Ελληνικά
Η κεντρική σελίδα του Hufschmid
Μαθήματα σε Εξαπάτηση
Αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις το Δίπλωμα σε Εξαπάτηση

 
Μάθημα # 7
Κρυπτοεβραίοι και Κρυπτοσιωνιστές

12 Φεβ 2006
Εκσυγχρόνιση 14 Οκτ 2007: Ο Mike Rivero αναγνωρίζει ότι οι οικογένεια του είταν κρυπτοεβραίοι
Πάτα εδώ να πηδήσεις στην εκσυγχρόνιση


"Ομοφυλόφιλοι στο Ντουλάπι"

Ο όρος "ομοφυλόφιλος στο ντουλάπι" αναφέρεται σε ένα πρόσωπο που κρύβει την ομοφυλοφυλία του προκειμένου να γίνει αποδεκτός από την κοινωνία.

Επί αιώνες πριν ωρισμένοι Εβραίοι επροσποιούντο οτι αποδέχονται την κυρίαρχη θρησκεία της κοινωνίας τους προκειμένου να γίνουν αποδεκτοί.  Μπορούμε να τους ονομάσουμε "Εβραίους στο ντουλάπι".

Συνήθως ο κόσμος τους αποκαλεί "κρυπτοεβραίους", αλλά πρέπει να στενέψουμε τον καθορισμό κρυπτοεβραίος έτσι ώστε αναφέρεται μόνο στους Εβραίους που κάνουν αυτό για διαβολικούς λόγους.

Παραδείγματος χάριν, όταν ένας Εβραίος προσποιείται ότι είναι Χριστιανός με σκοπό τη διείσδυση μιας Καθολικής Εκκλησίας, είναι όχι μόνο ένας "Εβραίος στο ντουλάπι" ποιος θέλει να γίνει αποδεκτός από την κοινωνία, αλλά ένας απατεώνας που καταλύει την κοινωνία.

 

Κρυπτοεβραίοι

Τι θα σκεφτόσαστε εάν μια ομάδα ομοφυλοφίλων προσποιούταν οτι είναι ετερόφυλοι ώστε να μπορούν να παντρευτούν γυναίκες και έπειτα με τον καιρό να εξαπατήσουν χρηματικά την οικογένεια; Θα τους περιγράφατε ως "ομοφυλόφιλους ντουλαπιών" που προσπαθούν να γίνουν αποδεκτοί από την κοινωνία;

Φυσικά όχι. Θα τους αποκαλούσατε απατεώνες, εγκληματίες, αποτρόπαια δείγματα της ανθρώπινης φυλής.

Πώς λοιπόν αποκαλούμε τον Εβραίο που προσποιείται πως είναι Χριστιανός, Μουσουλμάνος, ή άθεος, απλά με σκοπό τη διείσδυση και κατάλυση των κοινωνιών μας ή των οργανώσεών μας; Αναφερθείτε σε τέτοιους Εβραίους ως κρυπτοεβραίους.

 

Κρυπτοσιωνιστές

Μερικοί Εβραίοι αναγνωρίζουν ανοιχτά ότι είναι Εβραίοι, αλλά αρνούνται ότι είναι Σιωνιστές. Πρέπει να αναφερθούμε σε αυτούς ως "κρυπτοσιωνιστές".

Ένας κρυπτοσιωνιστής μπορεί να διεισδύσει σε οργανώσεις Εβραίων, εκτός φυσικά από τη διείσδυση σε μη εβραϊκές οργανώσεις.

Υπάρχουν στοιχεία ότι κρυπτοεβραίοι ή κρυπτοσιωνιστές πραγματικά υπάρχουν; Ναι, πράγματι.

 

Νεότουρκοι, οι Κρυπτοεβραίοι της Τουρκίας

Υπήρξε μια σφαγή Αρμενίων στην αρχή του 20ού αιώνα. Η επίσημη ιστορία είναι ότι υπαίτιοι ηταν μια ομάδα Μουσουλμάνων -- γνωστών ως Νεότουρκοι -- αλλά υπάρχουν πολλά στοιχεία ότι οι Νεότουρκοι ήταν κρυπτοεβραίοι. Πράγματι, ένας εβραϊκός ιστορικός υποστηρίζει ότι το 1908 οι Νεότουρκοι άρχισαν να στρατολογούν Εβραίους:
jewishgen.org/SefardSIG/AleppoJews.htm

Ένα απόσπασμα ενός βιβλίου από Ioasif Kassesian: 
Young-Turks.html
 

Αυτή η φωτογραφία παρουσιάζει Αρμενίους που αναγκάζονται να περπατήσουν σε μια φυλακή τον Απρίλιο του 1915.


Έχω ένα ακουστικό αρχείο και άλλες πληροφορίες για την Αρμενική γενοκτονία εδώ: 

Τρίτη, 23 Οκτ 2007
Hufschmid, τι διαφορά έχει εάν οι Αρμένιοι πέθαναν από μια γενοκτονία ή από έναν πόλεμο. Πάτα εδώ

 
 

Maranos: Κρυπτοεβραίοι στην περιοχή της Ισπανίας

Η επίσημη ιστορία της Ισπανικής Ιεράς Εξετάσεως ομοιάζει πολύ με την επίσημη ιστορία της Ναζιστικής Γερμανίας. Συγκεκριμένα, μας πληροφορούν ότι και οι Ισπανοί του 1400's και οι Γερμανοί στη δεκαετία του '30 αποφάσισαν να διεξάγουν βιαιοπραγίες και να επιτεθούν σε αθώους Εβραίους και άλλους αθώους ανθρώπους. Υποθετικά, οι Ισπανοί και οι Γερμανοί είναι σκληροί, κακοήθεις άνθρωποι που απολαμβάνουν να σκοτώνουν αθώους ανθρώπους.

Οι επίσημες ιστορίες προκαλούν συμπόνοια για τους Εβραίους και αποστροφή κατα των Ευρωπαίων. Εντούτοις, οι Σιωνιστές έχουν πάρει τον έλεγχο των μέσων μας, έτσι πρέπει να αναμείνουμε τις επίσημες ιστορίες για να έχουνε μια ισχυρή Σιωνιστική προκατάληψη.

Χωρίς τη Σιωνιστική προκατάληψη, ο πραγματικός σκοπός της Ισπανικής Ιεράς Εξετάσεως ήταν να απομακρύνει τους Εβραίους και τους Μουσουλμάνους που προσποιούνταν οτι ηταν Καθολικοί. Μερικοί από τους Εβραίους είχαν γίνει ιερείς και επίσκοποι. Αυτοί οι Εβραίοι αναφέρθηκαν ως "Maranos" ή "Marranos", τα οποία έχουν μια παρόμοια έννοια ως "χοίρους".

Εδώ είναι μερικές εναλλακτικές λύσεις της επίσημης ιστορίας:  
   • ewtn.com/library/HOMELIBR/SPANINQ.TXT
   • trosch.org/for/inquisition.html

Ο Thomas de Τorquemada, που διορίστηκε για να οδηγήσει την Ισπανική Ιερά Εξέταση, έχει περιγραφεί ως πρόδρομος του Adolf Hitler. Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται οτι ο Adolf Hitler και πολλά από τα κορυφαία Ναζιστικα στέλεχη ήταν κρυπτοεβραίοι, έτσι να μην εκπλαγείτε ότι μερικοί ιστορικοί υποστηρίζουν ότι ο Τorquemada ήταν ένα Marano:
historyworld.net/wrldhis/PlainTextHistories.asp?groupid=1750&HistoryID=ab50

Ισως να το βρείτε ενδιαφέρον ότι το www.rotten.com, μια ακραία ιστοσελίδα πορνογραφιών, παρέχει τη Σιωνιστική άποψη της Ισπανικής Ιεράς Εξετάσεως και του Thomas de Τorquemada:
   •  rotten.com/library/history/inquisition
   •  rotten.com/library/bio/religion/torquemada

Είναι σύμπτωση ότι το rotten.com έχει μια Σιωνιστική προκατάληψη; Όχι, εάν λάβατε υπ' όψιν ότι οι Σιωνιστές εξουσιάζουν τη βιομηχανία πορνογραφίας. Εάν πληρώνετε για πορνογραφικό υλικό ή για αγοραίο έρωτα, είναι πιθανό οτι πληρώνετε τους Σιωνιστές:
the_pornography_business.html
 

Υπάρχουν Κρυπτοεβραίοι στην κυβέρνησή μας;

Εάν έχετε εξετάσει τα έγγραφα και τα βίντεο στο HugeQuestions.com, θα γνωρίζετε ότι ένας μεγάλος αριθμός κορυφαίων κυβερνητικών ανώτερων υπαλλήλων, οι ανώτεροι υπάλληλοι μέσων, και τραπεζικές οικογένειες είναι ανοιχτά Εβραϊκες, και πολλές αναγνωρίζουν ότι είναι Σιωνιστές. Δεν είναι κρυπτοεβραίοι, αλλά μερικοί σίγουρα είναι κρυπτοσιωνιστές.

Υπάρχουν πολλοί Χριστιανοί και άθεοι στην κυβέρνησή μας που παρουσιάζουν ισχυρή υποστήριξη στο Ισραήλ. Είναι μερικοί από αυτούς κρυπτοεβραίοι; Η οικογένεια των Bush, παραδείγματος χάριν, φαίνεται αρκετά ευτυχής να στείλει Αμερικανούς στον τάφο για το Ισραήλ, και φαίνονται ευτυχείς να στείλουν τα δισεκατομμύρια των δολαρίων μας στην Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με τον Texe Marrs:
"Ένα πράγμα που ανακάλυψα είναι ότι ο George W. Bush είναι αφιερωμένος σπουδαστής του Εβραϊκού Ταλμούδ, ακριβώς όπως είταν οι Marx, Lenin, Trotsky, και ο Stalin."
texemarrs.com/george_w_bush_zionist_double_agent.htm


Εάν ο Texe Marrs τα λέει σωστά, η οικογένεια του Bush είναι κρυπτοεβραίοι. Επίσης υπάρχουν κατηγορίες ότι ο Πρόεδρος Eisenhower και ο Πρωθυπουργός Winston Churchill ήταν, επίσης. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι ο Adolf Hitler ήταν εν μέρει Εβραίος, καθώς επίσης και πολλά από τα κορυφαία Ναζί του. Υπάρχουν υποψίες οτι η οικογένεια Rockefeller είναι κρυπτοεβραίοι. Ρίξτε μια ματιά στις ανιχνευμένες εικόνες ενός άρθρου για τη σφαγή Eisenhower των Γερμανικών φυλακισμένων:
Eisenhower-death-camps.html

Συγκλονίζοντας, ο Yaakov Wise, ερευνητής στην ορθόδοξη Εβραϊκή ιστορία, υποστηρίζει ότι ο Πάπας John Paul ήταν Εβραίος από την πλευρά της μητέρας του.
metronews.co.uk/news/article/0/346_the_pope_was_jewish_says_historian.html

Ο Jean-Marie Lustiger, αρχιεπίσκοπος του Παρισιού, είναι Εβραίος. Μετά το θάνατο του Πάπα John Paul, μερικοί άνθρωποι διέδιδαν ότι ο Jean-Marie Lustiger θα γίνει ο δεύτερος Εβραίος Πάπας:
washtimes.com/upi-breaking/20050401-022100-5163r.htm

Εάν ο Πάπας John Paul ήταν Εβραίος, κατόπιν ο Jean-Marie Lustiger θα είχε γίνει ο τρίτος Εβραϊκός Πάπας.

Επιτρέπουν στους Καθολικούς, Βουδιστές, Μουσουλμάνους, ή τους άθεους για να γίνουν ραβίνοι;

Εάν οι πληροφορίες που έχει ο Richard Koshimizu είναι σωστές, ακόμη και ο Osama Bin Laden ήταν εν μέρει Εβραίος!
www15.ocn.ne.jp/~oyakodon/newversion/yudayasensou.e.htm

Υπάρχουν επίσης στοιχεία ότι οι κρυπτοεβραίοι έχουν ήδη τον έλεγχο της Καθολικής Εκκλησίας:
VaticanInfiltration.html
 

¨Εχει το "κίνημα αλήθειας" διεισδυθή;

Ένας μεγάλος αριθμός των "αναζητητών αλήθειας" σχετικά με το 9/11, UFOs, και το Holocaust® είναι ανοιχτά Εβραίοι. Μερικοί από τους αναζητητές αλήθειας αποφεύγουν να αναφέρουν την θρησκεία τους, ή υποστηρίζουν ότι είναι Χριστιανοί ή άθεοι, αλλά παρουσιάζουν συχνά ισχυρή υποστήριξη για το Ισραήλ και ισχυρή άρνηση ότι οι Σιωνιστές είχαν ανάμιξη στο 9/11. Γιατί τόσο πολλοί των αναζητητών αλήθειας παρουσιάζουν Σιωνιστκή προκατάληψη;

Στα προηγούμενα άρθρα επικρίναμε μερικούς από τους αναζητητές αλήθειας 9/11. Έτσι σε αυτό το άρθρο θα αναφέρουμε μερικά νέα ονόματα.  
 

 • Alex Jones
 • Ο Jones είναι ένα παράδειγμα ενός προσώπου που αυτοαποκαλείται Χριστιανός αλλά η μεταχείρισή που κάνει στο Ισραήλ και τον Σιωνισμός είναι αυτό που θα αναμέναμε από κρυπτοεβραίο, ή από κάποιο που συνεργάζεται με τους κρυπτοεβραίους. Ο Jones έχει ένα ραδιοπρόγραμμα στο Genesis Communications Network. Εάν έχετε πρόσβαση στα αρχεία τους, ακούστε τη δεύτερη και τρίτη ώρα του προγράμματος του της Παρασκευής, 9 Φεβρουαρίου 2006 κατά τη διάρκεια του οποίου παίρνει συνέντευξη από τον Robert Gaylon Ross. Αρκετές φορές κατά τη διάρκεια εκείνου του προγράμματος φαίνεται να κάνει τον "έλεγχο ζημίας", δηλ., εκτρέπει την κριτική μακρυά από το Σιωνισμό και το Ισραήλ.

  Παραδείγματος χάριν, σε αυτό το απόσπασμα ο Jones μας λέει ότι οι "Ελεγκτές Εωσφόρων" είναι αρμόδιοι για τα παγκόσμια προβλήματα:

  Χτυπήστε για απόσπασμα MP3 του Jones, μόνο 170 KB

  Ο Jones αναφέρει την ακτινοσκόπηση 110.000 Σεφαρδικὠν Εβραϊκών παιδιών, αλλά μας λέει ότι η Αμερικανική κυβέρνηση πλήρωσε για τη επιχείρηση. Αυτό υπονοεί ότι οι Αμερικανοί ήταν κάπως υπαίτιοι. Εντούτοις, ο Jones αποτυγχάνει να μας πει ποιοί στην Αμερικανική κυβέρνηση βοήθησαν να το χρηματοδοτήσουν, και γιατί βοήθησαν.

  Πιθανότατα η χρηματοδότηση προερχόταν από Σιωνιστές, κρυπτοεβραίους, κρυπτοσιωνιστές, ή/και τις μαριονέτες τους μέσα στην κυβέρνησή μας. Εντούτοις, με το επιχείρημα ότι η Αμερικανική κυβέρνηση το χρηματοδότησε, ο Jones εκτρέπει την επίπληξη μακρυά από τους  Σιωνιστές και επάνω στην Αμερικανική κυβέρνηση.

  Ρωτά επίσης, "γιατί, γιατί προσπαθούν πάντα να σκοτώνουν τους Εβραίους;"

  Αυτό φέρνει τον οίκτο στους αθώους Εβραίους που είναι διαρκή θύματα του μυστήριου "αυτοί".

  Ο Jones λέει ότι "αυτοί" προσπαθούν πάντα να σκοτώσουν τους Εβραίους, αλλά αποτυγχάνει να αναφέρει ότι "αυτοί" είναι οι Ασκενάζι Εβραίοι, συγκεκριμένα, οι Σιωνιστές.

  Κατά τη διάρκεια εκείνης της συνέντευξης, ο Robert Gaylon Ross αναφέρει ότι υπάρχουν στοιχεία ότι ο Ηitler ήταν παράνομο παιδί άπο ένα από τους Rothschilds. Αυτό είναι πολύ σημαντικό επειδή εάν οι Σιωνιστές διαδραμάτισαν έναν μεγάλο ρόλο στη βοήθεια του Ηitler και του Ναζιστικού Κόμματος, καθώς επίσης και του Κομμουνιστικού Κόμματος, του πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, και ουσιαστικά κάθε άλλου πολέμου και καταστροφής του 20ού αιώνα, οι Σιωνιστές δεν είναι τα αθώα θύματα που προσποιούνται να είναι.

  Εντούτοις, ο Jones κάνει έλεγχο ζημίας με την αλλαγή του ζητήματος στην ακτινοσκόπηση των Σεφαρδικὠν παιδιών στο Ισραήλ, σαν οι μυστήριοι "αυτοί" είναι αρμόδια για την ακτινοσκόπηση. Ψαχουλεύει για τις λέξεις ενώ προσπαθεί να φέρει τον οίκτο στο Ισραήλ:

  "Καλά, εννοώ, αυτή η ομάδα πήγε ανοιχτά και σκότωσε ένα εκατό συν χιλιάδες .. και .. ακτινοβόλησαν, αυτούς... αυτούς τους... αυτούς... Σεφαρδούς. ... Κάθε φορά που κοιτάζουμε αυτοί σκοτώνουν τους Εβραίους. Και έπειτα δεν καταλαβαίνω πώς είμαστε... πώς θα μπορούσαμε να είμαστε κακοί... Εννοώ ότι ο Barry Chamish είναι Εβραίος. Αυτός λέει ακριβώς τι... ακριβώς τι λέτε... "

  MP3 απόσπασμα # 2, μόνο 170 KB

  Ο Jones είπε "κάθε φορά που κοιτάζουμε αυτοί σκοτώνουνε τους Εβραίους". Για άλλη μια φορά ο Jones αρνείται να αναφέρει ότι "αυτοί" είναι οι Σιωνιστές.

  ¨Οποιο ραδιοπρόγραμμα του και αν ακούτε, θα βρείτε το ίδιο πρότυπο. Συγκεκριμένα, αποδιδεί τα παγκόσμια προβλήματα σε μια μυστήρια ομάδα στην οποία αναφέρεται ως "Νέα Παγκόσμια Τάξη", "Γερμανική Λατρεία Θανάτου", "Ελεγκτές Εωσφόρων", "Δυτικές Αντιπροσωπείες Νοημοσύνης", ή "¨Εκλεκτοί".

  Γιατί ο Jones χρησιμοποιεί τη "Γερμανική Λατρεία Θανάτου" ως μια από τις εκφράσεις του; Γιατί όχι Εβραϊκή Λατρεία Θανάτου; Γιατί όχι Σιωνιστή Λατρεία Θανάτου; ¨Η περίπου "Ισραηλινή Λατρεία Θανάτου"; Γιατί τόσο πολλοί από τους αναζητητές αλήθειας προσπαθούν να δημιουργήσουν την εικόνα ότι οι Γερμανοί είναι κακοί όταν όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι Σιωνιστές είναι το πρόβλημα;

  Μέ το να μην αναφέρει ποτέ τα ονόματα των Σιωνιστών (όπως Sam Newhouse, Joe Lieberman, Sumner Redstone, Edgar Bronfman), ο Jones κρατά τους ακροατές του σε μια κατάσταση σύγχυσης και φόβου. Πώς μπορούμε να υπερασπιστούμε από μια "Γερμανική Λατρεία Θανάτου"; Πώς είναι πιθανό για τη σύλληψη από τήν αστυνομία τών "Ελεγκτών Εωσφόρων";

  Ο Alex Jones συνεργάζεται στενά με Paul Joseph Watson και τον αδελφό του Steve Watson, οι οποίοι ζουν στην Αγγλία, και οι οποίοι φημολογούνται ότι είναι Εβραίοι. (Συμπληρωματικές πληροφορίες απαιτούνται ακόμα για το παρελθόν τους.) Η υποστήριξη τους για το Ισραήλ πρέπει να θεωρηθεί σημάδι ότι οι Watsons είναι κρυπτοσιωνιστές.

  Ο Alex Jones είναι παντρεμένος με μια γυναίκα που ονομάζεται Violet, η οποία είναι Εβραία. Όντας Εβραίος δεν είναι κακό, αλλά εάν είναι κρυπτοσιωνίστρια, είναι απατεώνας, και εγκληματίας.

  Θεωρώντας ότι ο Alex Jones εργάζεται και ζή με ύποπτους ανθρώπους, δεν μας εκπλήττει ότι εκτρέπει την κριτική του Σιωνισμού στη "Νέα Παγκόσμια Τάξη". Ίσως είναι επίσης κρυπτοεβραίος. Μην αφήστε το όνομα "Jones" να σας γελάσει, το άτομο που πιστώθηκε με την ίδρυση του B'nai B'rith ήταν Henry
  Jones
  :
  είσοδος wikipedia για B'nai B'rith

  Το άρθρο μας για τον Charlie Sheen έχει περισσότερες πληροφορίες για τον Alex Jones, όπως η ένωσή του με το μυστηριωδή θρησκευτική ομάδα Remnant Saints Inter-Continental Congress. Αυτή ισχυρίζεται οτι προετοιμάζει τους ανθρώπους για "τις καταστροφές" (όπως το 9/11;) ώστε να καθιερώσουν το Σιών.
  Charlie-Sheen-Εξαπάτηση.html

  Έχουμε πολλά περισσότερα για τον Alex Jones εδώ:
  Alex-Jones-περίληψη.html
   

 • Dave von Kleist and Joyce Riley
 • Αυτό το παντρεμένο ζευγάρι είναι επίσης ράδιο οικοδεσπότες στο Genesis network. Όπως με τον Jones, αποφεύγουν επίσης να αναφέρουν το ρόλο που παίχνουν οι Σιωνιστές στα παγκόσμια προβλήματα. Ένα άτομο που ονομάζεται Peter Kawaja άρχισε το American Gulf War veterans Association το 1995:
  www.agwva.org/index.htm

  Η Joyce Riley δημιούργησε αργότερα μια ομάδα με το ίδιο ακριβώς όνομα:
  www.gulfwarvets.com/

  Τι συμβαίνει; Μερικοί άνθρωποι κατηγορούν τη Joyce Riley για την προσπάθεια να εκτραπεί η προσοχή μακρυά από τον Peter Kawaja, ο οποίος είναι τίμιος. Παραδείγματος χάριν:
  hometown.aol.com/wbflegal/page16.html
   
   

  Ένα βίντεο που έκανε ο Peter Kawaja παρουσιάζει την Joyce Riley που δοκιμάζει το καλύτερό της για να επινοήσει ένα ρομαντικό ενδιαφέρον προς αυτον προκειμένου να τον μεταχειριστεί. Χτυπήστε εδώ για τη σύνδεση και περισσότερες πληροφορίες.

  Είναι η Riley κρυπτοεβραία; Ή μια Χριστιανή Σιωνίστρια;

  Ο Dave von Kleist και ο William Lewis παρήγαγαν το βίντεο "In Plane Site", αλλά για ποιό σκοπό; Για να εκθέσουν 9-11;

  Η πρώτη έκδοση του βίντεό του εξήγησε ότι υπήρξε ένας λοβός κάτω από το αεροπλάνο που χτύπησε το Νότιο Πύργο. Βέβαιο, το αεροπλάνο ίσως να είχε έναν λοβό απο κάτω του, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένα σοβαρό στοιχείο για να υποστηριχθεί μια τέτοια θεωρία. Επομένως, όπως με το βίντεο Loose Change, το βίντεο In Plane Site δεν μπορεί να είναι τίποτα περισσότερο από μια προσπάθεια να παραγκωνίσει το βίντεο του Hufschmid, Painful Deceptions.

  Επιπλέον, με τη συμπερίληψη της θεωρίας λοβών, οι άνθρωποι θα μπορούσαν -- και το έκαναν-- να επιτεθούν στο In Plane Site αποκαλώντας το ηλίθιο και απρόσεκτο, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο στούς 9-11 ανακριτές μια κακή εικόνα. Παραδείγματος χάριν, είναι εδώ μια επίθεση:
  oilempire.us/inplanesite.html

   

  Παραμπιπτόντως, η ιστοσελίδα oilempire.us οργανώνεται από τον Mark Rabinowitz, ο οποίος έχει μια Σιωνιστική άποψη του κόσμου.

  Είναι απλή σύμπτωση ότι ο Dave von Kleist, που υποστηρίζει τη Σιωνιστικές άποψες του κόσμου, παράγει ένα φτηνό βίντεο, και έπειτα ένας άλλος Σιωνιστής επικρίνει το βίντεο σαν ηλίθιο;


  Μια τεχνική για να δυσφημηθεί η έρευνα γιά το 9-11 είναι να παράγουν οι Σιωνιστές φτηνά άρθρα και βίντεο για το 9-11. Αλλοι άνθρωποι – μαζί με τους Σιωνιστές -- θα επικρίνουν έπειτα την απρόσεκτη εργασία τους, με αυτόν τον τρόπο δημιουργώντας την εντύπωση ότι οι ερευνητές του 9-11 είναι ηλίθιοι. Είναι ο Dave von Kleist κρυπτοεβραίος; Έιναι Χριστιανός Σιωνιστής; Πόσο μάλλον για τον William Lewis;
   

 • Jeff Rense
 • Ο Rense είναι ένας άλλος οικοδεσπότης στο Genesis. Ο Rense καταδικάζει το Σιωνισμό, και ακόμη παραπονέται ότι το Holocaust® είναι μία απάτη, αλλά τα περισσότερα πράγματα που έχει στην ιστοσελίδα του και στο ραδιοπρόγραμμα του είναι αηδίες για UFOs.

  Μερικοί άνθρωποι θα προσπαθήσουν να επιλεξούν ανάμεσα στα άρθρα του με την ελπίδα της εύρεσης κάτι ευφυούς, αλλά υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι ευφυείς άνθρωποι θα σκεφτούν, " Holy Mother of Bush. Δεδομένου ότι τα άρθρα του για UFOs δεν έχουν οποιαδήποτε αποδεικτικά στοιχεία, πώς μπορώ να εμπιστευθώ τα άρθρα του για τον Σιωνισμό ή το Holocaust®;"

  Επιπλέον, όταν επικρίνει κάποιος τον Σιωνισμό ή το Holocaust®, οι Σιωνιστές μπορούν να αντιμετωπίσουν τα επιχειρήματά τους με παρατηρήσεις όπως,  
  "Ωχ, εσείς δεν πιστεύετε την επίσημη ιστορία του Holocaust®; Πρέπει να πας στο Rense.com όπου όλοι οι οπαδοί των UFO, οι τηλεθεατές, αυτοί πού ισχυρίζονται ότι ταξιδεύουν στο χρόνο, και οι αρνήτες του Holocaust® μαζεύονται για να συζητήσουν τις παραισθήσεις τους, χαζέ."

   
 • Greg Szymanski
 • Αυτός είναι ένας άλλος ράδιο οικοδεσπότης στο Genesis. Έχει επίσης ενα πρόγραμμα στο RBN, και εμφανίζεται τακτικά στο ραδιοπρόγραμμα του Jeff Rense.

  Αν και ο Szymanski έγραψε για τους εξωγήινους μόνο μιά φορά, έγραψε πολλά άλλα παραπλανητικά άρθρα, όπως για παράγειγμα η σειρά του για το Βατικανό να είναι πίσω από τα παγκόσμια προβλήματα. Παραδείγματος χάριν:
  arcticbeacon.com/9-Feb-2006.html

  Παρεμπιπτόντως, εάν η Καθολική Εκκλησία είναι ανακατεμένη στους πολέμους και τη δωροδοκία, μπορεί να προέρχεται από τους κρυπτοεβραίους μέσα στην οργάνωση, όχι τους αληθινούς Καθολικούς. Ο Greg Szymanski μπορεί επίσης να είναι κρυπτοεβραίος.


   
 • Greg Zeigler 
 • Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν τον Zeigler επειδή παραμένει στα παρασκήνια. Εντούτοις, είναι σε επαφή με μερικούς από τους ανθρώπους στο "κίνημα για την αλήθεια", όπως τον Kee Dewdney, Leland Lehrman, Phil Jayhan, και τον Morgan Reynolds.

  Επιπλέον, υπερασπίζεται μερικούς από τους ύποπτους, όπως την Judy Ανδρέας, τον Scott Ritter, και τον Wayne Madsen.

  Η συμπεριφορά του προδίδει ότι είναι κρυπτοσιωνιστής σε μια διοικητική θέση. Η εργασία του μπορεί να είναι να εποπτεύει μια ομάδα κρυπτοεβραίους και κρυπτοσιωνιστές. Μπορεί να τους βοηθάει να διεισδύουν το κίνημα για την αλήθεια, να παράγουν την προπαγάνδα, να εξαπατούν τους τίμιους ανθρώπους, και να μαζεύουν υλικά για εκβιασμός.

  Πρέπει να προσέχουμε όλους τους συνεταίρους του Zeigler επειδή μπορούν να είναι μέλη της Σιωνιστής Μαφίας. Ο Key Dewdney, παραδείγματος χάριν, αναγνωρίζει οτι είναι εν μέρει Εβραίος, αλλά αρνείται οτι είναι Σιωνιστής.

  Ο Dewdney δημιούργησε την ιστοσελίδα physics911.net. Είναι ο Ziegler σε επαφή με τον Dewdney για να τον βοηθήσει να εκθέσει το 9-11; Ή ο Zeigler προσπαθεί να μεταχειριστεί, να εκβιάζει, ή να δωροδοκεί τον Dewdney; Ή μήπως είναι ο Dewdney κρυπτοσιωνιστής που εργάζεται με τον Zeigler;


   
 • Barry Zwicker
 • Ένας δημοσιογράφος στον Καναδά, που αγγίζει μόνο σε μερικά ζητήματα για το 9-11.

  Εντούτοις, ο Carol Brouillet και πολλοί άλλοι άνθρωποι τον θεωρούν τόσο πολύτιμο ερευνητή, ωστε τον προσκάλεσαν να μιλήσει σε μερικές απο τις συνεδριάσεις τους για το 9-11. Είναι ο Zwicker ένας άλλος κρυπτοεβραίος;


   
   
 • Jim Hoffman
 • Δημιούργησε το 911research.wtc7.net.

  Όπως επισημάναμε στην ανάλυσή μας του Deception Dollar, προβάλει βλακώδεις θεωρίες ωστε να κάνει τους ερευνήτες του 9-11 να περνάνε για ηλίθιοι.

  Η φυσικές εμφάνιση και η συμπεριφορά του στις συνεδριάσεις ενισχύουν την πεποίθηση ότι είμαστε ηλίθιοι.

  Ένας άλλος κρυπτοβραίος;


   


   
 • Mike Rivero
 • Ενημερωμένου 14 Οκτωβρίου 2007
  Διαχειρίζεται την ιστοσελίδα whatreallyhappened.com.

  Στο ραδιοπρόγραμμα του τίς 13 Οκτωβρίου 2007, ο Rivero ρωτήθηκε για τη λύση του στα παγκόσμια προβλήματα. Η απάντησή του ήταν ότι οι Εβραίοι, οι ¨Αραβες, και οι Χριστιανοί έχουν ζήσει ειρηνικά για αιώνες, και ότι μόνο μερικοί τρελλοί ηγέτες προκαλούν το πρόβλημα. Επίσης είπε ότι οι πρόγονοί του ήταν θύματα. Ετοίμαστε τα μαντήλια για τα δάκρυα...

  Οι πρόγονοι του Rivero ήταν "αριστοκρατία" της Ισπανίας, και "είχαμε παλεψει ακόμη και στις Σταυροφορίες για να ανακτήσουμε τα παλαιά εδάφη μας". Όλα ήταν θαυμάσια για την οικογένεια Rivero μέχρι 1490, όταν η σκληρή και αντισημιτική Βασίλισσα Isabella αποφάσισε να εκδιώσει τους αθώους Εβραίους. Η οικογένεια του Rivero προσποιήθηκε να είναι Καθολική για να αποφύγει την αντισημιτική καταδιώξη.

  Ο Rivero έπειτα είπε ότι πρέπει να προσδιορίσουμε τους ψυχοπαθείς στη γέννηση και να τους πνίξουμε. Ίσως η παρατήρησή του ήταν μόνο να υπογραμμίσει το σημείο ότι οι ηγέτες μας είναι τρελλοί, αλλά οφείλουμε να αναρωτηθούμε... εάν ο Rivero και άλλοι ρωμαντικοί και "κυνηγητές της αλήθειας" Εβραίοι έλεγχαν τον κόσμο, ποιούς απο μάς θα χαρακτήριζαν ως "ψυχοπαθείς"; Ποιούς απο μας θα σκότωναν; Θα επιθυμούσες εσύ να το ανακαλύψεις; Ϊσως θα μπορείς! Μονο σαν καλό Goy να ψηφίσεις τον υποψήφιο που προάγουν, Ron Paul.

  Εδώ είναι ένα απόσπασμα απο το ραδιοπρόγραμμα του Rivero:
  Mike-Rivero-13Oκτ2007.mp3  470 k bytes

   
  Είμουνα ύποπτος για τον Mike Rivero από το 2002. Στο βιβλίο μου, Painful Questions, an Analysis of the September 11 Attacκ, έγραψα ότι η δυνατότητα ή/και η τιμιότητα συλλογισμού του πρέπει να εξεταστούν. Η παρατήρησή μου είναι στην πρώτη σελίδα του κεφαλαίου 13, την οποία μπορείτε να να το κατεβάσετε εδώ, εάν θέλετε.

  Κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών έγινε όλο και περισσότερο προφανές σε μενα ότι ο Rivero ήταν ψεύτης. Η αποδοχή του οτι είναι κρυπτοεβραίος πρέπει τώρα να βοηθήσει όλους μας να καταλάβουμε την ύποπτη συμπεριφορά του. Μερικά παραδείγματα:

  • Ο Rivero ακόμα επιμένει ότι το Flight 77 πραγματικά συνετρίβη επάνω στο Πεντάγωνο.

  • Το 2005 δεχόταν τηλεφωνήματα του Daryl Bradford Smith, και τοποθετούσε περιστασιακά ενα link σε μια από τις συνεντεύξεις του, αλλά απο τον Φεβρουάριο του 2006 δεν ήταν πρόθυμος να μιλήσει ή να βοηθήσει τον Smith.

  • Η Carol Brouillet, εκδίδει το Deception Dollar, προώθησε πολλές ύποπτες ιστοσελίδες στο περιοδικό της συμπεριλαμβανυμένης της ιστοσελίδες του Rivero.
  Έχετε δει την ανάλυσή μου αυτού του δολαρίου;
  Deception-Dollar.htm

  • Το δίκτυο GCN του έδωσε δικό του ραδιοπρόγραμμα, και επίσης είναι συνηθισμένος φιλοξενούμενος στο ραδιοπρόγραμμα του Alex Jones.


  Ερευνήστε κάθε Αναζητητή Αλήθειας

  Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου αιώνα οι κρυπτοεβραίοι και οι κρυπτοσιωνιστές έχουν διεισδύσει τις οργανώσεις και τις κοινωνίες των Goyim με σκοπό την έναρξη των πολέμων, του χάους, των σφαγών, και της διαφθοράς, σε σημείο ανήκουστο μέχρι σήμερα στον κόσμο.

  Θα ήμαστε ανόητοι να υποθέσουμε ότι οι κρυπτοεβραίοι έχουν σταματήσει την διείσδυση οργανώσων των Goyim. ¨Ολοι πίσω απο την οργάνωση "κίνημα για την αλήθεια" πρέπει να ερευνηθούν ως πιθανοί κρυπτοεβραίοι.

  Πολλοί από τους "Αναζητητές Αλήθειας", όπως ο Alex Jones, Jeff Rense, Wayne Madsen, Dave von Kleist, Mike Rivero, anti-war.com, και Webster Tarpley, λένε ότι ερευνούν τη διαφθορά για πολλά χρόνια τώρα. Πρέπει λοιπόν να ξέρουν περισσότερο για διαφθορά από εμάς που μόνο πρόσφατα αναμιχθήκαμε.

  Εντούτοις, αυτοί οι πεπειραμένοι εμπειρογνώμονες φαίνονται να ξέρουν λιγότερα για τον Ζιωνισμό και το 9/11 από σας και εμένα. Αυτά είναι στοιχεία που αποδεικνύουν οτι αυτοί οι εμπειρογνώμονες λέγουν ψέματα, και ότι ο σκοπός τους είναι να ελέγχουν, να μεταχειρίζονται, να μας στρέφουν την προσοχή και να προκαλούν σύγχυση.

   

  Ray McGovern
  Ο Ray McGovern εκτέθηκε ως Σιωνιστής πράκτορας. Εξετάστε αυτό το άρθρο. Προσπαθεί να μας κάνει να λυπηθούμε το Ισραήλ και να μισούμε τον Bush.

  Όλοι οι συνεταίροι του McGovern πρέπει να θεωρηθούν πράκτορες, συμπεριλαμβανομένου του tompaine.

  Αυτό εξηγεί γιατί ο McGovern και οι συνεταίροι του δεν εκθέτουν ποτέ τα Σιωνιστά εγκλήματα.

  Δεν μπορούμε τυφλά να εμπιστευθούμε "τους πρώην-CIA" ή "τους πρώην-FBI" ή "τους whistleblowers" (δηλ. αυτούς που παριστάνουν τους καταδότες). Αλλά πρέπει πάντοτε να εξετάζουμε όλους αυτούς!
   

  Μπορεί το Genesis Communications Network να εμπιστευθή;

  Οι περισσότεροι (πιθανώς όλοι) από τους ράδιο οικοδεσπότες στο Genesis Communications Network (GCN) είναι ψεύτες, κρυπτοεβραίοι, ή απατεώνες. Το GCN είναι μια φωλιά παραπληροφόρησων και κρυπτοσιωνιστών.

  Το Republic Broadcasting Network είναι παρόμοιο.

  Πές πως ένα από τους σκοπούς του GCN και RBN είναι να αποκτηθεί ένας κατάλογος ανθρώπων που εγγράφονται και τηλεφωνούν στα ραδιοπρογράμματα, και έπειτα να το έχουν έτοιμο όταν πρέπει να ξεφορτωθούν τους εχθρούς τους; Προτείνουμε κανείς να μην αγοράζει τίποτα από το Genesis, www.911truth.org, ή οποιεσδήποτε από αυτές τις άλλες ύποπτες οργανώσεις. Μπορούν να σας ζητήσουν το όνομά σας, διεύθυνση, πληροφορίες πιστωτικών καρτών.

  Αυτός ο κατάλογος θα ήταν πολύ πολύτιμος στη Σιωνιστή Μαφία επειδή θα ήταν ένας κατάλογος πιθανών εχθρών τους.

  Παρακαλώ μην δώστε οποιαδήποτε υποστήριξη σε οποιαδήποτε από τα Σιωνιστά δίκτυα, όπως GCN, RBN, ιστοσελίδες πορνογραφίας, το 911truth.org, ή σε οποιουσδήποτε από τους άλλους ύποπτους αναζητητές αλήθειας. Μπορούν να μαζεύουν τα ονόματα, τις διευθύνσεις, και τις πληροφορίες πιστωτικών καρτών. Προσπαθήστε να μάθετε από τα λάθη των προηγούμενων Goyim, παρά να γίνετε ένα άλλο θύμα των κρυπτοεβραίων.

   

  Το American Free Press έχει αποδειχθεί μια Σιωνιστή βιτρίνα

  Το American Free Press δεν έχει προσπαθήσει ποτέ αληθινά να εκθέσει τα 9/11, ή άλλα Σιωνιστά εγκλήματα. Εάν έχετε προσέξει τι συνέβη στον Christopher Bollyn, το ξέρετε ήδη αυτό, αλλά εάν όχι, παρακαλώ ρίχτε μια ματιά:

  AmericanDeceptionPress.html

  Το American Free Press προσποιείται ότι είναι απένταρο προκειμένου να τραβήξη χρήματα από τα αφελή Goyim, και μπορούν να μαζεύουν τα ονόματα και τις διευθύνσεις των ανθρώπων που είναι πιθανοί εχθροί του Ισραήλ.

  Να είστε προσεκτικός με όσους εργάζονται για εκείνη την παραπλανητική εφημερίδα. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα ονόματα:
  DarylBradfordSmith-Rafiq-Hufschmid-13July2007.html#AFP

  Εάν δεν παίρνετε αυτό το ζήτημα εξαπάτησης επάνω σας σοβαρά, μπορείτε να καταλήξετε ως ένα από τα θύματά τους.