Main Page
Holocaust page
Magyar

 
Drezda Gyújtóbombázásának egy Szemtanúja
Christopher Bollyn írta ezt a cikket a The Barnes Review (TBR) magazinnak mielőtt rájött, hogy a TBR és az American Free Press (AFP) Cionista csoportok. Egy PDF file:
Kuklane_Dresden_eyewitness.pdf   475 kb
Alul két kép látható Bollyn cikkéből, de nagyobb felbontásban, hogy megkönnyítse a nézésüket.
Ha nem tud a Drezdai bombázásról, itt a BBC cikk:
BBC article on Dresden
Az Orosz Maffia
Raphael Johnson magyarázza, hogy az Orosz maffiát tulajdonképpen Orosz Zsidók alkotják, nem Orosz Goyok:
RussianMafia_RaphaelJohnson_TBR.pdf   370 kb


Ha nem érti, miért vádoljuk a TBRt és az AFPt, hogy Cionista bűnöző csoportok, sok cikkünk van róla, mint ezek:
AmericanDeceptionPress.html
Bollyn-MarkLane.html

A FENTI FOTÓ: Mint a Waffen SS magas-rangú tisztje, August Kuklane felügyelte Drezdában a holttestek összegyűjtését és tömeges elhamvasztásukat, miután a Szövetségesek könyörtelenül gyújtóbombázással lángba borították a várost. Könnyen lehet, hogy ő van a képen, Kuklane egyszer azt mondta.

 

A több ezer holttest között, amit Kuklane látott, állította egyetlen sem volt Német katonai egyenruhában. Drezdát példásan meg akarták büntetni. Ez nyilvánvaló volt abból, hogy a menekülő civileket bűnös módon legéppuskázták az Angol vadászrepülőgépekről és a Drezdai mentőosztagok és a hullaszedő csapatok légicsapást szenvedtek

.

FENTI FOTÓ: August Kuklane a Drezdában megölt emberek számát 600,000-re becsülte.

Az ártatlan lakosokat és a menekülteket Angol-Amerikai "Hamvazó-Szerdai"-i  gyújtóbombázás (a Keresztény naptár szerint az egyik legszentebb napon követték el) ölte meg, súlyos halottégető máglyákon hamvasztották el őket a Drezdai Régipiacon és a városközpontban.

Ha egy nemzet ilyen embertelenséget követ el a civil lakosság ellen ma, annak a nemzetnek a vezetőit biztosan háborús bűnösöknek bélyegzik.