Main Page
Holocaust page 
Magyar 

 
David Irvinget Börtönbe
zárták Holokauszt Tagadásért

2007. Jan. 08.-án frissítve

Cionisták verték meg a HoloCsalás leleplezéséért?

Vagy a Cionisták csak egy másik Hasznos Idiótája?

Mielőtt ön aggódna a letartóztatás miatt, fontolja meg, a letartóztatása egy másik szemfényvesztés, hogy megfélemlítsék a Goyokat.

A Holokauszt az elsődleges eszköz, amivel a Coinisták manipulálják a Goyok érzelmeit, így számítson rá, hogy minden áron megvédik!

A Cionisták nem akarják, hogy megvitassuk a Holokausztot, és egy módszer, hogy megakadályozzák a vitát, ha megfélemlítik a Könnyen becsapható Goyokat, elhitetve velük, hogy börtönbe juthatnak, ha beszélnek róla.

Irving letartóztatása, azt a célt is szolgálhatja, hogy elvonja a Goyokat a valódi Holokauszt kutatókat ért letartóztatásokról és zaklatásokról. Más szavakkal, amíg Irving nézésével van elfoglalva, lehet, hogy nem veszi észre, mit tesznek a valódi Holokauszt kutatókkal.

Fontos azt is észrevenni, hogy Ernst Zündel 3. felesége, Ingrid Rimland, Mike Riveróval együtt (of whatreallyhappened.com) kifogásokat keresnek Izrael számára. Kérem, nézzen meg egy rövid videot róluk:

Vegye észre azt is, Mike Piper, aki az American Free Press és a The Barnes Review-nak dolgozik, védi David Irvinget. Látta már a bizonyítékot, hogy Mike Piper része a Cionista patkányfészeknek:
AmericanDeceptionPress.html

Ne keressen kifogásokat David Irving-, Mike Piper-, Mark Lane-, Mark Glenn-ek, és más embereknek, mint például "Nos, talán naívak."

Ezeknek a Cionista patkányoknak meg kell fulladniuk, nem kifogásokat kell biztosítani a számukra undorító videlkedésükért!

 
Ha egyszer azonosít egy Cionista patkányt, csak kövesse őket és még sokkal többet talál.

Például, ha egyszer rájön, az American Free Press Cionista szervezet, akkor rá kell jöjjön a The Barnes Review (gyakran TBR-ként hivatkoznak rá) is Cionista szervezet.
www.barnesreview.org

A Barnes Review a honlapján csak 3 linket ajánl:
www.barnesreview.org/html/links.html

Figyeljen föl rá, egyikük az Adelaide Institute, ami a "holokauszt tagadó" Fredrick Toben weblapja, aki önként utazott Ausztráliából Németországba, hogy Holokauszt tagadásért letartóztassák.
http://adelaideinstitute.org/

Ez bizonyíték, hogy Toben egy másik Cionista, aki hagyta magát letartóztatni, hogy világszerte megfélemlítsék az embereket, maradjanak csöndbe a Holokausztról.

The Barnes Review egy rokon weboldala -- amit gyakran összekevernek a The Barnes Review-val -- a TBR News:
www.tbrnews.org/index.htm

Úgy gondoljon rájuk, mint egy másik Cionista csoportra. A honlapjukon csak két linket ajánlanak:
www.tbrnews.org/links.htm

Egyikük a TWOT magazin weboldala, Barry Parsons készítette, de szerencsénkre, a félrevezető magazin kudarcba fulladt. Barry Parsons helyeselte a Cionista behatolók által írt könyvet, a WingTV-n:
www.wingtv.net/thornarticles/911twot.html
 


David Irving Háttere

David Irving évtizedek óta bátran szembeszáll a Cionistákkal. Már akkor a Holokausztot kutatta, amikor az olyan undorító volt, mint Náci egyenruhát nyilvánosan viselni. Nem keltett meglepetést, mikor elfogatási parancsot bocsátottak ki David Irving ellen, Ausztriában 1989-ben. Ahogy számítani lehetett rá, Irving elkerülte Ausztriát.

A múlt év során azonban, emberek milliói világszerte elhatározták a Holokauszt kutatást. David Irving és más Holokauszt kutató végre megkapta a támogatást, amiért olyan sokat küzdöttek, hogy megszerezzék.

Csak Irving tudja az okát, elhatározta, hogy Ausztriába utazik. 2005. November 11.-én tartóztatták le, az 1989-ben kiadott körözés alapján.

Irving letartóztatása, az egész világon magára vonta a figyelmet. Emberek milliói hamarosan egymástól kérdezgették, hogy lehet valakit letartóztatni egy történelmi esemény vizsgálatáért? A Holokausztban soha nem kételkedő emberek csodálkoztak mi történik. Irving nagy nyilvánosságot kapott.

Esetleg ha nem tudná, a Cionisták irányítják a médiát, így nagyon nehéz valakinek, anti-Cionista információval nyilvánosságot kapnia. Ezért David Irving bírósági tárgyalása egy álom valóra válását jelentette egy Holokauszt kutatónak.

David Irving hatalmas lehetőséget kapott megértetnie magát a világgal. Megmagyarázhatta a világnak, hogy abszurd a kormányoknak olyan törvényjavaslatot elfogadnia, ami korlátozza történelmi események vizsgálatát. Meg is mutathatta nekünk, mit tárt fel a kutatása a II. Világháborúról.

Azonban, letartóztatása után két héten belül, elkezdte visszavonni a véleményét a Holokausztról, és Február 20.-án beismerte a bűnösségét Holokauszt tagadásban.

Irvinget gyorsan napi 23 órai magánzárkába tették. Azonban, megengedtek neki egy interjút a BBC-vel. 
A újság riport és az audio: http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/4757506.stm

Itt van egy kivonat az interjúból: Click for audio, 500 K bytes

Látja a szemfényvesztést? Mi van a megjegyzésével, miszerint Zsidók millióit gázosították el "mert a Brittek által dekódolt dokumentumokban szerepel." Talán a Heinrich Himmlernek írt titkos dokumentumokra hivatkozik az "Európai Zsidó Kérdés Végleges Megoldására."  Ha igen, azok a dokumentumok ebben a könyvben megtalálhatók:
www.noontidepress.com/catalog/product_info.php?products_id=340

Mivel a legtöbb ember soha vesződik elolvasni a könyv részletét, nem is szólva magáról a riportról, a legtöbb ember nem is veszi majd észre, hogy Irving hazudik.

A BBC interjúban is, Irving megpróbálja megfélemlíteni a Holokausztot vizsgáló embereket ilyen megjegyzésekkel mint, "itt fogják végezni a börtönben, ahol nyolc puska mered rájuk, mint ahogy rám is meredt!"


Mi történik?

David Irvingnek eldobni ilyen hatalmas lehetőséget a nyilvánosságra egyenlő John Kerrynek kiesni az elnökválasztási versenyből egy nappal a választás előtt. John Kerrynek legalább megvolt a józan esze és néhány órát várt a választás után mielőtt feladta.

Sok lehetséges magyarázat van David Irving viselkedésére, de megfontolandó a lehetőség, David Irving Cionista eszköz, és a tárgyalás kezdettől fogva színlelt volt.

Hallotta a vádakat, hogy Irving Zsidó, homoszexuális pedofil, és labilis elmeállapotú? Talán Irvingnek választást ajánlottak, pedofilként megy a börtönbe vagy Holokauszt Tagadóként.

Melyik "Holokauszt Tagadó" valódi, és melyik Cionista ügynök? Melyik esett zsarolási kelepcébe? Melyiküket vesztegették meg?

Nem könnyű rájönni erre.
Olvasta már ezt: Separating Truth From Lies
 
Egy a Holokauszt kutatással éveket eltöltött embernek, Irving nem sok új információt mond. Többet megtudhat a Holokausztról, ha elolvassa a rövid cikkeimet:
Holocausts.html

David Irving számos alkalommal volt előadói körúton Amerikában. Morris Dees és más alkalmazott a The Southern Poverty Law Center-ből közeli kapcsolatban volt Irvinggel, ennek az embernek a beszámolója szerint.
 

Halgassa meg Irving interjúját a BBC-n 

Judicial-inc-nek van egy audió kivonata, amelyben Irving úgy viselkedik, mint egy politikus:
http://judicial-inc.biz/Irving_interview.htm

Vegye észre, Irving az interjú végén elmondja, ő elhiszi a Nácik Zsidók millióit ölték meg. Így hát, hol a bizonyíték ilyen mértékű mészárlásra? És hogy öltek meg olyan sok Zsidót? Gázkamrákat használtak?

Egy megtévesztés háborúban vagyunk, és az embernek elég okosnak kell lennie, hogy rájöjjön kiben bízhat meg.
InvestigateTheTruthSeekers.htm