Main Page 
Holocaust page 
 Magyar 

 
Adolf Hitler:
Gonosz Szuperlángelme?
Vagy a Cionisták Hasznos Idiótája?

A fotó alul Hitlert és Göringet mutatja

• A Hitler gyerekek mentálisan labilisak voltak?
Angela Hitlernek volt egy húga, Geli. 1928-ban Adolf mellé költöztek. Angela a házvezetőnője lett, és Geli a szeretőjévé vált. Azt mondják, Gelinek Hitler sofőrjével is viszonya volt, aki később a Náci SS alapító tagja lett.

Adolf hamar népszerű lett, mint politikai jelölt. A Német választópolgár megszavazná azt az embert, aki a nővérét házvezetőnőként alkalmazza, akinek viszonya van nővére lányával, akinek egy másik Nácival szintén viszonya van? 

Állítólag Hitler rajzolta ezeket a meztelen fotókat Geliről. Mit gondol hány embernek van szexuális kapcsolata az unokahúgával?

Adolf Hitler szerencséjére, ez a kérdés gyakorlatilag megszűnt 1931-ben, amikor Gelit holtan találták Adolf lakásán. Állítólag öngyilkosságot követett el, szíven lőtte magát Adolf pisztolyával. Még a Cionisták által befolyásolt Wikipedia is elismeri ezeket a bizarr eseményeket: Angela Hitler és Geli Hitler.

 
• A Hitler család részben Zsidó volt?
Az 1. Világháború után, Adolf Hitler idősebb féltestvére, Angela, vezette a Zsidó "Mensa Academia Judaica"-t, egy Zsidó tanulóknak szállást adó intézetet.

A Zsidók megengednék egy Goynak egy Zsidó szervezet vezetését? Vagy  Hitler néhány családtagja részben Zsidó volt?
 

Hitler családja elferdült-, vérfertőző-, és gyilkosnak tűnik; ami annyit tesz, a Hasznos Idióták nagy jelöltjei, akiket zsarolással, csalással, és a hírnév, bizarr szex, és pénz ajánlatokkal irányitani lehet.

Észrevette, hogy sok 9-11 Igazság Kereső, magányos gyilkos alak, és az anti-Szemiták is gyengeelméjűnek tűnnek? Vessen egy pillantást ilyen cikkekre, mint:
What-are-Handlers.html

Még George Bush-ra is illik ez a viselkedésforma, és Zacarias Moussaoui-ra is:
in.news.yahoo.com/060418/137/63lgr.html
 

Ellenőrizze az interjúnkat is John DeCamp-pal a pedofíliába keveredett US tisztviselők megzsarolásáról:
DarylBradfordSmith_DeCamp.html

Scott Ritter látszik az egyik megzsarolt pedofilnak, bár a Bush közigazgatás legtöbb tisztviselőjétől eltérően, Ritter heteroszexuális:
Scott_Ritter-main-page.html

Nehogy rászedjék, és elhitessék önnel, hogy a világ problémáinak a kiagyalói Bush, Hitler, Moussaoui, Oswald, vagy más szellemi fogyatékosok! Azok az emberek mentálisan beteg báboknak tűnnek, tehát meg kell néznünk ki mozgatja a szálakat.
 

Miért volt olyan sok Zsidó a Náci hadseregben?

A Hitler’s Jewish Soldiers, (Hitler Zsidó Katonái) könyvet a részben Zsidó Bryan Mark Rigg írta, bemutatja, hogy legföljebb 150,000 Zsidó Náci volt.

Hogyan volt lehetséges az, hacsak nem manipulálták titkosan a Cionisták a Nácikat?