó cégeink, ugyanazok a korrupt szakszervezeteink, ugyanaz a béna iskolarendszerünk, és ugyanaz a béna médiánk.

Daryl Smith azt mondja, Amerikának Mulligan kell, ami egy golf kifejezés az újrakezdésre. Egyet értek. Amerika reménytelen. Tanulnunk kell a hibáinkból, és újra kell tervezni a nemzetet. Új hozzáállásra van szükségünk, jobb módszerre a kormányzati vezetők kiválasztásában, és jobb iskolarendszerre.

Nem azért küzdök, hogy megtartsuk Amerikát olyannak, amilyen és George Busht kicserélük John Kerry-re vagy Al Gore-ra. Inkább szeretném, ha a nemzet jobbá válna. Azzal a technológiával, amink ma van, hihetetlen világot tudnánk magunknak teremteni. Már nem kell élelmiszert és vizet keresnünk minden nap. Szép városaink, szép vonatunk, gyönyörű kertjeink lehetnének és egészséges élelmiszerünk.

Nem azért küzdök, hogy a buta gojokon segítsek. Inkább abban reménykedem, hogy elérem azt a kis létszámú gojt, akiknek az agya megfelelően működik, és szeretnének egy jobb világot csinálni.