Main Page 
 Magyar 

 
Miért hisszük hogy
Cionisták a lényegi szerzői a
Szeptember 11.-i támadásnak?

Számoljuk össze az okokat...
2006. Április 13. frissítve


1) Az Öt Táncoló Arab

Öt Arab -- Arab ruhába öltözött -- embert láttak ünnepelni miután a World Trade Center tornyaiba repülőgépek csapódtak.

Később azon a napon a rendőrség észrevette teherkocsijukat és megállította őket. A rendőrség rájött, hogy nem Arabok voltak, hanem Izraeli háborús veteránok.

Az Arab ruhák a teherautójukban voltak, dobozvágó késekkel, fegyverekkel és a vízumokkal együtt, amik lejártak, így illegálisan tartózkodtak az országban. Letartóztatták és egy szövetségi börtönbe zárták őket Brooklynban.

De nem indítottak vizsgálatot ellenük. Inkább kiengedték őket a börtönből és visszaküldték őket Izraelbe. Körülbelül 60 másik fiatal Izraeli Zsidót tartóztattak le a 9-11.-i támadást követően. őket is vizsgálat nélkül küldték vissza Izraelbe.
washingtonpost.com A3879-2001Nov22

Néhány hónappal későbbi tudósítások állítják, hogy maximum 200 fiatal Izraelit, néhányuk korábbi tagja a katonai hírszerzésnek, tartóztattak le és vizsgálat nélkül küldtek vissza Izraelbe.
 • telegraph.co.uk/news 2002/03/07/ixworld
 • haaretzdaily.com article

Láthatják amint 3 az 5 táncoló Izraeli közül beszél erről az Izraeli televízióban:
ForBollynsSpeech11Nov2006_DancingIsraelis.wmv  2.4 mb

Ez a videó részlet ezen az oldalon is látható:
Video-PhilosophyOfZionismAndIsrael.html

 
2) Az Izraeli kémhálózat
Carl Cameron, a Fox news riporterének van egy négyrészes műsora az Izraeli kémhálózatról. Az ismertetőt egyszer mutatták be, azután törölték a Fox internetes oldaláról, hogy többé ne láthassuk.

Itt nézheti meg Cameron videóját:
veoh.com v552406rYaXEFgw  (új link)

Mivel Cameron tudósítása a Cionista médiából származik, megpróbálják kifordítani, úgy feltűntetni mintha az Izraeliek a gonosz Arab terroristák után kémkednének, akik 9/11-et elkövették.

Cameron műsorát „irányított károkozásnak” hívhatjuk. Próbáljanak tanulni ebből a csalásból, nehogy átverjék vele.

Azáltal, hogy az Izraeliek kémkedtek az Amerikai hadseregről, FBI-ról, más tisztviselőkről, tudhatták, hogyan kerüljék el, hogy elkapják őket és rengeteg erkölcstelen tisztviselőről kaphattak zsaroló anyagot.
 


3) Larry Silverstein Cionista

Larry Silverstein volt a tulajdonosa a 7. Épületnek, és a támadás előtt néhány héttel megszerezte az irányítást a World Trade Center tornyai fölött. Gyorsan kicserélte a biztonsági és a karbantartó személyzet egy részét. Milliárd dollárnyi biztosítási pénzt kap a 9/11.-i támadás eredményeként.

Silverstein bejelentette a televízióban, a tűzoltóság eldöntötte, hogy lerombolja a 7. Épületet ahelyett, hogy eloltaná a tüzet. Ha nem hallotta volna ezt a videó klippet, kérem nézze meg a 9/11, A Closer Look-ot, ezen a honlapon:
HugeQuestions.com

Larry Silverstein és Benjamin Netanyahu olyan közeli jóbarátok, hogy Netanyahu minden Vasárnap hívja Silversteint:
haaretzdaily.com  itemNo=97338

Hufschmid elmagyarázta beszédében Silverstein baráti körének a jelentőségét az Olaszországi 9/11 konferencián:
Italian-911-Conference-17Sep2006.html  
 


4) A Pentagon nem tud elszámolni $2,6 trilliárddal

A Pentagon könyvelői azt állítják, nem tudnak elszámolni 2.6 trilliárd dollárral. Az elszámolási káosz tetején lévő ember Dov Zakheim, kettős Izraeli/Amerikai állampolgár.

A Kongresszus előtt tett vallomásában, Donald Rumsfeld ártatlan hibaként lekicsinyli:

SEC. RUMSFELD:
...
 Tudom Dr. Zakheim CPA-ket (diplomás könyvelők) akar felbérelni, mert a minisztérium pénzügyi rendszere annyira összezavarodott, hogy nem tudnak elszámolni 2,6 trilliárd dollárral, valódi tranzakciók nyomán, ha lehet ennek hinni. Mégis azt mondták nekünk, nem bérelhetünk föl CPA-kat, hogy segítsenek kibogozni (a káoszt) sok szempontból. 
...
És utána viccelődik vele:
REP. LEWIS: Köszönöm, Mr. Moran.

Miniszter Úr, az első és az utolsó alkalommal, amikor Dov Zackheim és én együtt törtük a kenyeret, azt mondta, mostanra kezelni tudja a 2.6 trilliárdot. (Nevetés.) De erről még egy kicsit beszélünk --

SEC. RUMSFELD: Tudja kezelni; csak egy kicsit merészen. (Nevetés.)

A leirat itt található:
defense.gov/speeches/speech.aspx?speechid=408

 

 5) A 9/11 támadás mintát követ

Sokszor fogtak el Izraelieket, akik terrortámadást hajtottak végre és az Arabokat vádolták vagy a Nácikat. Ezt „hamis zászló” műveleteknek hívják. Egy rövid videónk elmagyarázza a „hamis zászló műveleteket” ezen a honlapon:
HowToHelp.html

A tényleges videó itt található:
video/What-is-a-False-Flag.wmv

Több információ korábbi Izraeli hamis zászló műveletekről:

• Cionistákat kaptak el miután fölrobbantották a King David Hotel
the7thfire.com chapter_5
 
• Cionistákat kaptak el Egyiptomban 1954-ben
the7thfire.com  lavon_affair
 

• USS Liberty elleni Izraeli támadás 1967-be

- James Ennes interview
- Wayne Kyle interview


• A Cionista bojkott Német termékek ellen 1933-ban azt a célt szolgálta, hogy haragot keltsen a Zsidók ellen. Ez egy összetett, de nagyon fontos kérdés; amikor van ideje rá, itt van néhány cikk a megértést könnyítendő:

- Ben Freedman

- Samuel Untermyer (updated with image from 1933 newspaper)

• Egy lista a Cionista csalásokról:
judicial-inc.biz/False_Flags_summary.htm
 
6) Izraelieket gyanúsítanak, harcokra való uszítással még ma is Irakban
Ki állt valójában az Abu Ghraib börtönben történt durva bánásmód mögött? Vessen egy pillantást az Abu Ghraibi gyalázat Izraeli kötődéséhez:
• rumormillnews.com 48426

Kicsoda "John Israel"?
• rumormillnews.com 48433

Vannak Irakiaknak fegyverekbe épített kameráik?
• judicial-inc.biz/Israelis_In_Iraq.htm

Kik a "vállalkozók" Irakban?
• judicial-inc.biz/Mercs_ambush_marines.htm
 
 
 

7) Cionisták irányítják a médiát
Egyik legfontosabb bizonyíték, hogy a Cionisták az irányítói a világ majdnem összes korrupciójának, hogy ők uralják a médiát Európában, Észak Amerikában, és Ausztráliában.

Nincs olyan bűnszövetkezet, ami egy ekkora bűntettet megúszna, mint a Szeptember 11.-i támadás, hacsak nem nyomják el a vizsgálatot és a bizonyítékot.

A média vezetőinek vagy a bűnszövetkezet irányítása alatt vagy a bűnszövetkezet részének kell lenniük.

Néhány ember azt állítja, hogy a médiavállalatok olyan misztikus, homályos csoportok tehetetlen áldozatai, mint a Globalisták, vagy a New World Order, vagy az Illuminátusok.

De, amíg valaki nem azonosítja ezeket a misztikus embereket, és nem magyarázza el, hogy kényszerítik a média vállalatokat a világon mindenütt borzalmas bűnök eltussolására, addig több értelme van, ha feltételezzük a média közvetlenül részese ezeknek a bűnöknek, és vezető tagjai ennek a bűnszövetkezetnek.

A leglogikusabb magyarázat, hogy a Cionisták más Cionistákat juttatnak vezető pozícióba a kormányban, a médiában, bankoknál, Hollywoodban, és az oktatásban. Minél több Cionistát segítenek, annál könnyebb irányítaniuk egy nemzetet és elnyomni a hálózatuk bizonyítékait.

• Cionista Hatalmi Struktúra Amerikában
the7thfire.com chapter_7

• Sok lista egyike Zsidókról:
reference.com/browse/wiki/List_of_Jews

A Cionisták eltávolítják a panaszokat róluk, vagy a kritikai megjegyzéseket „Anti-Szemitának” bélyegzik. Például, tudta-e, hogy Truman Elnököt bosszantották a Cionisták:
washingtonpost.com/ac2/wp-dyn/A40678-2003Jul10

Trumant sürgették, segítsen megalapítani Izraelt. Itt egy rövid leírás Izrael történetéből, ami segít megérteni miért bosszantották Trumant a Cionisták:
HistoryOfIsraelAndTheUSA.html
 


8) A Cionistáknak világszerte hálózatuk van

Gyanús tőzsdei kereskedéssel millió dolláros profitra tettek szert. Amerika, Európa és Japán kormányai bejelentették a szándékukat, hogy kivizsgálják kik voltak a befektetők. De, minden vizsgálatot befejeztek.

Amikor a bűnszövetkezetet keressük a Szeptember 11.-i támadás mögött, olyat kell találnunk, amelynek óriási befolyása van sok nemzetre. A Bush családnak van ekkora befolyása a világon? Dick Cheney-nek van? Bármely Olasz bűnöző csoportnak?

Az egyetlen csoport, amelynek úgy tűnik, van ekkora hálózata a Cionisták. A Cionisták mindenhol szervezeteket állítottak föl a világon mióta hivatalosan megalakultak 1897-ben. Például:

• Cionista Szövetség Ausztrália  zfa.com.au

• Egyesült Királyságban  zionist.org.uk

• Magyarországon  cionista.hu
 


9) Legtöbb 9/11 igazság kereső Cionista

A Zsidók Amerika és Európa lakosságának csak kis részét alkotják, és a Cionista Zsidók még kisebb részét, de ők uralják a 9/11 igazságkereső mozgalmat. Lehet, ez amiatt van, hogy a Cionisták jobban érdekeltek a 9/11 bűntény kiderítésében?

Valószínűbb, hogy becsapják az embereket, hadd higgyék, hogy ők az igazság keresők, mikor valójában mindenki figyelmét elterelik Izraelről Bushra, Cheney-re, a CIA-ra, és néhány katonai vezetőre.

Kérem gondolja meg, kire bízza a korrupció kiderítését, mint Amy Goodman (of Democracy Now), Alex Jones (www.infowars.com), Webster Tarpley (szerzője a 9/11 Synthetic Terror: Made in USA-nek), Dave von Kleist (The PowerHour radio show), és más száz vagy ezernek akik becsapnak bennünket.

Miért hazudnának azok az emberek? Itt egy kis bevezető:
To get away with crimes, pretend to be a crime fighter

Példák az Igazság Keresőkre akik Cionisták:
Crypto Zionists
What are Handlers?
 
 


10) Legtöbb ember aki az UFO-kat erőlteti Cionista
Cionisták sok idióta elméletet támogatnak, mint az ötletet, hogy a World Trade Center tornyokba csapódó repülőgépek blue screen technológiával készült hologramok vagy illúziók voltak.

Nyilvánvalóan próbálják az embereket rossz útra terelni, és azt a benyomás kelteni, hogy az összeesküvés elméletek buta dolgok.

Sajnos, nem lehet rájönni, ki az, akit átvertek és amiatt hisz az idióta elméleteknek; ki az, aki szándékosan hazudik; ki az, akit megfenyegettek, lefizettek, megzsaroltak, hogy támogassa ezeket. Morgan Reynolds és Jimmy Walter példák erre:
The Bovine Gas Theory
Jimmy Walter promotes Blue Screens

Másik példa egy személy, aki magát Ghostwolfemoon hívja. Üzeneteket küldözget az Interneten. Egyik újdonsült üzenete UFO-kat sejtet:
US astronauts spotted UFO's on moon???

És ebben az üzenetben egyetért Alex Jones-szal, Bob Bowman-nel, és az elmélettel, hogy Cheney  a fő gyanúsítottja 9/11-nek:
Cheney main 9-11 suspect????

Jeff Rense rendszeresen emlegeti az UFO elméletet. Egyike a legfrissebbeknek:
Were US astronauts ordered not to report UFOs & aliens?
 
 

11) AIPAC és Jack Abramoff
Jack Abramoff -- egy másik Cionista -- csak biztosítja Izrael Amerika fölötti befolyását? Vagy segített elkövetni a 9/11 támadást?

Daniel Hopsicker így gondolja; ő tudósította a 9/11 támadás előtti napokban, hogy Mohamed Atta és még néhány állítólagos elkövetőt meghívták Abramoff hajó kaszinójára:
madcowprod.com/06202005.html

Ha kiderül, hogy ez a vád igaz, ez bizonyíték, hogy az eltérítők csak a Cionisták balekjai voltak. Továbbá Abramoff kapcsolatait az AIPAC-kal, Tom Delay-t, és más embereket vizsgálat alá kell vonni.

Professzor Cole a Cionista terrorizmus harcvonalaként jellemzi Jack Abramoff „jótékonyságát”.
washington-report.org/archives/March_2006/0603028.html

Természetesen, Daniel Hopsicker, mint a sok „9/11 igazság kereső” egyike; kimondottan ellát néhány értékes információval, de megpróbál meggyőzni bennünket, hogy minden a Bush adminisztráció vagy a CIA hibája.
 

12) Goyok az áldozatok, nem a Cionisták

Híradások gyakran figyelmeztetnek bennünket, hogy Arabok és Irániak határozottak Izrael elpusztításában. Például
ynetnews.com/articles/0,7340,L-3239476,00.html

De, a legtöbb áldozatuk másik Arab, vagy Amerikai és Britt goyok. Miért nem támadnak Arabok Israelit? Miért nem támadnak Amerikai Cionistákat

Például, Szíriaiakat vádolják a korábbi Libanoni Miniszterelnök, Rafik Hariri meggyilkolásával:
cnn.com/2005/WORLD/meast/02/14/beirut.explosion/index.html

De a kráter, ami az autóba rejtett bomba miatt keletkezett annak a jele, hogy a bomba a föld alatt volt, nem az autóban:
 - Bollyn-Hariri-Feb2005.html
 - Bollyn-Hariri-Nov2006.html
 

2003. Október 15. másik hatalmas bomba pusztított el egy autót, feltehetően CIA ügynökök ültek benne: 
news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/3193248.stm

Hatalmas krátert is ásott, árulkodó jele, hogy a bomba a föld alatt volt:
judicial-inc.biz/cia_in_gaza.htm

 
Látta a hatalmas krátert az 1996-os Khobar Towers teherkocsiba rejtett bombánál, Szaud Arábiában ami US Katonai személyeket gyilkolt meg:
en.wikipedia.org/wiki/Image:Khobartowersgroundzero.jpg

Hogyan csinálja ezt az Al Qaeda?
Ha elhiszi, hogy Arabok csinálják ezeket az autóba rejtett bombákat, kérem, nézze meg a „Tudományos Kihívást”, és adja oda egy középiskolás diáknak:
Science_Challenge_12.html

És ha azt hiszi, hogy ez hamarosan abbamarad, kérem, olvassa el ezt és gondolkodjon el róla:
Conspiracies5.htm

Még kevesen vagyunk akik törődnek ezzel. A jövőben leszünk elegen? Csak akkor, ha segít több embert találni, aki megelégelte a korrupciót.

Több információ a Cionista kapcsolatokról interjúinkban, mint ebben, a Christopher Bollyn-nal készítettben:
DarylBradfordSmithInterviewsBollyn.html
 

Befejezés

Ellenállni Olasz bűnöző csoportoknak nem Olasz-ellenes; ellenállni Amerikai bűnöző csoportoknak nem Amerika-ellenes; és ellenállni homoszexuálisoknak, akiket zsarolnak homoszexualitásuk miatt, nem homoszexuál-ellenes.

Nehogy azt higgye, ellenállni a Cionista bűnöző csoportoknak Anti-Szemitizmus!

Ha kész arra, hogy ne legyen többet a bűnszövetkezet áldozata, csatlakozzon hozzánk és segítsen tanítani az embereket.

És készüljön föl a bűnszövetkezettel való harcra:

Készülődés a Csatára