Main Page
Holocaust page 
Magyar 

 
Vizsgáljuk 9/11-et...
...a Holokausztot miért ne?
 

2007. Március 26.
frissítve 2007. Árilis 1.-én  klikkeljen ide, hogy odaugorjon a frissítéshez

 
A Holokauszttal kapcsolatos kérdéseket gyakran ilyen megjegyzésekkel utasítják el:
"Mi a különbség, ha 6 millió Zsidó halt meg, vagy csak 5 millió? A Holokauszt még akkor is tragédia volt, ha csak egy ember halt meg! Ezért hagyjuk a kérdést."


Miért ne használjuk, azt az érvelést 9/11-el kapcsolatosan:

"Mi a különbség, ha 3000 ember halt meg és 20,000 szenvedett tüdőkárosodást, vagy csak egy ember halt meg? A 9/11 támadás még akkor is tragédia volt, ha csak egy ember halt meg. Ezért nincs szükség 9/11 vizsgálatra."
Amikor 9/11-et vizsgáljuk, az elsődleges célunk nem az, hogy pontosabb számot kapjuk arról, hány ember halt meg.

Ehelyett fontosabb kérdéseink vannak, ilyen mint 19 Arab csinálta mindezt saját maga által?

Hasonlóképpen alapos okunk van a Holokauszt vizsgálatára. Nem csupán az érdekel bennünket, hogy pontosabban megkapjunk a meghalt emberek számát.

Elfogadhatónak tartja a Szeptember 11 támadás vizsgálatát?

Ha igen, miért ne tartaná más bűnök vizsgálatát is elfogadhatónak, mint a Holokausztot?
 

Ki akadályozná meg egy bűntett kivizsgálását?

Ha ellopnák az autóját, megakadályoná a rendőrséget a nyomozásban?

Ha az anyját megerőszakolnák, megpróbálná megakadályoni a rendőrséget a nyomozásban?

Természetesen nem. Tulajdonképpen feldühítené, ha a rendőrség tudomást sem akarna venni a bűntettről.

De ha ön mondta a barátjának lopja el az autóját, hogy a biztosítási pénzt bezsebelhesse, nem akarná, hogy a rendőrség nyomozzon. Ehelyett eltitkolná a bizonyítékot, és késleltetné a kért információ megadását a rendőrségnek.

Hasonlóképpen, ha megerőszakolná a saját anyját, nem akarná a rendőrség nyomozását.
 

9/11 áldozatok vizsgálatot akarnak; a Holokauszt áldozatai miért nem?

Habár az emberek többsége semmivel sem törődik a saját szórakozásán kívül, mindig van egy kis rész, aki tudni akarja mi történik a világban.

Ezrével vannak áldozatai a Szeptember 11 támadásnak, és az áldozatok és a családjuk egy kis része szerenté tudni, mi történt. Más emberek ezrei, akik nem áldozatok, is vizsgálatot akarnak.

A Holokausztnak föltehetően milliónyi áldozata van, így sokkal több embernek kéne követelnie a vizsgálatot. De hol vannak ők?

Talána csak egyetlen Zsidót, aki Holokauszt vizsgálatot akar?

Úgy tűnik, mintha minden Zsidó a bolygón vagy tudomást sem vesz a Holokausztról; vagy aktívan dolgozik a nyomozás és a megvitatás leállítására; professzorokat arcba rúgnak Holokauszt kutatásért; vagy elintézik a Holokausztot kutató emberek letartóztatását.
 
Robert Faurisson Professzort három Zsidó támadta meg kutyasétáltatás közben. Arcba rúgták, és eltörték az állkapcsát.

Többet erről itt:
MasqueradeParty.html


 

Miért van olyan sok Holokauszt túlélő?

Izrael tele van Holokauszt túlélővel és Amerika, Anglia, Németország is, és más országok is.
 

Norman Finkelstein egy Náci táborokban raboskodott férfi és nő fia, kutatni kezdte a Holokausztot és végül írt egy könyvet The Holocaust Industry (A Holokauszt Ipar) címmel.

Finkelstein a Zsidókat vádolja, hogy anyagi nyereségért, és a "Zsidókat ért kritika eltereléséért" tettetik, hogy túlélők voltak

A BBC news cikke Finkelstein könyvéről:
news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/619610.stm

A cikket 2000. Januárjában írták, de a legtöbb ember még mindig nem tud róla, mert az ilyen cikkek hihetetlenül ritkán jelennek meg.
 

"Kiket ölt meg Hitler?"

Norman Finkelstein azt mondja, az anyja tett egy szarkasztikus megjegyzést a Holokauszt túlélőkre:

"Ha mindenki aki azt állítja magáról, hogy túlélő, valóban túlélő, kiket ölt meg Hitler?"


Finkelstein kutatása egy indítékot mutat nekünk, miért próbálná olyan sok Zsidó leállítani a Holokauszt vizsgálatot. Kimondottan, egy vizsgálat kiderítené, hogy sok túlélő soha nem volt a táborokban, és néhányuk olyan messze volt Németországtól, hogy nem volt oka a Náciktól félni. Konkrétan ezek a Zsidók szélhámosok.

Ez a fajta szélhámosság majdnem mindegyik természeti katasztrófánál megtörténik, az emberek kihasználják a helyzetet, hamis biztosítási igénnyel lépnek föl, vagy áldozatnak tettetik magukat.

Senki sem tudja, a Holokauszt túlélők hányad része valódi túlélő és hányad része hazudozó. De az Amerikaiak által készített fényképek, azt mutatják több tízezer valódi túlélő volt.

Hogyan lehetséges, hogy olyan sok rab túlélte a haláltáborokban folyó nagyméretű megsemmisítési programot?

Olyan sok túlélő volt... kiket ölt meg Hitler?
 

Miért viseltek a rabok rabruhát?

Az összes Náci táborban készült fényképen a rabok rabruhát viseltek, mint a Dachaui tábor rabjai 1945-ben, amint üdvözlik az Amerikaiakat, alább látható.

A Zsidók azt mondják, cipők, haj, ruha, és más személyes tárgy halmok bizonyítékok az elképesztő méretű megsemmisítési programra, de a börtönök a világon mindenütt szokás szerint cserélik ki a rabok ruháját rabruhára, és gyakran levágják a férfi rabok haját és adnak nekik borotvát, hogy megborotválkozzanak.

A ruha és haj halmok nem bizonyítják, hogy létezett megsemmisítési program.

Ha tényleg "haláltáborok" voltak, hogy élték túl Finkelstein szülei? Miért látták el a Nácik ágyakkal a rabokat?
 

Hogy lehet megúszni a büntetést

Talán az egyik legjobb módja eltitkolni a pedofiliát, ha az ember keresztes lovag lesz ellene, és követeli az összes pedofil kegyetlen halálát. Ki gyanakodna ilyen emberre, hogy pedofil?

 
Ted Haggard Tisztelendő úr elítélte a homoszexualitást...mielőtt leleplezték, hogy homoszexuális és methamphetamin használó.
Talán az egyik legjobb módja egy Cionistának elrejtőzködnie a Gojok között, ha Nácinak tetteti magát, aki ki akarja irtani a Zsidókat. Ki gyanakodna egy mérges Nácira, hogy Cionista?

Talán a legjobb módja egy szervezetnek elrejteni a világhódító célját, a terveit bizonyos fajok kiirtására, és a vágyát, hogy a maradék embereket rabszolgaként használja, ha felállít egy másik csoportot, pontosan azt teszi, és azután azon csoport áldozatának tetteti magát.
 

Melyik Zsidót küldték a börtöntáborokba?

Nem minden Németországi vagy a megszállt területeken élő Zsidót küldték börtöntáborba. Miért küldték a Zsidók egy részét börtöntáborokba, de a többieket nem?

Egy könyvben, a Hitler's Jewish soldiers (Hitler Zsidó katonái) című könyvében Brian Ray azt állítja, annyi mint 150,000 férfi a Német hadseregben Zsidó, vagy részben Zsidó volt.
kansaspress.ku.edu/righit.html

Őket miért nem küldték a táborokba? Miért engednék a Nácik, akik megpróbálják kiirtani a Zsidókat, hogy a Zsidók magas rangú pozíciókhoz jussanak a hadseregükben, beleértve a Tábornoki, és az Admirális rangot is.
 

Miért küldték Irčne Némirovskyt Auschwitzba?

Ez a Zsidó nő Franciaországban élt a háború idején. 1942 Júliusában letartóztatták és a Náci börtöntáborba küldték, de a férjét és a gyerekeit nem. Miért pont őt választották ki a táborra, de nem más körülötte lévő Német vagy Francia Zsidót?

Itt van két nagyon értékes riport róla:
 • books.guardian.co.uk/comment/story/0,,2018357,00.html
 • books.guardian.co.uk/review/story/0,,2004539,00.html

Ez a két cikk Zsidók "tömeges lertóztatását" említi, és hogy a Zsidókat sárga csillag viselésére kényszerítették.

Habár csak Irčne Némirovskyt és néhány más Zsidót tartóztattak le és küldtek börtöntáborokba, amíg a legtöbb Zsidónak csak azt mondták, viseljen sárga csillagot.

Miért őt tartóztatták le, de a többi családtagját nem?

A cikk azt sugalmazza, hogy a többi Zsidó "anti-Szemitának" tartotta őt; azaz nem érdekelte a Cionizmus.

Miért szeretnék jobban letartóztatni a Nácik az anti-Cionista Zsidókat?

Ki hozta a döntést a letartóztatásáról? Egy Goj Náci, vagy egy Zsidó Náci?

Mit csinált az összes Zsidó férfi a Náci vezetőségben? Mindnyájan Németországért harcoltak? Vagy néhányuk a Cionizmusért harcolt?
 

Auschwitzban kórház volt

Irčne Némirovsky az összes közül a leghírhedtebb haláltáborban, Auschwitzban végezte. Asztmától szenvedett, és már megérkezésekor beteg volt. A cikk szerint a Nácik megérkezéskor betegszobába tették..

Miért lenne kórház a raboknak, ha Auschwitz haláltábor volt? Miért bajlódtak volna egy asztmás betegen segíteni, ha megölni küldték őt oda?

A hivatalos Holokauszt történet állítása szerint a Nácik a tábor bejáratánál álltak, hogy megvizsgálják az újonnan érkező rabokat. A beteg, öreg és gyenge rabokat különválasztották, hogy azonnal kivégezzék. A többieket rabszolgaként és kísérletekhez használták.

Habár azok az újságcikkek Irčne Némirovskyról arra utalnak, a beteg rabokat orvosi kezelésre küldték.

Hogy tovább bonyolítsuk a kérdést, az Auschwitzba érkező foglyokról készült fényképek, mint az alábbi fotó, az asszonyokat és a gyerekeket különválasztva mutatja a férfiaktól.

Nem érdekes, hogy a Szeptember 11 támadásról készült fotók és a Náci haláltáborokról készült fotók nem illeszkednek a hivatalos történetekhez?

Az Irčne Némirovskyról szóló cikk állítja az alsókarjára azonosító számot tetováltak. Egy hónappal később halott volt. A cikkben leírtak szerint hivatalosan tífusztól halt meg, de néhány misztikus ember végül is rájött, hogy gázkamrában ölték meg.

Láthatóan a Németek rejtegették a hihetetlen megsemmisítési programjukat, "tífuszt" megjelölve a halál okaként. Okos trükk! De nem eléggé okos (ahogy hamarosan fölfedezi).

Állítólag néhány hétre rá miután elgázosították, a férjét is letartóztatták és elgázosították Auschwitzban.

A cikk nem említi, hogy vajon ő is kapott-e orvosi kezelést és tetoválást mielőtt megölték, vagy az ő halálának az okát is a "tífuszban" jelölték meg.

Azok a cikkek segíthetnek megérteni miért vesztették el a Németek a háborút. Kifejezetten a Németek túl sok időt és erőforrást pocsékoltak a Zsidók tetoválására és orvosi kezelésére mielőtt megölték őket a gázkamrákban. Ki kezdte azt a buta pletykát, hogy a Németek hatékonyak voltak?
 

A BBC tudott a gázkamrákról 1942-től

Az Irčne Némirovskyról készült cikk másik érdekes megjegyzése, hogy állítja a BBC rádió bejelentette 700,000 Lengyel Zsidó gázkamrákban történt halálát.

Gondoljon bele!

1942-ben a BBC rádió elmondja a világnak, hogy 700,000 Zsidót öltek meg Náci gázkamrákban. Honnan tudott a BBC ezekről a gázkamrákról olyan korán, mint 1942? És honnan tudták, hogy 700,000 Zsidót öltek meg már?

Nyilvánvalóan, amikor a Németek a halál okának a "tífuszt" írták, nem verték át a szuper-okos BBC riportereket!

Bolondok lennénk, nem számításba venni a lehetőségét, hogy ezek a történetek a gázkamrákról propaganda, éppúgy mint 1990-ben az Iraki katonák által az inkubátorokból kidobott kisbabákról szóló történetek.

Mi van, ha a BBC-nél dolgozó Cionista Zsidók kitalálták ezeket a gázkamra történeteket, hogy átverjék a Britteket, gyűlöletet keltve bennük a Németek iránt, és ráijesszenek a Zsidókra, meneküljenek el Európából Palesztínába?

Mi van ha a Cionisták segítették a Náci mozgalmat elindítani, felbújtottak a 2.Világháborúra, segítettek fölállítani a Náci börtöntáborokat, és azután fölhasználták azokat a táborokat, hogy megszabaduljanak a nem-Cionista Zsidóktól és más számukra nem kívánatos emberektől?
 

Miért akarják a Zsidók letartóztatni a Holokauszt Tagadókat?

A Zsidók nem csakhogy tudomást sem vesznek a Holokausztról, de aktívan próbálnak megakadályozni bennünket, hogy belenézzünk, és letartóztatni akarnak embereket Holokauszt vizsgálatért.

Ez egyenértékű azzal, mikor egy ember panaszt tesz a rendőrségen, hogy az autóját ellopták, és azután követelné bárki, a rablást vizsgáló személy letartóztatását, a rablás tagadásáért.

Eléggé nyilvánvalónak kéne lennie, hogy ha a Cionisták hazudnak a Náci táborokról, akkor megakadályoznák a táborok vizsgálatát, és elpusztítanák vagy rejtegetnék a dokumentumokat.

Micsoda véletlen egybeesés, a Zsidók még mindig titkosan őrzik a Náci dokumentumokat 2007-et írunk!

Olyan sok a dokumentum, hogy megtöltenek "26 kilométer hosszú szürke fém iratszekrényt és karton iratrendezőt hat nem pontosan meghatározott épületben":
cnews.canoe.ca/CNEWS/World/2007/03/08/3715647-ap.html
Frissítés: azt a cikket úgy látszik törölték, így itt van egy hasonló:
news.scotsman.com/topics.cfm?tid=739&id=594222006

Miért rejtegetnek Zsidók milliónyi Náci dokumentumot? Miért nem engedélyezik azon dokumentumok közzétételét és hagyják a történészeket kutatni a Nácikat?

Tényleg olyan sok inteligencia kell, rájönni erre?

Képzelje el csak egy pillanatra vagy kettőre, hogy a Német jegyzékek pontosak és becsületesek! Képzelje el a lehetőséget, a Németek orvosi ellátásban részesítették a rabokat, és a legtöbb halál tífusztól és a éhezéstől volt a háború utolsó évében, amikor élelmiszer és üzemanyaghiány volt.

Képzelje el egy pillanatra, egyedül a Cionista Zsidók hazudoznak a 2.Világháborúról.

A mindenségit! Ez megmagyarázná, miért nincsenek gázkamrákról készült fényképek; nincsenek hatalmas kemencékről készült fényképek, és miért akarják az embereket a Cionisták megakadályozni a Holokauszt vizsgálatban! 
 

Számít az ha egy Zsidó halt meg vagy 6 millió?

Igen, igenis számít hány Zsidó halt meg.

Még fontosabb megértenünk mely Zsidók haltak meg, és kik a felelősek azoknak a különleges Zsidóknak a táborokba küldéséért.

Fontos megérteni azt is, hogy dolgoztak-e a Zsidók a Náci hadseregben a Cionistákkal.

Meg kéne vizsgálnunk a Náci mozgalom pénzügyi finanszírozását.

Az egész szemléletünk megfordul a Nácikról, ha fölfedezzük, hogy az olyan Zsidókat mint Irčne Némirovskyt a táborokba a Cionista Zsidók választották ki, a Francia vagy a Német Gojok helyett.

Ha a Cionisták a felelősek a Náci párt létrehozásáért, a 2.Világháborúért, és a börtöntáborokért, ez azt jelenti, az egész háború egy trükk.

Hasonló módon ahogyan a Cionisták megrendezték 9/11-et, hogy becsapják és rávegyék az Amerikaiakat Afganisztán és Irak megtámadására.

Egyébként, miután az Amerikaiak Irakba mentek, elkezdték működtetni az Abu Ghraib börtönt. A riportok szerint néhány börtönben dolgozó ember Izraeli:
news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/3863235.stm

Az Amerikaiak Guantanamoban (Kuba) is felállítottak egy furcsa börtönt. Kinek az ötlete volt az?

Továbbá, ha a Cionisták voltak a felelősek a 2.Világháborúért és a Náci táborokért, azt jelentené a Zsidók, akik a Nácik áldozatai voltak, mint Finkelstein szülei, tulajdonképpen a Cionisták áldozatai voltak.

Azt jelentené a Holokauszt túlélőknek nem Németország, Anglia, vagy Amerikától kéne kártérítést követelni. Hanem a Cionistáktól kéne kártérítést követelniük, beleértve a Rothschildokat, akik feltehetően segítettek pénzelni a Cionista mozgalmat.
 

Ki pusztítja el Irakot?

Az Amerikaiak 1991-óta gyötrik és pusztítják Irakot, de az igazságnak megfelelő-e azt mondani, hogy az Amerikaiak a felelősek?

Vagy pontosabb azt mondani, a Cionisták beugratták a bolond Amerikaiakat, hogy gyűlőljék és pusztítsák el Irakot?
 

A Németek a felelősek a 2.Világháborúért?

1933-ban a Cionista Zsidók megrendeztek egy bojkottot Németország ellen, hogy gazdasági problémákat okozzanak, és haragot keltsenek a Zsidók iránt. 

A alábbi kép állítólag egy beszkennelt újságpapír címlapja 1933-ból, bejelenti a bojkottot.

Több információ a témáról itt olvasható:
Sam_Untermyer.html
 

Kristályéjszaka – a Náci 9-11?

Ez az esemény is különösen gyanús. A Nácik irányították Németországot 1933 óta. Egy világháború elindításának a határán voltak.

1938. November 9.-én (9-11-1938 ahogy Európaiak írnák a dátumot), néhány Német elment tombolni.
 
Zsidó üzletek ablakait törték be Németország szerte és Bécsben, és más károkat okoztak.

Tekintetbe véve, hogy a Nácik irányították Németországot öt éve, miért törték volna be a kirakatokat, ha a céljuk a Zsidók megsemmisítése volt? Miért támadnának épületekre a Németek, ha megsemmisíteni akarták a Zsidókat?

Miért nem tartóztatta le a Német rendőrség csöndben a Zsidókat az épületeik megkárosítása és az állampolgáraik életének a szétzúzása nélkül?

A visszataszító őrjöngés, amit Kristályéjszaka néven ismerünk, terrorcselekménynek tűnik Zsidók megfélemlítésére Németország elhagyására. Nem meglepődve, a legtöbb Zsidó akik még mindig Németországban voltak 1938-ban, elhagyták Németországot az őrjöngés után.

Amerika csak egy részüket fogadta be azoknak a Német Zsidóknak, így sokuk Palesztínában kötött ki.

A legtöbb ember nem veszi figyelembe, amint a Német Zsidó lakosság csökkent, úgy növekedett Amerika, Palesztína, Svédország, Anglia és más országok Zsidó lakossága.

A legtöbb ember felteszi, a Német Zsidó lakosság azért tűnt el a Náci rezsim alatt, mert a Németek Zsidók millióit szállították haláltáborokba, ahol nagy gázkamrákban és hatalmas kemencékben megsemmisítették őket.
 

Ki húzza a hasznot?

Amikor megpróbáljuk megérteni a világháborúkat, 9/11-et, a USS Liberty megtámadását, és más zavaros eseményeket, kérdezze meg magától, kinek a javára szolgálnak ezek az események?

Kötelességünk elhinni, hogy a Németek azért határozták el a Zsidók megsemmisítését, mert egyszerűen erőszakos, gonosz emberek.

Kötelességünk elhinni, hogy elhatározták a világ meghódítását, habár még egy tinédzser is képes egyszerű matematikai műveletekkel kiszámítani, hogy Németországnak nincs elég nagy hadserege egész Európa meghódítására, még kevésbé az egész világra.

Sok Zsidó meghalt a világháborúk alatt, de hányad részük volt Cionista Zsidó?

Sok ember kérdezi, "Hány Zsidó halt meg 9/11 alkalmával?"

Egy jobb kérdés, "Hány Cionista Zsidó halt meg 9/11 alkalmával?"

Továbbá, még akkor is ha valaki halott Cionisták neveivel jön elő, nincs rá bizonyíték, hogy halottak, hacsak nincsenek holttestek. Néhányan azok közül Izraelbe költözhettek és új életet kezdhettek.

Kinek hozott hasznot, amit Eisenhower Tábornok művelt? Látta a cikket és a fotókat, arról amit Eisenhower tett a Németekkel a háború után? Egy fénykép alább látható.

E-mailezze ezt a linket, vagy nyomtassa ki azokat a beszkennelt fotókat és mutassa meg az embereknek:
Eisenhower-death-camps.html
 

Eisenhower által megölt emberek hányad része volt Cionista Zsidó?

Csak egyetlen embercsoportnak hoztak hasznot ezek a háborúk és a terrorista támadások: a Cionistáknak.

A háborúk és a terrorista támadások megalapították Izraelt, és a Cionisták még mindig pénzt csinálnak a Holokausztból.

Néhányan azt mondják a Rothschildok, Oppenheimerek, Bronfmanok, és más gazdag családok is hasznot húztak, de ezeket a családokat Cionistaként lehet kategorizálni. Úgy tűnik mindnyájan segítik egymást, még akkor is ha lehetnek közöttük viták.
 

A Holokauszt vizsgálata nagyon fontos

Szabadon kell vizsgálnunk minden történelmi eseményt, legyen az a Holokauszt, a Polgárháború, a Vietnámi Háború, vagy Lincoln Elnök meggyilkolása.

Ne ijedjen meg amikor az emberek megpróbálják önt megakadályozni a Holokauszt vizsgálatában. Inkább kérdezze meg magától, Miért akarnak megakadályozni?

Szükségünk van a Holokauszt vizsgálatára, de nem azért, hogy még pontosabban megszámoljuk hány Zsidó halt meg.

A Holokauszt vizsgálatából megtudhatjuk, hogy a Cionisták fortéllyal beleugratták a világot egy gigantikus háborúba, és azután kitalálták a Holokauszt történeteket, hogy kicsakarjanak pénzt, terrorizáljanak más Zsidókat, és igazolják Németország tönkretételét.

A mi 9/11 vizsgálatunk kiderítette, hogy a Cionisták rendezték meg a támadást azért, hogy rászedjenek bennünket Arab nemzetek elpusztítására.

Ha egy Holokauszt vizsgálat igazolná, hogy a Cionisták a felelősek a háborúért és kitalálták a Holokauszt történeteket, az teljesen megváltoztatja a történelmi szemléletünket.
 

Hány "Holokauszt Tagadó" valódi?

Ahogy többször elmondtam már az elmúlt pár évben, szerintem majdnem minden 9/11 kutató egy Cionista vagy egyik ügynökük, és azért színlelik, hogy kutatók, hogy összezavarják, rossz útirányt mutassanak önnek, és elcsábítsák olyan emberektől mint én.

Ha a Holokauszt egy Cionista koholmány, akkor a legtöbb Holokauszt kutató szintén Cionista lesz.

Vessen egy pillantást a figyelmet kapó Holokauszt kutatókra, és látni fogja a jeleit, hogy ők valóban Cionisták vagy a megzsarolt bábjuk.
 

David Irving

Itt van információ Irvingről:
DavidIrvingHoax-H.html  

Bármely ottani információ megismétlése helyett, itt van valami új gondolatébresztőnek.
 

Hogyan tudom teljesítményben fölülmúlni Irvinget?

David Irving most kint van a börtönből, és éppen most tartott egy másik beszédet a Holkausztról, ezúttal Olasz hallgatóság előtt. Budapesten járt egy rövid időre, mielőtt a beszédet megtartotta a Holokausztról.

Irving sok nyilvánosságot kap a Cionista médiától, és titokzatoskodó emberek hívják meg beszélni a Holokausztról, de sohasem mond sokat a Holokausztról. Több fontos információt talál a Holokausztról a cikkeimben!

Hogy tudok én, a szabadidőmben, több információval szolgálni a Holokausztról, mint a témát évtizedekig tanulmányozó ember?

Könnyű válaszolni ilyen kérdésre, mert ugyanaz a helyzet történik 9/11-gyel. Tapasztalt kutatók, amilyen Alex Jones és Webster Tarpley sok éve vannak az igazság mozgalomban, de a szabadidőmben, saját költségre összeállítottam egy könyvet, videót, és egy weboldalt, ami többet tesz 9/11 leleplezéséért, mint az összes más 9/11 kutató együttvéve tesz.

Csak egyetlen magyarázat lehet erre. A többi kutató nem próbálja tényleg leleplezni 9/11-et. Inkább elfojtani próbálják; irányítani próbálják; eltussolni próbálják.
 

Hogyan tud Bollyn olyan sok embert fölülmúlni teljesítményben?

Nézze meg hány cikket írt Christopher Bollyn a Szeptember 11 támadás óta. Néhányuk itt van:
Bollyn.html

Az oldal csak néhány cikkét listázza, főként az újabb cikkeit.

Figyelje meg, eredeti kutatáson alapuló cikkek, nem más ember ötletei saját szavakkal elmondva.

Ha egy ember képes olyan nagy mennyiségű cikket létrehozni, akkor gondolja meg, hány cikket kellene kapnunk emberek csoportjától mint amilyen a 911truth.org és a The Scholars For 9/11 Truth.

De majdnem semmi értékes nem származik azoktól a csoportoktól.

Ha nem tud rájönni, közülünk kicsoda akarja igazán leleplezni a korrupciót, lehet, hogy úgy végzi, hogy asszisztál a bűnözőknek.

Továbbá ha nem tudja eldönteni ki végez kutató munkát, és kicsoda másolja csak más ember kutatását és csalinak használja, hogy átcsábítsa önt hozzájuk, úgy végzi, hogy követi a bűnözőket.

Még egy gyerek is képes információt vagy gondolatot felhasználni Bollyntól vagy tőlem, újraírni, és elküldeni a weboldalára, hogy a weboldalára csábítson embereket.

Meg kell tanulnia különbséget tenni egy másológép és egy kutató között.

Képesnek kell lennie különbséget tenni inteligens vélemények és a Goj Karámba átcsábító csali között.
 

Ne keressen kifogásokat a vezetőinek

Mark Lane, Webster Tarpley, Mike Piper és az összes más "igazságkeresők" és "kutatók" évek vagy évtizedek óta körülöttünk vannak, de majdnem semmi értékeset nem mondanak 9/11-ről, a világháborúkról, vagy az Apollo Holdra szállásról.

Ne legyen balek és ne keressen kifogásokat számukra, amilyen ez, "Nos, lehet, hogy csak nem nagyon okosak", vagy "A mindenségit, keményen próbálkoznak!"

A vezetőknek a feladatuk, hogy gondoskodjanak vezetésről. Ne kell kisbabaként bánni velük, akiknek szükségük van a kifogásaira és a sajnálatára.

Az "igazság keresők" nem buták. Inkább hazugok. Ők a bűnszövetkezet.

Még egy példa, Eric Williams.
 

Eric D. Williams

2007. Februárjában egy találkozót tartottak Arizónában 9/11 leleplezésére. Williams terv szerint felszólalt a találkozón, és ugyanígy a Loose Change egyik készítője is.

De amikor a Loose Change készítői fölfedezték, hogy Williams beszélni fog, elutasították, hogy elmenjenek a találkozóra azzal az indokkal, hogy Williams Holokauszt Tagadó, és ők nem beszélnek egy olyan találkozón, ami eltűri a Holokauszt Tagadást.

Amikor tekintélyes 9/11 kutatók, mint amilyen Dylan Avery, Holokauszt Tagadónak bélyegzi Eric Williamst, akkor Williams bizonyára csakugyan egy valódi Holokauszt Tagadó.

De ha gyanakszik, ahogy én is, hogy a Loose Change készítői Cionisták, akkor gyanakodni kell, Williams megbélyegzése egy trükk a részükről, hogy hitelt adjunk Williamsnek Hololkauszt Tagadóként.

Nem meglepődve, Eric Williams alapos vizsgálata azt mutatja, hogy ő is hasonló David Irvinghez. Például vessen egy pillantást hogy kezdi a The Puzzle of Auschwitz (Az Auschwitz Rejtély) című könyvét. Van egy ajánlás oldala ezzel:

Ezenfelül, utoljára de nem utolsó sorban. . . a szabadság valódi védelmezőinek:

Jeff Rense, David Icke, G. Edward Griffin,
John Kaminski, és mindenki más igazságot védelmezőnek!

Azt a négy embert választotta volna a szabadság valódi védelmezőinek? Vessünk egy pillantást arra a négy emberre:
 

1) Jeff Rense

Jeff Rense reklámozza a Cionista propagandát, mint például azt az elméletet, hogy a világ problémáit a Bush család, az Illuminátusok, a Britt királyi család, és a Vatikán okozza. Népszerűsít a más bolygóról jött idegenekről szóló butaságokat is.

Ha még nem ismeri Renset, töltsön több időt az HugeQuestions.com oldalon.

Itt van egy cikk ami megemlíti Renset:
DarylBradfordSmith_Carlson.htm


2) David Icke

Az ADL David Icket azzal vádolja, hogy "Zsidókra" hivatkozik amikor "csúszómászókról" beszél. Ha ez igaz, akkor egy része amit Icke mond értelmet nyer. De még mindig sok butaság marad.

Jobb lenne olyan "szabadság védelmezőt" találni, aki igazat beszél butaság és titkos kódok nélkül.
 
 

3) G. Edward Griffin
Griffin leleplezi a Federal Reservet, de védelmezi is a Cionizmust. Lehet a becsületes emberektől elcsábító csali a Federal Reserve anyaga.

Lehet a munkája a Money Masters video-tól elcsábítani az embereket..
 
 

4) John Kaminski
Durva és sértő megjegyzéseket tesz a Zsidókról, de szexuális kapcsolata van Judy Andreassal, aki Zsidó, és akinek a családja Cionista!

Ez még gyanúsabb, amikor belegondol, hogy azt állítja majdnem semmi pénze nincs, de mivel Judy Andreas New Yorkban volt, és ő Floridában, repülőre kellett ülnie, hogy találkozzanak egymással. 

Tehát, egy férfi pénz nélkül, és aki gyűlöli a Zsidókat, New Yorkba repül, hogy szexeljen a Zsidó barátnőjével.

Van ennek értelme ön szerint?

Sok értelme van, ha ő egy ál anti-szemita , vagy mentálisan beteg, vagy mindkettő.
 
 

Ki -- más mint egy Cionista -- választaná azt a négy embert a szabadság igazi védelmezőjének?

Az ajánlás oldalát kell mindössze ismernie, hogy tudja, a könyve propaganda. Nem kell vesződnie a könyv elolvasásával. Helyette ugorjon közvetlenül a konklúzióhoz. Ez egyetlen oldal.

Tartsa észben, hogy a könyve, a The Puzzle of Auschwitz, egy kísérlet a Holokauszt csalás bizonyítására. Ha írna egy a Holokausztot csalásként leleplező könyvet, mi lenne az ön konklúziója?

Hasonlítsa össze néhány ebben a domunemtumban a Holokausztról tett megjegyzésemet Eric Williams által írt konkluzióval:
 

Eltúlozva a Zsidó emberek szenvedését a II.Világháború alatt, a Cionista csoportok és az Izraeli rezsim kihasználja tervük előmozdítására, hogy semlegesítsék a szembeszállást a tervükkel és anti-Szemitának bélyegezzenek bárkit, aki megkérdőjelezi a történetüket.

Nem próbálom azt mondani, a Zsidók nem szenvedtek a Nácik kezétől. Senkit sem ismerek a Historical Revisionism-on (Történelmi Revízió) belül aki megpróbálná ezt semmibe venni. Bármely csoport szenvedése ne okozza a világon mások szenvedését, azzal hogy igazolja az első szenvedését. És ez a szenvedés még több szenvedést okoz és háborúhoz vezet.

Látja az átverést?

Williams győzköd bennünket, hogy a Zsidók csak:

"eltúlozzák a Zsidó emberek szenvedését a II.Világháború alatt"


A következő bekezdésben megerősíti ezt a hozzáállást, hogy a Zsidók szenvedtek, ezt írva:

"nem próbálom azt mondani, a Zsidók nem szenvedtek a Nácik kezétől"


Sok a bizonyíték, hogy a Cionisták robbantották ki az 1.Világháborút, pénzelték a Náci mozgalmat, és robbantották ki a 2.Világháborút. 

Ha azok a vádak igazak, akkor a Cionisták a felelősek Európaiak, Amerikaiak, Oroszok, Törökök, Arabok, és Afrikaiak millióinak haláláért és szenvedéséért.

Vannak vádak miszerint Pearl Harbor megrendezett volt, de ki által megrendezett? A Cionisták játszották a főszerepet abban a hamis zászló támadásban is? A Cionisták benne voltak Japán és Kína közötti harcok előidézésében?

Ha a Cionisták voltak a felelősek az Ázsiai háború elindításáért, akkor ők a felelősek az összes Kínai, Japán és más Ázsiai haláláért és szenvedéséért.

Van bizonyíték rá, hogy a Cionisták benne voltak a kommunista mozgalmakban, ami több tízmillió ember halálát eredményezte.
 

Eltúlozták a Zsidók a szenvedéseiket?

Nincs bizonyíték a hivatalos Holokauszt történet alátámasztására. A bizonyítékok azt mutaják, hogy majdnem az összes halál a börtöntáborokban tífusz és élelmiszerhiány miatt volt a háború utolsó évében. Ezért olyan csontsoványak a holttestek.

Nézze meg ki szenvedett tényleg a világháborúkban? Milliók haltak és csonkultak meg és sok bombázás érte Angliát, Németországot, Franciaországot, Oroszországot, Japánt és Kínát. Ki szenvedett valójában?

Williams el akarja hitetni, hogy a Zsidók "eltúlozták" a szenvedéseiket, de mit szenvedtek? Profitáltak a háborúból, és létrehozták Izraelt.

Úgy tűnik, csak azok a Zsidók szenvedtek, akik nemkívánatosak voltak a Cionistáknak.

Eric Williams Cionista, vagy egyik Hasznos Idiótájuk. A Cionisták megpróbálnak rávenni, hogy elfogadjuk őt egy "Holokauszt Tagadónak", hogy átcsábítson bennünket a Goj Karámjába. Azután etet bennünket propagandával, hogy a Zsidók csak eltúlozták a szenvedéseiket. 

Kövessen engem!

Holokauszt Tagadó vagyok. Meria Heller, Dylan Avery, és az ADL tanúsítja.

A Zsidók gyűlölnek, tehát az bizonyítja a becsületességemet.


Újra átvágják majd a Hiszékeny Gojokat a Cionisták? Eric Williams, David Irving, és más "Holokauszt Tagadók" köré gyűlnek majd és történeteket hallgatnak a Zsidó emberek szenvedéséről? 

És azután az elvetemült Nácik ártatlan Zsidók millióit szállították a haláltáborokba!

Bizonyára eltúlozzák a Zsidók a szenvedéseiket, de a Haláltáborok még mindig borzalmasabbak voltak a legvadabb rémálmánál! Emberkísérletek, értelmetlen kínzások, és végtelen erőszak!


Eric Williamsé ez a weboldal: whatreallyisthematrix.com/

A weboldala még több bizonyíték, hogy egy ál Holokauszt Tagadó. Például Williams reklámozza Barry Chamisht egy Izraeli Cionistát, aki a Vatikánt vádolja a világ összes problémájáért.

Még különösebb, Williams reklámozza Meria Hellert, aki elítéli a Holokauszt Tagadást.

Egy leirat és videó kivonat, amelyben Meria Heller beszél a Holokausztról az Arizóna 9/11 konferencián, ezen a weblapon van. (A link a videóhoz a negyedik bekezdés körül van, lefele.)

Eric Williamst meginterjúvolták az Arizónia 9/11 konferencián. Többet mond a Holokausztról David Irvingnél, de ez az ön ötlete a Holokauszt leleplezésére?
youtube.com/watch?v=pAHmlwVCnmA
 

Ernst Zündel

Többet olvashat Ernst Zündelről itt:
Ernst-Zundel-5-years-in-jail.html

Zündelt gyalázták a Cionisták, és most 2007. Márciusában börtönben van Holokauszt tagadásért.

De mint David Irving, nem sok ellenállást tanúsít, és valójában nem mond semmi pusztítót a Cionizmusról vagy a Holokausztról, és elkerüli az Apollo Holdra szállást.

Ahogy már kimutattam korábban, a legtöbb nyomás alatt vagyok, hogy ne beszéljek a Holokausztról és az Apollo Holdra szállásról. Van valami az Apollo Holdra szállásban amitől megrémülnek a Cionisták. Nem akarják, hogy közelről szemügyre vegyük a NASA-t vagy a Csillag Háborús programot. Miért védik olyan hevesen?

Néhány évvel ezelőtt Ingrid Rimland, Ernst Zündel harmadik és jelenlegi felesége, e-mail üzeneteket küldött sok embernek, engem is beleértve, kérve a támogatásunkat, segítsünk ellenállni a férje kitoloncolásának.

Azt válaszoltam, nagyobb harcot kellene kifejtenie, és segíthetne leleplezni 9/11-et és az Apollo Holdra szállást. Nem meglepően, elutasította az Apollot lényegtelen dologként.

Mi lényegtelen az Apolloban? A Holdra szállás mutatja a média képességét emberek átverésére. Az Apollo asztronauták vacak, alacsony minőségű képei emberek milliárdjait szendték rá, hogy elhiggyék, ember van a Holdon, és autót vezetnek rajta.

Ugyanaz történik 9/11-gyel is. Alacsony-minőségű videó képek Osamáról és más terroristákról, embereket szednek rá, hogy elhiggyék nagy, technikailag fejlett, Arab terrorista hálózat létezik.

Sok ember csodálkozott, hogy Ingrid Rimland egy Cionista ügynök, aki megszervezte Ernst Zündel letartóztatását, vagy mindkettőjük Cionista ügynök.

Nehezére esik megérteni miért menne börtönbe Zündel, Irving és más, ha a Cionistáknak dolgoznak? A válasz, ha azokat az embereket rajtakapták más bűnök elkövetésében, vagy más bűnök elkövetésére vették rá őket, a Cionisták fölajánlhatták nekik a lehetőséget pedofilként vagy Holokauszt tagadóként mennek börtönbe? Ön melyiket választaná?

Ingrid Rimland mostanában tett föl egy gyanús cikket az Internetre, amelyben dícsérte Mike Rivero cikkét, ahol kifogásokat kerestek Izrael és a Cionizmus számára. Itt van egy rövid videó erről:

Ernst Zündel, Mike Rivero, és a Holokauszt
Holocaust-Zundel-Rivero.wmv

Ezen az oldalon megtalálhatja a videót:
HowToHelp.html
 

Mike Rivero védelmezi a NASA-t és az Apollo Holdra szállást, és ragaszkodik, a Flight 77 tényleg belerepült a Pentagonba. Miért dícsérne és reklámozna ilyen hazugságot Ingrid Rimland?

Továbbá a Mike Rivero által írt összes cikkből, miért határozta el, hogy azt a cikket dícséri, amely kifogásokat keres Izrael és a Cionizmus számára?

FRISSÍTÉS!

2007. Április 1.-én Mike Rivero hozzáadott egy linket ehhez a hírhez, néhány Britt tanárról, akik ejtették a tananyagból a Holokausztot mert a Muszlim diákok, úgy hiszik a Holokauszt hazugság. 

Nézze meg Rivero magyarázatát:
(A link alatti bekezdés az újságcikkből van kivágva, és a behúzott bekezdés a magyarázata.)
 
A tanárok ejtik a Holokausztot, hogy elkerüljék a Muszlimok megsértését
Megállapították néhány tanár vonakodik kitenni magát atrocitásoknak és fél felizgatni diákokat, akiknek a meggyőződése magában foglalja a Holokauszt tagadást.
Elküldve 2007. Április 1. 03:39 DU PST
Kategória: REJTETT TÖRTÉNELEM
A többiek csak belefáradtak már állandóan azt hallgatni, mint ahogy mi is, és azután kérik készítsenek [így] több pénzt, hogy olyanért fizessenek, ami a születésük előtt történt.

Vegye észre, azt mondja, belefáradtunk pénzt adni valamire, ami azelőtt történt mielőtt megszülettünk. Sejteti, hogy a Holokauszt tényleg megtörtént. Nem értett egyet a Muszlimokkal, hogy egy Cionista csalás.

Hogy tudta Ingrid Rimland, akinek a férje Holokauszt Tagadásért börtönben van, támogatni azt az embert, aki támogatja a hivatalos hazugságokat a Flight 77-ről, az Apollo Holdra szállásról, és a Holokausztról?

Ez még több bizonyíték, hogy Mike Rivero és Ingrid Rimland a Cionistáknak dolgozik bizonyos mértékben.

És gyakorlatilag az összes többi Holokauszt Revizionista, fehér felsőbbrendűek, és Nácik, mint Mike Piper, Mark Glenn, Paul Fromm, Mark Farrell, Mark Weber, The Barnes Review, az Institute of Historical Review, és Curtis Maynard (aki úgy látszik Chris Womak) is.

A bizonyítékok azt sugallják, hogy az egyedüli Holokauszt tagadók, akiket a Cionisták börtönbe zárnak, a saját bábjaik, és ezt azért csinálják, hogy magára ijesszenek maradjon csendben a Holokausztról.

A bizonyítékok azt sugallják, gyakorlatilag az összes Holokauszt revizionista valójában Cionista ügynök, akik megpróbálják irányítani a Holokauszt vizsgálatot és az olyanokat mint én, kitolják a képből.

Ha elég bolond, hogy kövesse azokat a Titkos-Cionistákat, propagandával etetik majd, hogyan szenvedtek a Zsidók a Náci erőszaktól, és Izraelnek joga van a létezéshez.

A Cionisták újra becsapják az Amerikaiakat, Európaiakat, Oroszokat, Japánokat és Kínaiakat?

Mellesleg itt van egy mulatságosabb módja a Holokauszt Tagadók kezelésének:
Final-Solution-to-Holocaust-Denial.html

Ne felejtsen el segíteni a Holokauszt Tagadás Túlélőinek:
Holocaust-Denial-Survivors.html
 

A Skót politikus, George Galloway

Többször említettem, hogy amikor valaki megpróbálja leleplezni 9/11-et, a Holokausztot, vagy bármely más Cionista bűntettet, a Cionisták megpróbálják titkosan tönkretenni.

Ha olyan vállalatnál vagy kormányügynökségnél dolgozik amire befolyásuk van, lehet, hogy kirúgatják.

A Cionisták valószínüleg a barátjának is tettetik magukat, hogy megtalálják a gyengéjét. Ártatlan kérdésekkel kifürészik majd. Használ kábítószert? Van valamilyen titka? Elkövetett már valaha bűnt? Homoszexuális? Hogy érez más rasszok vagy vallások iránt?

Lehet, hogy titkosan rögzítik a hétköznapi beszélgetéseit. Lehet, hogy ráveszik, mondjon valamit, amit lejátszhatnak valaki másnak, hogy harcot eszközöljenek ki, abban a reményben, hogy olyan tettre vagy megnyilatkozásra vezeti önt, amivel azután megzsarolhatják.

Ha rajtakapják, hogy valami kínosat vagy törvényelleneset csinál, akkor a bábjukká válik.

George Galloway Cionista bábként viselkedik.

Figyelje meg, a Mathaba.net reklámozza Gallowayt és állítja, hogy a Cionisták gyűlölik őt:
mathaba.net/related.shtml?x=542207

Kérem hallgassa meg azt a részletet Galloway radió showjából, amint Amerikát vádolja Libanon bombázásáért 2006 nyarán, amit Izrael követett el:
Galloway_Talksport_Saturday29thJuly_Zionist_Denier.mp3

Látja, hogy a Mathaba.net és Galloway Cionista propaganda eszközök?

A youtube-ra küldött videórészlet, ahol Galloway a Holokausztról beszél:
 youtube.com/watch?v=ButQKpZ3uzg

Támogatja a hivatalos Holokauszt történetet, és támogatja David Irving börtönbe zárását élete végéig a Holokauszt tagadásért.

Mi az esélye, hogy George Galloway igazán úgy hiszi, hogy embereket örökre börtönbe kéne zárni egyszerűen történelmi események vizsgálatáért?

Gallaway kemény-magos Cionistaként viselkedik, de néhány Cionista anti-Szemitának mondja, mert tesz néhány enyhe kritikus megjegyzést Izraelre.

Galloway viselkedésének és a megjegyzéseinek nincs értelme... hacsak nem egy Cionista báb.

Ha nem veszi a Cionizmus és a zsarolás kérdését komolyan, akkor "birtokolják" majd önt, úgy tűnik, ők így mondják.