Main Page 
 Magyar 
Ismeri a
"Szabad Európa Rádiót"?

2008. Augusztus 28.


 
A Szabad Európa Rádió Logója
Néhány ember azt mondja, hogy a Cionista csoportok logóiban található lángoknak van valamilyen jelentősége nekik.

Az Olimpiák szintén lángot használnak.

A Scholars For 9/11 Truth (Tudósok 911 Igazságáért) Logója
A Szabad Európa Rádió egy az US Kongresszusa által 1949-ben elindított program volt. "Cenzúrázatlan híreket és információkat" közvetített idegen nyelveken, rádión és az Interneten keresztül más országokba. A cél a külföldieket ellátni az "igazsággal".

Meglepődne, ha fölfedezné, hogy a Szabad Európa Rádió tulajdonképpen Cionista propagandát sugárzott? És, hogy az adónkból fizették?

Meglepődne, ha fölfedezné, hogy néhány idegen országnak megvan a saját verziójú Szabad Európa Rádiója, és "cenzúrázatlan híreket és információkat" közvetítenek Angolul, hogy ellássák önöket és engem az "igazsággal"?


 

Alex Jones feltűnik a Russia Todayen

Russia Today egyike azoknak a misztikus média vállalatoknak, amelyek Angol nyelven közvetítenek. Jones "különleges vendég" volt a televízió showjukban 2008. Augusztus 27.-én:
russiatoday.com/guests/detail/1511  

Ha valami baj van a videóval, itt van az audió mp3 fájlként:
Jones-on-Russia-Today-27-Aug-2008.mp3  1.1 mb  

A Russia Today által reklámozott idézet: 

“Amerikaiként szégyellem magam. Az országom fölött átvette az irányítást egy magán nemzetközi hadiipari komplexum, és csúszó-mászó támadást indított az Orosz beékelt terület ellen,”
Az Orosz média vállalatok és weboldalak, amelyek Angolul készítik a riportokat nem az Oroszokat látják el információkkal. Inkább propagandával látnak el bennünket Orosz Zsidóktól. Azok a misztikus Oroszok soha nem hívnak meg magamfajta embereket a showjukba. Csak Cionista ügynököket népszerűsítenek, akik eltolják a vádat Izraelről és a Cionistákról rá a Gojokra.

Ha ez a trükk nem ismerős önnek, van egy weboldalam Jonesról és erről a technikáról:
Alex-Jones-summary.html

A Szabad Európa Rádió ugyanaz, mint a Russia Today. Mindkét csoport csak Cionista ügynököknek ad nyilvánosságot. Még akkor is, ha mi pénzeljük a Szabad Európa Rádiót, soha nem adnának nyilvánosságot, olyan embernek, mint amilyen én vagyok a "cenzúrázatlan" showjukban.

Ugyanez vonatkozik az Arab és Pakisztáni média vállalatokra, amelyek Angolul készítik a riportokat, mint az Al Jazeera és a Dawn. Nem Araboknak vagy Pakisztániaknak készítenek riportokat.

Valójában néhány évvel ezelőtt egy a Londoni Al Jazeerának dolgozó naív Arab kapcsolatba lépett velem, mert egy riportot akart készíteni a 9/11-es információimról. Körülbelül egy héttel később az irodájából valaki más fölhívott még több információért, mert felkészültek a riportra, de többet nem hallottam egyikükről sem azután, és ahogy tudom, nem csináltak többet riportot.
 

Smithnek rádió showja van!  

Tudta, hogy Daryl Smithnek egy igazi rádió showja van a Dél Afrikai Cii Broadcasting vállalatnál? Ez a vállalat így írja le magát:
 
"Ma a Cii-t pionírként ismerik az Iszlám műholdas audió közvetítésben..."
ciinetwork.net/_corpprofile

 A tény, hogy a Cii Broadcasting megbecsült rádiós műsorvezetőnek tartja Smitht, bizonyítékként tekintendő, hogy ez egy Dél Afrikai Zsidókból álló csoport, akik megpróbálják becsapni és manipulálni a Muszlimokat.

Jonestól eltérően, aki az Amerikaiakra és a Brittekre tolja át a felelősséget, Smith elismeri, hogy a Zsidók az elsődleges csoport, akik részt vettek 9/11 és más bűnök elkövetésében, de ragaszkodik hozzá, csak egy kicsiny százaléka a Zsidóknak, nem a többség.

Ha nem ismeri kicsoda Smith, legalább meghallgathatná az utolsó telefonhívását hozzám:
deception.html#Smith

Amint láthatja Smith, Jones és más ember akaratlanul is, de leleplezik a bűnszövetkezetüket. Mindössze annyit kell tennünk, hogy megfigyeljük kiket reklámoznak, és kik reklámozzák őket.
 

Jeffrey Gedmin

Gedmin a Szabad Európa Rádió elnöke. Egy anti-Szemitizmusról és a Holokausztról szóló interjúban, katolikusnak mondja magát, akit összetévesztenek egy Zsidóval:

“Katolikusként meghökkentem a kapott rosszindulatú anti-Szemita gyűlölködő levelek és e-mailek mennyiségén."
jcpa.org/phas/phas-27.htm
Mivel Gedmin védi a Zsidó bűnöket, számíthatnánk rá, hogy az emberek feltételezik, hogy ő valójában egy Zsidó. De nincs különbség, ha Zsidó, Keresztény, vagy Hindu. Cionista bűnöket védelmez, és így éppen olyan bűnös, mint a Zsidó bűnözők.

Ha egyszer talál egy Cionista patkányt, követheti őt más patkányokhoz. Például Gedmin az Aspen Institute Berlin igazgatója. Azt az Intézetet -- és minden csoportot, amit reklámoz -- ki kell vizsgálni.

Évtizedekkel ezelőtt nagyon nehéz volt látni a kapcsolatokat az emberek között, de az Internettel, egy gyors keresés megmutatja ki kivel dolgozik, és ki kit reklámoz. Tehát használja ki ezt a technológiát a Cionista bűnszövetkezet tagjainak azonosítására.
 

Példa: Cindy Sheehan

Figyeljen föl rá, őt Alex Jones, 911blogger, radiodujour, és más emberek reklámozzák, akik hazudoznak a 9/11, Cionista, HoloCsalás, és más bűnökről. És figyelje meg hogyan írják le őt:
 

Alex Jones a háborúellenes aktivistával Cindy Sheehannel beszélget, aki függetlenként indul a Képviselőház Elnöki posztért Nancy Pelosi ellen Novemberben megkísérelve véget vetni a szorongatásnak, amit a hadiipari gengsztermunka a kormányunkkal tesz, ami végtelen háborúkban tart bennünket az egész földön.
911blogger.com/node/17231

Látja, hogy ez egy másik kísérlet a Zsidók védelmére és áttolni a felelősséget a misztikus és meghatározhatatlan "hadiipari komplexumra"? Ha egyszer megtanulja ezt a trükköt, több ezer Cionista bűnözőt lesz képes azonosítani. 

Sheehan a halott fiát használja csalinak, hogy átcsábítsa önt hozzá és el a magamfajta emberektől, akik igaz információkkal látják el és bátorítják tegyen valami hasznosat az idejében és a pénzével.
Nehéz elhinni, hogy egy anya a gyermekét használja föl csalinak, hogy becsapjon bennünket, de nézze meg a Chicagoi Vicki Polinról készített videót, aki állítja a Zsidó rokonai néha kisgyerekeket használnak bizarr Zsidó rituálékban:
Video-PhilosophyOfZionismAndIsrael.html#rituals

És gondolkozzon el mit tett Josef Fritzl a gyerekeivel, és fontolja meg a lehetőséget, hogy rendőri védelem alatt állt:
Fritzl.html

Továbbá nézze meg a bizonyítékokat, hogy Jesse Jackson egy Zsidó báb, mert segített Martin Luther King meggyilkolásában:
Smith_Awadu-8Nov2005.html
 
Jesse Jackson nem a "fekete közösség" vezetője. Inkább egy báb, aki négykézlábra áll bármikor, ha az urai azt mondják neki.

 

A szemét feljött a felszínre

A társadalmaink tele vannak kutatóközpontokkal, jótékonysági szervezetekkel, politikai csoportokkal, oktató csoportokkal, igazságkereső csoportokkal, háborúellenes csoportokkal, környezetvédő csoportokkal, és más misztikus szervezetekkel, amelyeket gyakorlatlan, parazita, becstelen dilisek uralnak, akik elveszik az adónkat, adományokért könyörögnek, és becsapnak bennünket.

Sok ember közülük elmebeteg, alkoholista, erőszakoskodó és értelmi fogyatékos.

Egy nívót kell felállítanunk a vezető beosztású emberek számára. Ne ijedjen meg az agresszív emberektől, és ne csapja be a dícséret vagy a panasz, ne tulajdonítson jelentőséget a főiskolai diplomának vagy a Nobel díjnak. Helyette nézze meg kritikusan mindegyik vezetőt és tegyen föl ilyen kérdéseket:

Ellátjuk ezt az embert élelemmel, elektromos árammal, és más eszközökkel...mit tett ő pontosan azért viszonzásképpen?

Ha soha nem született volna meg, rosszabb lenne a világ, mint amilyen most?


Nem kell tolerálnunk a szervezett bűnözést vagy az elmebeteg vezetőket. Lehetnének tiszteletreméltó és megbízható vezetőink, akik segítenek nekünk tanulni az életből és jobb emberekké válni. Lehetnének vezetőink, akik segítenek fejleszteni a gazdaságot, városokat, és oktatási rendszereket.

Nem kell megengednünk az elmebetegeknek átvenni a társadalom irányítását. Mindössze elég tiszteletreméltó emberre van szükségünk, hogy arra a következtetésre jussunk, hogy elegünk van a megaláztatásokból és itt az ideje megváltoztatni az emberi faj útirányát.
 
Segítsen vízbe fojtani
a bűnöző patkányokat!