Eric Hufschmid 
Main Page 
 Magyar 

 
Készülődés a közelgő csatára

frissítve 2005. December 29.-én


Csata folyik a Cionisták és közöttünk. A Cionisták választott fegyvere a propaganda, és a mienk a leleplezésük az igazsággal.

Segítünk a világnak tanulni a Cionizmusról, és nem sok embernek tetszik, amit látnak. Mennyi ideig tűrjük még el a borzalmas erőszakukat?
 


Kik a Cionisták?

A "cionista" szó a 19. századból származik, és eredetileg azokra az emberekre vonatkozott, akik hazát akartak a Zsidóknak alapítani.

Semmi rossz sincs a hazát a Zsidóknak gondolatban. Az a probléma, hogy azt a területet akarták, amit Palesztínának hívunk, de Törökország fennhatósága alatt állott abban az időben, és ezen a földön élő emberek többsége Arab volt.

A Cionisták elhatározták, hogy erővel és szemfényvesztéssel veszik el a földet. A Közelkelet állandó harc színhelye az Izraeliek, Arabok, Amerikaiak, és a Brittek között azóta.
Itt van a rövid történelme:  HistoryOfIsraelAndTheUSA.html 

Ezért a csatánk céljából mindenkit Cionistának kell tekintenünk, akik részt vesznek, vagy támogatják az elképesztő bűntetteket, amiket Izrael megalapításának nevében követnek el.

Például Pat Robertson "Keresztény Cionistának" tartja magát. Nemcsak támogat minden tettet amit Izrael nevében követnek el, de az "anti-Cionizmust" rossz dolognak tartja, ahogy ebben a beszédében mondja Izraelieknek:  

"Hadd szolgáljuk Istenünket együtt, ellenezve az anti-Szemitizmus és az anti-Cionizmus fertőző mérgét, ami gyorsan elárasztja a világot."


Pat Robertson megjegyzése olyan nevetséges és szemfényvesztő, mintha valaki azt mondaná:

Hadd szolgáljuk Istenünket együtt, ellenezve az anti-Szemitizmust és az autólopást.


Mi köze van az anti-Szemitizmusnak az autólopáshoz? A válasz semmi. És mi köze van az anti-Szemitizmusnak az anti-Cionizmushoz? A válasz semmi.

A Cionizmus nem Judaizmus, így a Cionizmus ellenzése nem a Judaizmus ellenzése.

A Cionizmus eredetileg kellemes hazát a Zsidóknak gondolat volt, de hamarosan Palesztína erőszakos, brutális elfoglalásává vált, és Arabok lemészárlásává. Továbbá a Cionisták Amerikát és Európát használják a háborúik finanszírozására és a legtöbb gyilkosságukat is velük követtetik el. A Cionisták gyakran terrortámadásokat követnek el, mint például 9/11, vagy anti-Szemita támadásokat, és becsapnak hadd higgyük az Arabok vagy a Nácik követték el.

Ha ellenzünk egy kísérletet, hogy Katolikusok háború útján megalapítsanak egy Katolikus nemzetet, anti-Katolikusok vagyunk? Természetesen nem. Tehát miért vagyunk anti-Szemiták, ha ellenezzük Izrael erőszakos megalapítását? Miért kötelezettségünk ennek a nemzetnek a támogatása? A válasz:

Senkinek nincs semmilyen kötelezettsége Izraelt vagy a Cionizmust támogatni.
A Cionizmus ellenzése, Izrael erőszak útján való megalapítása gondolatának ellenzése, és ellenzése minden Cionista bűntettnek, ami haragot gerjeszt az Arabok és sajnálatot kelt Izrael iránt, mint a 9/11 támadás, és az USS Liberty megtámadása. A Cionizmus ellenzése azt is jelenti, hogy ellenezzük a médiánk és az iskoláink manipulálását. 
 
 

Ismerje meg a Cionizmust

Ennek a csatának a Cionistákkal semmi köze a valláshoz vagy a Judaizmushoz; minden rasszhoz tartozó nép, vallások, és nemzetek harcolnak a Cionizmus ellen. Vannak még Zsidók és Rabbik is a Cionizmust ellenzők között (de csak korlátozott mértékben, így legyen óvatos, megbízhat-e bennük).

Sajnos nem talál sok információt a Cionizmusról a fősodratú médiában, mert az Amerikai és az Európai média zömét Cionisták irányítják. Elnyomják a Cionizmusról, a Szeptember 11 támadásról, a bankrendszerünkről, a Holokausztról, az Apollo Holdraszállásról, az USS Liberty megtámadásáról, és más borzalmas bűntettekről szóló információkat.

Ennek eredményeként az embernek saját magának kell megvizsgálnia ezeket a kérdéseket. Nézze meg a cikkeket és az audió fájlokat a weblapomon. Kategóriánként rendeztem el őket, úgymint:

Holokauszt
Audió fájlok és interjúk
Cionizmus
Apollo Holdra szállás

Miért haragszanak 
annyira a Cionistákra?


 
Az elmúlt néhány évben emberek milliói fedezték föl, hogy Amerikai kormánytisztviselők -- nem Arabok -- tervezték meg és hajtották végre a 9-11 támadást.

Még további vizsgálat után a legtöbb ember rádöbbent, hogy Cionisták voltak a 9/11 támadás értelmi szerzői, nem Bush Elnök.

Az emberek arra is rádöbbennek, hogy Cionisták uralják az Amerikai, Európai, Kanadai, és az Ausztrál médiát, és hogyan nyomják el a 9-11 támadásról az információkat, és hárítják el a vádakat a Cionizmusról.

Az emberek arra is rádöbbennek, hogy Cionisták támadták meg az USS Libertyt 1967-ben egy kísérletben (ami megbukott) hogy becsapjanak, hadd higgyük Egyiptom támadta meg a hajót. 


 
 

Hihetetlen megtévesztés;
minden képzeletet felülmúló bűntettek

Az egyik oka, hogy a Cionisták megússzák a bűntetteiket, a megtévesztésük és a viselkedésük olyan gyalázatos és olyan szélsőséges volta, hogy a legtöbb ember nem hiszi el, hogy emberek így viselkednének.

Például sok bizonyíték van rá, hogy a Cionisták a felelősek az Első és a Második Világháború kirobbantásáért, mindkettőért. Az esemény, amit "Kristályéjszakaként" ismerünk, amikor állítólag a Németek spontán módon elhatározták, hogy kitombolják magukat a Zsidókon, de van rá bizonyíték, hogy ezt az eseményt is Cionisták szervezték, akik Náciknak tettették magukat:
Holocaust-Deniers.html
judicial-inc.biz/Kristallnacht.htm

Sok Zsidót annyira elborzaszt a gondolat, hogy más Zsidók háborúkat robbantanának ki és föláldoznák a saját barátaikat és rokonaikat azért, hogy Izraelt megalapítsák, képtelenek elhinni, hogy a Cionisták elkövetnék ezeket a bűntetteket. Nem, mondják maguknak, csak a Németek és az Arabok lehetnek ilyen kegyetlenek és erőszakosak.
 
 

A világ hamarosan
eléri türelmének határát

A Cionisták galád viselkedéséről, a Rothschildokról, az egyeduralmakról, és másokról szóló információk folyamatosan terjednek. Ezzel a sebességgel, amivel az emberek megundorodnak ezektől a bűnözőktől, hamarosan képesek leszünk felkelni ellenük.

Fel kell kelnünk a kományunkba beállított bábok ellen is, és az összes Hasznos Idióta ellen, akiket megvesztegetnek vagy rászednek segítőnek a bűneik elkövetésére.
 
 
Ezúttal jobban teszik a Brittek, ha a mi oldalunkra állnak!

A Britteket is becsapják, és mivel nem kezdeményeznek tenni valamit, követhetik a példánkat.


 

Kik a bűnözők?

Nem kelhetünk fel ezek ellen a bűnözők ellen, hacsak nem rendelkezünk az adott emberek neveivel és címeivel. Tehát kezdjük összegyűjteni a neveket, címeket, fényképeket, és bármilyen más birtokunkban lévő információt. (Amikor a felkelés tulajdonképpen elkezdődik, akkor majd meggondolhatjuk kinek a nevét húzzunk ki a listáról.)

Néhány embercsoport, akikről információkat kell gyűjtenünk:

 • A Cionisták
 • A bűnözők a médiában és az iskolákban
 • A bűnözők a 9/11 igazság csoportokban
 • A Hasznos Idióták, akik a bűnözőkkel dolgoznak
 • A bűnözők a pénzügyi rendszerünkben

 • • A Cionisták

  Sok magas szintű Cionista vezetőt ismerünk, akik részt vettek a 9/11 támadásban és az Iraki háborúban, mint Paul Wolfowitz, Richard Perle, és Dov Zakheim.

  De nevekre, címekre, és/vagy fényképekre van szükségünk az alacsonyabb szintű Cionista vezetőkről. Például szükségünk van azoknak az emberek a neveire akik támogatják az ADL, JDL, B'nai B'ri, és más a Cionizmust támogató vagy védelmező szervezeteket.
   
   

  • A bűnözők a médiában és az iskolákban
  A bűnözők akik uralják a médiát, könyvtárakat, könyvesboltokat, és iskolarendszereket, akik elnyomják az információkat a Cionizmusról, a Rothschildokról, és minden más emberről és bűntetteikről.

  Ezeknek a bűnözőknek nagyfokú hatása van a viselkedésünkre és az oktatásunkra. Például a emberek milliárdjait tévesztették meg, elhitetve, hogy 19 Arab támadta meg Amerikát Szeptember 11.-én.

  Az általunk feltárt információkat akarják visszatartani, és leplezni a saját bűneiket és megkönnyíteni maguknak nemzeteink irányítását.

  A legtöbb média nagyvállalat vezetői Cionisták, de sok goy segédkezik a Cionstáknak, zsarolás miatt, vagy sikerért, pénzért vagy szexért.

  Tiszteletreméltó emberekre van szükségünk a hírügynökségeinkben és az iskolarendszerünkben. El kell távolítanunk az összes bűnözőt és a Hasznos Idiótákat.

  Tehát gyűjtsék össze a emberek neveit a médiában és az iskolarendszerben, akik reklámozzák az Arabok elleni gyűlöletet, és akik elnyomják az információkat a Cionizmusról, 9-11-ről, az USS Liberty támadásáról, és más bűnökről.
   


  • A Bűnözők a 9/11 csoportokban

  A legtöbb 9/11 csoportba a bűnözők és a Hasznos Idiótáik beszivárogtak vagy uralják őket. Megpróbálják elpalástolni a támadást, nem leleplezni.

  Mike Ruppert, Nicholas Levis, és Paul Thompson a példák azokra, akik gyanúsak mert az Arabokat, Pakisztániakat, Dick Cheneyt, George Busht, és/vagy az olajvállalatokat vádolják 9/11 elkövetésével.

  Megpróbálják elnyomni a vitát a World Trade Center épületek lerombolásáról, és különösen a Cionista részvételt nyomják el a 9/11 támadásban.
   


  • A Hasznos Idióták

  A magukat Keresztény Cionistáknak tartó emberek példák azokra, akik túl tudatlanok és/vagy buták megérteni, hogy a Cionisták támogatása nemcsak undorító, de a Keresztény hitüknek a megszentségtelenítése is.

  Néhányan közülük eleget megtudhatnak a Cionizmusról, hogy rádöbbenjenek a hibájukra, de addig is tegye a nevüket a listára.

  Továbbá néhány ember azért palástolja el a 9-11 támadást vagy azért támogatja a Cionistákat, mert megvesztegették vagy megzsarolták őket. Ezekről az emberekről is listát kell készítenünk.

  Nem tehetjük jobb hellyé a világot, amikor erkölcstelen emberek elszabotálják az erőfeszítéseinket.

  A Hasznos Idiótáknak választaniuk kell, továbbra is a Cionistákat segítik vagy ellenük fordulnak. Ahogy Bush Elnök mondhatná, 

  "Vagy velünk van, vagy a Cionista Tengellyel."


  • A bűnözők a pénzügyi rendszerünkben

  Óriási a titkolózás és a visszaélés az Amerikai és az Európai pénzügyi és bankrendszer tekintetében.

  Például az Amerikai Federal Reserve (Központi Bank) nem a szövetségi kormányunkhoz tartozik. Magánvállalkozás, ami hatalmas mennyiségű profitra tesz szert rajtunk, és rendkívüli hatalommal bír az életünk fölött. A legtöbb pénzügyi hatalmat gyakorló ember rejtve marad előttünk. Csak azokat ismerjük, akiket engednek nekünk megismerni, mint Alan Greenspant.

  Sok ember leleplezte már a Rothschild családot, hogy hihetetlenül önzők, és mégis továbbra is elépesztő hatással vannak Európa és Amerika pénzügyi rendszerére. Itt van egy a időrendi összefoglaló a Rothschildokról..

  A pénzügyi rendszerünket irányító összes ember nevére és címére szükségünk van, és el kell távolítanunk őket a pozíciójukból. Nekünk kell megszereznünk a pénzügyi rendszerünk irányítását.

  Itt az idő, hogy az Amerikaiak és az Európaiak abbahagyják a rémült gyerek módjára való viselkedést.