Main Page 
 Magyar 

 
Fehér Felsőbbrendűek

Ők valódi Nácik?
Vagy Askenácik?

2006. Június 4.
Frissítve 2008. Február 23.-án


Theodor Herzl, a Cionizmus Alapítója 1897-ben
“Alapvető, hogy a Zsidók szenvedései. . .rosszabbak legyenek. . .ez segít majd megvalósítani a terveinket. . .kitűnő ötletem van. . .anti-Szemitizmust kell gerjeszteni, ami felszámolja a Zsidó vagyont. . .Az antiszemiták segítenek majd nekünk azáltal, hogy erősítik a Zsidók üldözését és elnyomását. Az anti-szemiták a legjobb barátaink lesznek.”.
-- Herzl Naplójából

 

Frissítés 2007. Nov. 6.: egy másik Zsidót kaptak rajta anti-Szemitizmust keltve: nbc4.com/news/14516979/detail.html
Egy rendőrség által felszerelt rejtett kamera kapta rajta. Ez mutatja, hogy a rendőrség képes ellenállni a Cionistáknak és letartóztatni őket, és ez még több bizonyíték arra, hogy a technológia lehetővé teszi a Cionisták, mint ördögi, becstelen, bűnözők leleplezését, ahogy részletesebben leírtam az audió fájlomban 2007. Október 30.-án:
Hufschmid-30Oct2007.html
Gondoljon bele:
• Csoportok százai reklámozzák a Nácikat, Hitlert, a fehér felsőbbrendűséget, és a KKK-t.

• Más csoportok százai kínálnak védelmet nekünk a Fehér Felsőbbrendűektől.
 

Most fontolja meg a lehetőséget, hogy ezen csoportok összességét Cionista Zsidók irányítják. Smith és én itt beszélünk a kérdésről:
Smith_Hufschmid_White-Supremicists-5June2006.html
 
 

Több különös vonatkozása van a Náciknak, Fehér Felsőbbrendűeknek, és a "Hazafiaknak":
 

1) A vezetőik idióták vagy hazudozók

Egyik Fehér Felsőbbrendű sem mondja el az igazságot a 9/11-es támadásról, a Federal Reserve Systemről (Központi Bank Rendszer), az USS Liberty megtámadásáról, a világháborúkról, a misztikus gátszakadásról New Orleansben, az Apollo Holdra szállás csalásról, vagy sok másról.

Még megdöbbentőbb, néhány Fehér Felsőbbrendű azt sejteti, hogy a Cionista 9-11 történet megfelel a valóságnak. Például 2004. Októberében David Duke írt 9-11-ről, de ahelyett, hogy egy Cionista bűntettként leleplezné, úgy ír, mintha a Newsweek alkalmazottja lenne:

Ha Osama bin Laden a támadás hatterében álló ember...
davidduke.com/index.php?p=13


Mivel Duke évtizedek óta aktív az "igazság mozgalomban", tudatában kellene lennie a bizonyítékoknak a tornyok lerombolásáról 2004. Októberére.

Duke tényleg olyan buta vagy naív amilyennek tűnik? Ha igen, akkor az emberek miért várnak tőle irányítást? Mennyire "felsőbbrendűek" a fehér felsőbbrendűek, amikor a vezetőjük még mindig nem jött rá, hogy a tornyokat robbanószerrel robbantották föl? Nem kéne egy "felsőbbrendűekből" álló csoportnak jobban érteni a világot, mint a közönséges embereknek?

Frissítés:

2008. Február 22.-én Duke ezt a cikket írta az égő Szerbiai nagykövetségről, és újra tett egy megjegyzést, ami hasonló Ron Paul megjegyzéseihez. Kifejezetten a cikk vége fele David Duke azt mondja, hogy Amerika külpolitikája "ellenségeket szerez" és "ennek egyenes következménye a 9-11 támadás tragédiája".

Duke elkerüli Izraelt vádolni a 9/11 támadásért. Megpróbál átverni bennünket, hadd higgyük a mi külpolitikánk okozta, hogy az Arabok megtámadtak bennünket. Azt a tényt is mellőzi, hogy Izraeliek tettek robbanószert a World Trade Center épületeibe és robbantották föl, míg emberek ezrei tartózkodtak benne, és hogy mára több ezer ember szenved tüdő és más egészségügyi problémáktól, mert belélegezte a robbantási törmeléket.


David Duke gyakran kritizálja Izraelt, ami olyan benyomást kelt, mintha ellenezné Izrael bűntetteit, de csak egy részét leplezi le annak, amit Izrael csinál. Védelmezi a részvételüket 9/11-ben és más bűntettekben. Csak az igazság egy részét mondja el.

A 2007. Március 1.-i rádióközvetítésben az Arabokat vádolta az USS Liberty megtámadásáért, és a Tengerész Alakulat barakkjainak a megtámadásáért 1983-ban. Duke Victor Ostrovsky nevét említette, hogy igazolja a vádjait miszerint az Arabok voltak a felelősek.

Miért használná David Duke Ostrovskyt -- egy Moszad ügynököt -- elmélete alátámasztására, hogy az Arabok voltak a felelősek a támadásokért? Mert Duke megpróbálja megvédeni Izraelt és megvádolni az Arabokat. A tanácsom ne bízzanak meg Ostrovskyban, ahogyan itt magyarázom:
Ostrovsky-deception.html

 

David Duke nem a Fehér "Felsőbbrendű". Duke a Fehér Szemét. Egy hazudozó, aki a Cionista Zsidóknak dolgozik, valószínűleg zsarolás miatt.
Christopher Bollyn mondta nekem, hogy Mike Piper egy homoszexuális, aki keményen iszik és drogozik, és Bollyn azt is mondta, hogy David Duke biszexuális lehet, mert ő és Mike Piper.. uh.. keresem a szót "coprophilia". Ezen a módon irányíthatják David Duket a zsidók.
Ha nem tud sokat Mike Piperről vagy az American Free Pressről, több cikkem is van róluk. Például itt: AmericanDeceptionPress.html

Azok az emberek, akik megbíznak Mike Piper, az American Free Press, David Duke, vagy bármely más "hazafiban" vagy "fehér felsőbbrendűben" balekok, akik homoszexuálisokat, pedofilokat, alkoholistákat, drogosokat, és zavaros embereket követnek. Vessen egy közeli pillantást ezekre az emberekre és arra, hogyan élik az életüket. Ők nem vezetők. Ők nem hazafiak. Kerülje el őket!
 
 

2) A szemfényvesztés kiber-útvesztőjével rendelkeznek
A Fehér Felsőbbrendűek honlapjai majdnem kizárólagosan egymással vannak összelinkelve.

Ez buta panasznak tűnhet, mert mindenki, olyan linkeket helyez el a honlapján, amivel egyetért. De ha egyszer rájött, hogy ezek a fehér felsőbbrendű honlapok csalók, nyilvánvalónak kéne lenni, hogy a döntésük, hogy összelinkelik magukat, azért van, hogy csináljanak egy labirintust a szemfényvesztő honlapokból.

Amikor egy ember megnézi például David Duke honlapját, és ha ráklikkel a linkekre még több információért, akkor az egyik szemfényvesztő oldalról átmegy egy másikra. Egy Náci hazugság és szemfényvesztés csapdába esik.

  Nem számít melyik Náci honlapra megy, benne marad a Cionista útvesztőben.
3) Haragra és faji küzdelmekre bujtogatnak
Shaun Walker a National Alliance-től, ezzel kezdi egyik cikkét:
 
A szép Svéd nemzetet elözönlik a nem-Fehérek:

Ma, mint emberi faj a végzetünk útkereszteződésének a közepén vagyunk. Ma vagy tennünk kell vagy meghalnunk, mint (fehér) fajnak. Ez a probléma nem csak azokat a szegény, elkeseredett Fehéreket érinti Dél Afrikában vagy Ditroitban, de minden Fehéret mindenhol. Európa azon területeit, amelyekre eredetileg Fehérek telepedtek le, és mindig kirárólag Fehérek lakták, most elárasztották a nem-Fehérek. A Közel Kelet legnagyobb része, úgy 2000 évvel ezelőtt, még mindig Fehérek által vagy többségében Fehérek által lakott volt, de az a terület most már hosszú időre elveszett.
natvan.com/adv/2006/05-27-06.html

Lehetséges, hogy Shaun Walker tényleg olyan buta, hogy elhiszi a Közel Kelet tele volt fehér emberrel 2000 évvel ezelőtt, és hogy az Arabok űzték el a fehér embereket a hazájukból? Tényleg azt hiszi, a Dél Afrikai és a Ditroiti fehér emberek szegények és elkeseredettek, és hogy Afrikaiak űzték el őket a hazájukból?

A közös témájuk ezeknek a fehér felsőbbrendűeknek, hogy a fehér emberek a sötét bőrű emberek áldozatai. Észrevehetné, ez is népszerű Alex Jonesnál és Jeff Rensenél, mindekettőjük gyakran próbál elrettenteni bennünket a Kínaiakról és a Mexikóiakról szóló történetekkel, amint irányításuk alá veszik Amerikát. Alex Jones azt is szereti mondogatni, a Spanyol Király megveszi az autópályáinkat.

Hogy lehetséges, hogy a Svédeket elárasztják a nem-fehérek? Hogy lehetséges, a fehér Dél Afrikát elárasztják a fekete Afrikaiak? Hogy lehetséges, hogy Amerikát meghódítják a Mexikóiak, Kínaiak, vagy az Afrikaiak?

Ezekre a kérdésekre adott válasznak nyilvánvalónak kéne lennie: 

• Dél Afrika
A Dél Afrikai fehér emberek olcsó munkaerőként használták a fekete Afrikaiakat, és végül is sokkal több Afrikai szolga volt a fehér uraik számánál.


• Amerika

Amerika déli államaiban a lakosság egy harmada Afrikai rabszolga volt 1789-ben. Olyan nagy százalékos számarányban voltak rabszolgák, hogy amikor az Alkotmányt 1789-ben megírták, akkor vitákat váltott ki, hogy a rabszolgákat embereknek vagy vagyontárgyaknak tekintsék, ami után adózni kell.

Most, hogy a fehér Amerikaiaknak nem engedik többé Afrikai rabszolgák megvételét, Mexikóból, Kínából, és más országokból hozatnak embereket, hogy olcsó munkaerő forrásként szolgáljanak nekik. Végül is a szolgák számban fölülmúlják a fehér uraikat.


• Nyugat Európa

A Nyugat Európaiak Törököket, Kelet Európaiakat, Afrikaiakat és más országbelieket használnak olcsó munkerő forrásként. Végül is a szolgák számban fölülmúlják az uraikat.


Tehát kinek a hibájából hódítják meg a sötétbőrű fajok a fehér nemzeteket? A fehér emberek hibájából!

Ha egy embercsoport túlságosan lusta megtermelni a saját élelmét, a saját szemetüket eltakarítani, és a saját gyáraikban dolgozni, akkor végül is elárasztják a rabszolgáik és a szolgáik.

Hogy lehetséges, hogy a fehér felsőbbrendűek vezetői nem látják ezt az eléggé nyilvánvaló tényt? Miért nem bátorítják a fehér felsőbbrendűek az embereket szakmát tanulni, hozzájárulni a társadalomhoz, és lebeszélni őket, ne várják, hogy a rabszolgák és a szolgák elvégezzék helyettük a munkát?

A legvalószínűbb válasz, hogy a fehér felsőbbrendűek nem próbálnak segíteni a fehér fajon. Inkább megpróbálják elpusztítani.

A fehér felsőbbrendűek bátorítják az önpusztító magatartást. Bátorítják a fehér embereket érezzenek sajnálatot maguk iránt és legyenek dühösek a sötétbőrű fajokra. Van egy cikkem ezekről a nyafogó, siránkozó fehér felsőbbrendűekről itt:
InfiltrationOrIncompetence.html
 
 

Miért tettetnék a Cionisták Nácinak magukat?
Theodor Herzl, a Cionista mozgalom megalapítója 1897-ben ráébredt, hogy a Cionisták fölhasználhatnák az anti-Szemitizmust emberek manipulálására. Emlékeztesse az embereket, hogy ő írta a naplójába:
“Az anti-szemiták lesznek a legjobb barátaink.”
Az Askenázi-Nácik azt a benyomást keltik, hogy a világ tele van anti-Szemitával. Ez szánalmat kelt a Zsidók iránt, elrettent náhány becsületes Zsidót, akik vagy elmenekülnek Izraelbe vagy együttdolgoznak a cionistákkal, és igazolják a "gyűlöleti bűncselekmény" törvényhozást, hogy megvédje a szegény, ártatlan Zsidókat.

Létrehozva és beszivárogva a Náci-típusú csoportokba, a Cionisták azonosítani is tudják a Cionistákra mérges Gojokat. Miután azonosították az ellenségeiket, megrendezhetik a halálukat, megfélemlítésüket, vagy a megzsarolásukat.

A Cionisták több száz szervezetet is létrehoznak, ami megvéd bennünket a Náciktól, így megengedi a Cionistáknak, hogy ellássanak a megoldással arra a problémára amelyet ők okoztak! Vessen egy pillantást néhány szervezetre, amely állítása szerint megvéd bennünket.

Az Állampolgárok a Gyűlölet Ellen:
citizensagainsthate.com/site/index.php

A Déli Tulajdon Jog Centrum:
splcenter.org/

Floyd Cochran, egy ex-Náci, most a Náciktól védelmez bennünket:
onepeoplesproject.com

A Terrorista Kutató Központ, Inc. Matthew Devostja:
terrorism.com/
 

Ezek a Zsidó Nácik Németországban is működnek

Fontos tudatni az emberekkel, hogy a Cionista mozgalom más országokban is pontosan úgy működik, mint Amerikában. Például Németországban, egyik hazafias szervezetük a "National Zeitung".


Gerhard Frey egyike a Cionistáknak, aki Német hazafinak tetteti magát. Christopher Bollyn azt mondja, ez egy másik Cionista szervezet. Az American Free Press és a The Barnes Review Német megfelelője.

Ha vannak ismerősei Németországban, figyelmeztesse erre őket.
Ez a honlap Német nyelvű: national-zeitung.de
 
 

Kövesse a patkányokat a fészkükbe

Az összes fehér felsőbbrendűt -- és azokat a csoportokat, amelyek védelmet kínálnak a fehér felsőbbrendűektől -- a Cionista bűnszövetkezet részének kell tekinteni, amíg az ártatlanságukat be nem bizonyítják.

Ha kutatni szeretné a kérdést, vessen pillantást néhány fehér felsőbbrendű honlapra, és nézze meg közelebbről kiket népszerűsítenek:

 kevin-strom.com
 • nationalvanguard.org
 • duke.org/
 • vanguardnewsnetwork.com
 • natvan.com
 • stormfront.org
 • whitenationalist.tk
 • library.flawlesslogic.com/index.htm
 • nsm88.com
 • aryan-nations.org/


a judicial-incnek van egy Bill White-ot leleplező weboldala, aki több ilyen fehér felsőbbrendű csoportban is részt vesz:
judicial-inc.biz/Bill_White.htm

Van weboldaluk Ben Klassen, Matthew Hale, és több más emberről és szervezetről, amelyeket Titkos Zsidóknak vagy a Hasznos Idiótájuknak kéne tartanunk:
judicial-inc.biz/Klassen.htm

 

Megbízhatunk a judicial-inc.biz honlapban?
Az emberek gyakran kérdeznek meg, tudom-e ki működteti a judicial-inc.biz honlapot, és vajon megbízhatunk-e benne? Néhány ember rámutat, hogy a judicial-inc Cionista ügynököket reklámoz, mint a whatreallyhappened, signs-of-the-times és a thebirdman honlapokat.

Néhány ember elcsodálkozott miért nem tudja a judicial-inc az én nevemet helyesen leírni ("T"-t tesznek a vezetéknevem végéhez). És néhány ember észrevette, hogy védelmezik az Apollo Holdra szállás csalást.

A Bollyn család eltűnése megtaníthatta rá, hogy gyanakvóbb legyen mindenkire. A Judicial-inc éppúgy viselkedik, mint egy másik Náci honlap. Ne utasítsa el ezt értelmetlenségként. Ez figyelmeztetés, hogy ők csak egy másik Cionista Zsidó csoport, akik megpróbálják átcsábítani a honlapjukra és el a magamfajta emberektől.

 
A Judicial-inc rendelkezik néhány bámulatos információval a Zsidó bűnökről, és ez érthető lenne, ha ők Cionista Zsidók, mert a bűnözők ismerik a saját bűntetteiket! Ahogy a gyerekek mondanák, Dah!

Viselkedjen okos hal módjára! Vegye el az információt a judicial-inc.biz honlapjáról, de ne legyen bolond megbízni Birdman Bryant, Signs Of The Times (Az Idők Jelei) vagy más hazudozóba, akiket reklámoznak.


 

 Kik ezek a "Nácik", akik "leleplezik" a tévedéseket a Holokausztról?

Ahogy sok más dokumentumban elmagyaráztam, a 9-11 mozgalomat a Cionista Tagadók uralják, akik megpróbálják elterelni a figyelmet Izraelről és a Cionizmusról.

Nem lenne értleme, hogy a Cionisták megpróbálnák uralni a Holokauszt kérdését is? Vessen egy pillantást az én Holokauszt információimra, és hasonlítsa össze az övékkel. Van egy weblapom a dokumentumokról itt:
Holocausts.html

Rá tud jönni melyikünk próbálja igazán leleplezni a Holokauszt hazugságokat, és melyikünk próbál uralni, manipulálni, és összezavarni? A fehér felsőbbrendű honlapok bátran állítják, hogy leleplezik a Holokausztot, de vacak munkát végeznek.

Mi a helyzet Mark Farrell honestmediatoday.com honlapjával? Megbízhatunk benne?
honestmediatoday.com

Úgy tűnik, leleplezi a Holokausztot a honlapján, de mit gondol mennyire meggyőző munkát végez?

Egy mérges e-mailben 2006. Június 2.-án, Mark Farrell kritizálta Daryl Smitht:

Megnézem ezeket az "új" kinyilatkoztatásokat Smith web oldalán, ahol azt hajtogatják, amit az emberek már amúgyis évtizedek óta tudnak: Theodor Herzl a "Germany Must Perish" (Németországnak Pusztulnia Kell) című könyve, Benjamin Freedman régi dolgai, stb.


A "Germany Must Perish" tényleg régi könyv, és úgyanígy Benjamin Freedman beszéde is. De a legtöbb ember soha nem hallott egyikről sem, és majdnem semmit sem tudnak Theodor Herzlről.

Tehát miért utasítja el Mark Farrell ezt "régi dologként"? Ha megpróbálja leleplezni a Cionizmust, miért ne lenne boldog, ha úgy lát bennünket, hogy ezekről a "régi" témákról oktatjuk az embereket?

Mark Farrell tényleg próbálja leleplezni a Cionizmust? Vagy próbálja védelmezni? Vessen egy pillantást a "Germany Must Perish" könyvre és kérdezze meg magától, miért akarna Mark Farrell leállítani bennünket, hogy belenézzünk ebbe, ha a valódi célja a Cionizmus leleplezése:
GermanyMustPerish.htm

"Régi dolognak" tartja ön is, aminek nincs jelentősége?

Egy másik mérges e-mailben ugyanazon a napon, Mark Farrell levelezőlistára teszi David Duke-ot. David Duke tényleg Mark Farrell Daryl Smithnek szóló mérges e-mailjeit akarja olvasgatni? Vagy Mark Farrell és David Duke együtt dolgoznak?
 

Kiokosodni Gojok!
A Cionisták képesek szemfényvesztéssel fönntartani a gojok fölötti uralmat. Ők indították el, vagy beszivárogtak a Náci pártba, a Kommunista pártba, a Demokraták közé, a Republikánusok közé, a háborúellenes csoportokba, a veterán csoportokba, a feminista csoportokba, 9/11 csoportokba, és sok más szervezetbe. Megpróbálják irányítani az általunk feltárt információkat.

Lehetséges, hogy néhány Cionista beszivárgott a Katolikus Egyházba és a Mormon Egyházba. De nincs rá bizonyíték, hogy a Katolikus Egyház papjai irányítanák a fehér felsőbbrendűeket, kommunistákat, a bankrendszert, vagy az FBI-t. Minden bizonyíték a Cionistákra mutat, mint a világ első számú bűnöző csoportjára.

Ezért azt az eméletet népszerűsítő emberek, akik szerint a világban tapasztalható korrupció mögött a Vatikán áll -- mint Eric Jon Phelps, Phil Jayhan, és Greg Szymanski -- a Cionista bűnszövetkezet részének tekintendők.

Akik a világ problémáiért Bush elnököt, a Vatikánt, vagy az olajvállalatok vezetőit okolják azok nem naívak. Ne mentegesse emberek butaságát vagy naívságát. Az elméletük alátámasztására nincs bizonyíték. Letartóztatni kéne őket, nem megvédeni. Figyelmeztesse a barátait és a rokonait, kerüljék el ezeket a bűnözőket.
 
 

Ne csapja be az igazság
Minden sikeres szélhámos ellát néhány igaz információval. Nem hazudnak 100 százalékosan állandóan. Tulajdonképpen, nagy része igaz, amit mondanak. A hazugságok csak kis részei annak, amit mondanak.

Néhányan már azzal becsapnak, ha elhallgatnak néhány fontos információt. Ha nehéz ezt a gondolatot megértenie, képzelje el egy ember elmondja önnek, hogy az autóját ellopták. Elmondhatná a (teljes) igazságot, de elhallgatja a tényt, hogy a barátja lopta el a kocsit, ezzel becsapja önt.

Továbbá, néha nagyon értékes információval is ellátják, azért hogy hálásnak érezze magát nekik. Például Alex Jones sokat segített abban, hogy tudatosítsa sok emberben a 9-11 hivatalos kormányzati álláspont hazug, és hálásak Alexnak, és dühösek lesznek ránk, ha elmondjuk, hogy Alex Jones nem a teljes igazságot mondja.
 
 

Következtetés: Megvizsgálni Mindenkit
Ha a Gojok valaha fölkelnek a Bush kormány és a Cionisták ellen, nagyon fontos, hogy emlékezzenek rá, hogy mindenkit meg kell vizsgálnunk, akik előlépnek, hogy megmentsenek bennünket Bushtól és a Cionistáktól.

Az összes fehér felsőbbrendűt, Demokratát, Republikánust, és az összes többi csoportot ki kell vizsgálnunk. Senki nem kaphat mentességet a vizsgálat alól. Nem szabad kivételt tenni!

Ne ijedjen meg. Ön gyerek vagy felnőtt? Jó minőségű vezetőséget kell követelnünk. Soha többet vak engedelmességet misztikus embereknek. Semmi szégyellnivalója nincs, ha a vezetőpozíciókat betöltő emberek vizsgálatát követeli.

Tulajdonképpen, a mi felelősségünk garantálni, hogy tisztességes vezetőséget válasszunk maguknak:
InvestigateTheTruthSeekers.htm

Elsüllyeszthetjük a Cionista hajót, ha találunk elég embert, akik átlátnak a csaláson.