Main Page 
 Magyar 
 
Miért van háború Grúziában?

Olajért? 
Szabadságért vagy függetlenségért?
Vagy a Zsidók próbálnak újra világháborút kirobbantani?

2008. Augusztus 11.

Ezen weboldal állítása szerint a fenti fénykép megrendezett. Habár azt állítják, a "Nyugati" média rendezte meg. Hacsak nem új olvasója a weblapomnak, akkor valószínűleg tudja, hogy a Nyugati médiát a Cionista Zsidók irányítják. Tehát meg kell kérdeznünk, miért rendezne meg a Cionista média egy fényképet, ami gerjeszti a haragot Oroszország fele és sajnálatot kelt Grúzia iránt?
  
Tudta, hogy a háború az Askenázi Zsidók eredeti hazájához közeli térségben zajlik, a Zsidó származású történész, Arthur Koestler szerint?

Itt van néhány információ és link Kazáriáról:
DarylBradfordSmith-Hufschmid-10Dec2006.html

Ezért el kell tűnődnünk, hányad része Cionista Zsidó a háború kirobbantásában részt vevő embereknek.

Kinek dolgozik Mihail Saakashvili?
 

"nem nyilvános használatra"? A fénykép itt van.
Saakashvili, Grúzia elnöke évek óta kedvező nyilvánosságot kap a "Nyugati" médiától.

Amerika-barátnak mondják, és Putyin évek óta próbálkozik megszabadulni tőle.

De tényleg Amerika-barát? Vagy Cionista-barát?

(Véletlen egybeesés, hogy rajta van a Neandervölgyi ősemberek honlapomon?)

Eszerint az ember szerint, Saakashvili a Grúziai költségvetés 70%-át költötte a hadseregre, nagy részét Izraeli fegyverekre és kiképzőgyakorlatokra.

Véletlen egybeesés, hogy Grúzia csak napokkal később határozta el a háború elindítását, hogy az Izraeliek befejezték a Grúz hadsereg kiképzését és biztonságban hazaértek Izraelbe? Vagy ez az, amit "Jewincidence"-nek hívunk?

Jewincidence: gyanús véletlen egybeesés, amiből a Zsidók hasznot húznak és amitől a Goyok szenvednek.
Egy korábbi Grúziába küldött Izraeli nagykövet azt mondja " szégyen háborút kirobbantani az ország egyik legvirágzóbb időszakában". 

Igen valóban szégyen, hogy Grúzia elkezdett fejlődni, és azután elhatározták, hogy kárt okoznak maguknak egy háború elindításával. De ha az Izraeliek igazán békeszerető, kedves emberek, akiket elszomorít a háború, miért segítenek megerősíteni a Grúz hadsereget? Miért nem segítettek Grúziának iskolákat, környezetvédelmi technológiákat, gazdaságot, vagy városokat fejleszteni?

A Grúz Helyreállítási Miniszter, Temur Yakobashvili egy Zsidó, és büszkén dicsekedett, hogy a Grúz katonák megsemmisítettek egy egész Orosz hadosztályt az Izraeli kiképzésnek köszönhetően. Erősködött, hogy "nem adjuk föl." Miért akarná egy Zsidó, hogy Grúzia folytasson egy háborút, amit valószínűleg nem nyerhet meg? És a következő napon miért erősködne Saakashvili elnök, hogy "Grúzia soha nem adja meg magát"?

Mi a célja ennek a háborúnak? Miért utasítanák el a megadást a Grúz vezetők? Miért könyörög Saakashvili elnök az Egyesült Nemzeteknek, küldjenek békefenntartókat a háború megállítására?
 

A Judicial-inc azt mondja az olaj az ok

A judicial-inc szerint, a harc az olajról szól, de a Judicial-inc azt mondja, az olajért akarja Izrael megtámadni Iránt, és az olaj az oka a Darfur-ban történt haláleseteknek.

Eléggé nyilvánvalóvá válik, miért védi a judicial-inc az Apollo Holdra szállás hivatalos verzióját, és miért népszerűsítik a fehér felsőbbrendűséget, ahogy hónapokkal ezelőtt kimutattam a cáfolatomban róluk itt.  

Évekkel ezelőtt sok emberben megbíztam az úgynevezett "igazság-mozgalomban", de elkezdek csodálkozni, én vagyok-e az egyetlen, aki nem a globális Cionista bűnszövetkezetnek dolgozik.

A Cionisták és a Hasznos Idiótákból álló hadseregük mindenütt ott van. Megpróbálják megragadni a figyelmüket és elcsalogatják olyan emberektől mint én. Viselkedjen okos hal módjára, aki elfogadja az információt, de elkerüli a horgot.


Népek nem indítanak háborúkat az olajért, de a Zsidók indítanak háborúkat

Gyanítom a Cionista Zsidók uszítottak erre a háborúra és elutasítják a háború befejezését, mert megpróbálják rászedni az Amerikaiakat és az Európaiakat, vegyék föl a Superman felszerelésüket és rohanjanak Grúzia megmentésére, így háborúba keveredve Oroszországgal.
 
 

“Ne aggódj Grúzia, az Amerikaiak és a NATO megvéd a gonosz Oroszoktól! Mi vagyunk a Világ Rendőrei. Megvédjük a Gyengébbeket, a Szerencsétlen Nyomorultakat, a Hátrányos Helyzetűeket, a Zavarodott Tömegeket, a Zsidókat, és a Reménytelen Veszteseket!”

 
 
“Soha nem adom meg magamat, így az Amerikaiak minél tovább mellőzik a háborút, annál több ember fog szenvedni. Hogyan vehetik semmibe a segélykiáltásukat?”

 

A Zsidók kétségbe esnek

Ahogy a Júliusi státusz riportban elmítettem, az Internet lehetővé teszi, hogy az emberek fölfedezzék a tényleges gigantikus, globális, Zsidó bűnszövetkezet létezését.   2008-ra bizonyára milliónyian vagyunk világszerte, akik a Zsidó bűnszövetkezet teljes körű és átfogó elpusztítását akarjuk. 

Az emberek többsége bizonyára beszélő állat , akiknek az egyetlen érdeke az ösztöneik kielégítése, de ne zavarják önt. Vegye semmibe őket és csatlakozon hozzánk, akik jobb hellyé akarják tenni a világot.
Hogyan maradnak irányító pozícióban a bűnöző Zsidók, amikor minden nap egyre több ember undorodik meg tőlük és gerjed haragra miattuk? Az egyetlen reményük szerintem, hogy világméretű erőszakot alkalmaznak és káoszt csinálnak, és utána a zűrzavarban csöndben megölhetnék azokat, akiknek szándékában áll ellenállni nekik.

A Zsidók tudják hányan vagyunk, mert ismerik a tagjait a "hazafias", 9/11, és más szervezeteknek, ahova beszivárogtak, és tudják ki fizeti elő az American Free Press-t (itt panaszkodom róla) és más Cionista kiadványokat, és tudják melyik tudós áll ellen a követelésüknek a széndioxid kibocsátási adó miatt.

Ha a bűnöző Zsidók megölhetik azokat, akik készek ellenállni nekik, átvehetnék a világ irányítását, mert a milliárdnyi birkanyáj nem kíván vagy nem képes a saját fejével gondolkodni. 

A Zsidók már betanítottak milliónyi beszélő állatot, hogy lojális szolgája legyen Izraelnek.

Látta néhány nevelő programjukat? Vannak nevelő programjaik rendőröknek; sok különböző Holokauszt oktató program tanároknak is és diákoknak; is; és vallásos vezetőik ezerszámra, találkozóik, és csoportjaik, mint például a Christians United For Israel. (Keresztények Egyesülve Izraelért).

A Zsidók nem a kiválasztott emberek

Ahogy már más fájlomban megemlítettem, ha a Zsidók valóban a felsőbbrendű faj lennének az emberek között, láthatnánk a felsőbbrendűségük bizonyítékát azokon a területeken, ahol meghatározó a számuk, mint Izrael, New York City, és a hazájuk a Kaszpi és a Fekete tenger körül.

Habár a világ Zsidók által uralt területei semmivel sem jobbak más területeknél. Valójában Izraelnek is és az Askenázi hazájuknak is, úgy tűnik több problémája van a bűnözéssel, csúnya épületekkel, korrupcióval, pornográfiával, és az erőszakkal.

Az Askenázi haza nem a világ inteligens véleményeinek, technológiájának, tudományának, vagy bármi másnak a legjobb forrása. Tehát ha a Zsidók olyan briliáns emberek, miért nem látjuk ennek a bizonyítékát?

Egy embert a viselkedéséről és az általa elért eredményeiről lehet megítélni, nem arról, amit magáról állít. Az Askenázi és a Szefárd Zsidók borzalmas viselkedése és az inteligens eredmények hiánya a bizonyítéka, mik ők valójában; vagyis egy primitívebb emberi faj.
 

Miért olyan sikeresek a Zsidók?

A Zsidók nagyon sikeresek háborúra való uszításban és a világ médiáinak, kormányainak, hadseregeinek, és a rendőrségi osztályok irányításának átvételében. Néhány éve elcsodálkoztam, vajon a Zsidók tényleg inteligensebbek-e a legtöbbünknél, de miután éveket töltöttem el, hogy elmagyarázzam 9/11-et az embereknek, látom a sikerük oka, hogy a legtöbb Goy primitív vademberként írható le, akik nem tudnak megbirkózni ezzel a modern világgal, és a Zsidók kihasználják, hogy képtelenek megküzdeni a modern élettel.

A saját rokonain is láthatja ezt. Biztosan az ön rokonai is éppen olyanok, mint az enyéim. Éppúgy akarnak élni, ahogyan évezredekkel ezelőtt éltek; vagyis tekintetbe se véve a társadalmat, valóságot, vagy a modern világ bármely más problémáját. A gondolkodásmódjuk megfelelt a 10.000 évvel Krisztus előtti egyszerű életnek, de a mai éllettel nem tudnak megbirkózni. Sokuk meg is vehető pénz, szex vagy hírnév ajánlatával.

Nem igényel sok inteligenciát kihasználni egy embert, vagy megfélemlíteni, hazudni, ölni, vagy megvesztegetni. Még a tinédzserek is képesek erre a viselkedésre. Csak egy bizonyos fajta személyiséget igényel, ahogy ebbe a cikkbe megvitattam:
 

Hogy irányítja kis számú Zsidó a nagy számú Goyokat?

Zionist Bullies

Ha az emberek többsége a mai világban jobban alkalmazkodna a modern világhoz, a bűnszövetkezetek nem élnék túl.
 

Oroszország megpróbálja megállítani a Cionista Zsidókat?

Ha Oroszország azért támadja meg Grúziát, mert véget akarnak vetni a Cionista kormányuknak, akkor hálásnak kéne lennünk nekik, hogy van bátorságuk ellenállni a Cionista Zsidóknak. Már itt az ideje, hogy néhány nemzet megtalálja a bátorságot megtenni ezt.

Sajnálatos módon az is lehet, hogy ez a háború semmi más, mint az Orosz Zsidók és a Grúz Zsidók közötti vita.

Továbbá lehet, hogy Oroszország azért utasítja el a háború leállítását, mert összedolgoznak a Cionista Zsidókkal és megpróbálják Amerikát és a NATO-t becsalogatni, jöjjenek Grúzia megmentésére. Megbízhatunk az Orosz kormányban?
 

Mellőzze Grúziát és foglalkozzon a Cionizmussal

Idegen háborúkba való belekeveredés helyett, inkább Amerika és Európa kezdjen el foglalkozni hazai problémákkal, és a legjelentősebb problémánkkal a Zsidó bűnszövetkezettel. El kell pusztítanunk amilyen gyorsan csak lehetséges! Tehát segítsen néhány modern embert találni, akik elszórtan jelen vannak a primitív vademberek és a beszélő majmok között.