“Engedd meg, hogy file-okat küldjek az Interneten, és nem érdekel, ki kontrollálja a pénzt”
To search HugeQuestions:
  Magyar main page  
 
 
 
Korábbi k épes rövidhírek


2008. Augusztus 11.

Miért van háború Grúziában?
Olajért? 
Szabadságért vagy függetlenségért?
Vagy a Zsidók próbálnak újra világháborút kirobbantani?
Magyar English 
2008. Július 29.

Miért hazudik nekünk olyan sok tudós?
Hazudnak 9/11-ről, a globális felmelegedésről, a Holokausztról, az Apollo Holdra szállásról, .... Minden tudós semmivel sem több egy tanult emberszabású majomnál?

Magyar English 

 
 
 

2008. Július 16.

Legyőzzük a Zsidó bűnszövetkezetet?
Státusz Riport 2008. Júliusra
Az információ 9/11-ről és a Cionizmusról terjed a világon, de érünk el előrelépést ennek a bűnszövetkezetnek a legyőzésében? Azoknak, akik ilyen kérdéseket tesznek föl nekem, itt van a státusz riport:
Magyar English Italiano 

 
 
 

2008. Július 14.

UK újságok bejelentik egy hős esküvőjét
Itt van a cikk. Látja a trükköt? A Zsidók a US és a UK médiáját használják, arra hogy hősökként népszerűsítsék a katonákat, elbátortalanítva vele a szülőket és a barátokat a kérdésföltevéstől, "Miért halnak meg és szenvednek a katonáink?"

A Zsidók azzal is becsapják az embereket, hogy elhitetik a "hazaszeretet" vak engedelmesség. 2006-ban Bollyn és én leírtuk, hogy használta ezt a trükköt a Chicago Sun-Times Bryan Anderson-nal. Valaki elmondja a katonáknak, hogy ők csak eldobható bábok a Cionisták világ leigázási játékában, és hogy a rossz embereket  támadják?


 
 
 

2008. Július 7.

Miért növekednek a késsel elkövetett bűncselekmények Angliában?
Az elmúlt 2 évben megduplázódott ,14,000 esetben történt meg a kórházak saját bevallása alapján a múlt évben. Cherie Blair és a Street Weapons Commission összezavarodott. Az Érsek azt mondja, az egyháznak kellene megállítania. Gallagher Thatchert vádolja és a videó játékokat. Más Brittek azt hiszik a páncél a megoldás. Cameron, aki kérkedik hogy Cionista, automatikus börtönbüntetést akar a késsel közlekedőkre. Javasolná Cameron, hogy úgy csökkentsék az erőszakoskodókat, hogy a férfiakat nyilvános helyen elkövetett pénisz viselésért börtönbe csukják? Minden évben a bűnözés, alkoholizmus, és drogvisszaélés megállítására tett "megoldásunk" kudarcot vall. Amikor állandó kudarcokkal szembesülünk, újra kellene értékelnünk a hozzáállásunkat és a gyakorlatunkat új eljárásmóddal. Ilyen témákat kellene megvitatnunk, mint:
 • Mi okozza a bűnözést? a) Kések és fegyverek, b) Bűnözők 
 • Mi okozza az erőszakot? a) Péniszek és vaginák, b) Bűnözők
 • Mi okozza a korrupciót? a) Pénz és hatalom, b) Bűnözők
 • Hogy befolyásoljuk a bűnözők viselkedését? a) Törvényekkel és börtönnel, b) Nem tudjuk

 
 
 
 

2008. Június 19.

Egy másik kísérlet, hogy még több írányítást szerezzenek a bankjaink fölött?
US Pénzügyminiszter Henry Paulson több hatalmat akar adni a Federal Reserve-nek … kinek? Izraelnek? A Rothschildoknak? Kinek dolgozik ő?

Adják körbe a html oldalamat a Money Masters videóról. Ne engedjék a Zsidóknak, hogy még több irányítást szerezzenek a bankrendszerünk fölött!


 
 
 
 

2008. Június 9.

Azonosítani és Csapdába csalni a Goyokat
A "Nótórius Holokauszt Tagadó" körbeutazza a világot, hogy a gonosz Zsidókat és a HoloCsalásukat leleplezze. De a gyanútlan Goyok, akik a találkozóira elmennek, vagy kapcsolatba lépne vele vagy a munkatársaival azonosítják magukat a Zsidó bűnszövetkezetnek. Ez egy ok, amiért a Zsidók megteszik, ami irracionálisnak tűnik; nevezetesen, leleplezik a saját bűneiket.

A bűnöző Zsidók úgy is tesznek, mintha 9/11 kutatók lennének, háború-ellenes aktivisták, pedofília vizsgálók, és még a globális felmelegedés ellenzői is. Legyen óvatos a jews-did-911, vho, ziopedia, jewwatch, és az összes többi internetes oldallal.

Ez egy intelligencia csata. Elég okos, hogy megértse a technikájukat és segítsen leleplezni és megsemmisíteni a hálózatukat? (A HoloCsalás oldalamon több információ van.)


 
 
 
 
 

2008. Június 5.

A Britt rendőrség globális bűnszövetkezetet fedez föl
Ez az eset hasznos, mert segíthet megértetni az emberekkel:
1) Tényleg csakugyan gigantikus, globális bűnszövetkezetek.
2) A szövetkezetek rengeteg pénzzel rendelkeznek.
És, ha ez az eset nem vezet sehová, és ha a bandatagokat nem azonosítják és tartóztatják le, még több lesz a bizonyíték, hogy a kormányok védelmezik ezeket a globális bűnszövetkezeteket.

Hétköznapi emberek százszámra azonosíthatják a gyanús embereket a globális Zsidó bűnszövetkezetben (mint amilyen a legtöbb Patriots és ezek a Scholars csoportok), és a rendőrségnek még többet kellene tudnia azonosítani.

A rendőrség és a katonaság ki tudná vonni az összes bűnszövetkezetet a forgalomból, amint elhatározná magát. Megvannak az embereik, anyagi eszközeik, és a fegyvereik rá. Tehát mi tartja vissza őket? Lefizetés? Félelem? Butaság? Korrupt vezetőség?


 
 
 
 

2008. Április 25.

Védelmezni a HoloCsalást
Egy másik "Holokauszt Tagadó" kerül bajba! Most Nicholas Kollerstrom, Ph.D. név szerint. Az ő tiszteletbeli Ösztöndíját megszüntették a University College Londonban, és anti-szemitizmussal vádolták meg, mint itt (új link - miért törölte Rachel North?)

Vegye észre, hogy ő beleillik a többi Holokauszt tagadó közé; tulajdonképpen nem magyarázza el a csalást, vagy bármely más Zsidó bűntettet (néhány cikke itt van). Fontos megértenie ezt a trükköt. A zsidók és az ügynökeik leleplezik a Holokausztot és hagyják magukat bajba kerülni azért, hogy:
1) Megfélemlítsék önt, maradjon csöndben a Holokausztról.
2) Rávegyék, hogy kövesse az ő becstelen "igazság keresőit".

Ne ijedjen meg! Vágjon vissza az én HoloCsalás oldalammal.

 
 
 
 

2008. Április 24.

A Japán kormányhivatalnok újra "leleplezi" 9/11-et
Április 24.-én Yukihisa Fujita újra szóba hozza 9/11-et a kormány előtt. Figyelje meg a videó leírásában lévő weboldal listát; mind Zsidó propaganda weboldalak.

A Zsidók annyira végérvényesen lelepleződtek, hogy az egyetlen reményük a Birkanyájat rávenni, hogy megbízzanak a Zsidókban és a bábjaikban 9/11 vizsgálóbiztosként, így a Zsidók megmaradhatnak írányítóknak és meghatározhatják kit kell vádolni.


 
 
 
 

2008. Április 15.

William Rodriguez találkozik Spanyolország elnökével
Rodriguez újabb Európai 9/11 körúton elmondta Zapatero Elnöknek, hogy új vizsgálatra van szükségünk. Nem, nekünk nincs szükségünk egy újabb vizsgálatra. Fel kell kelnünk Izrael, a Rothschildok, és más bűnöző Zsidók ellen.
Rodriguez azért kap világszerte nyilvánosságot, mert védi a Zsidó bűnszövetkezetet. (Van róla néhány információm itt)

 
 
 
 
 

2008. Április 10.

U.N. tisztviselő kivizsgálná a Neokonok szerepét 9/11-ben
Richard Falk, egy Princetoni professzor és a UN Emberi Jogok Tanácsának tisztviselője, próbálja Izraelt védeni, azzal hogy a NeoKonokra tolja át a vádat. Van valamilyen kapcsolata David Ray Griffin-nel, (A 9/11-es események időrendi felsorolásában említem itt).
Vágjon vissza ezeknek a bűnöző Zsidóknak a weboldalam linkjének a továbbadásával.

 
 
 
 
 
 

2008. Április 8.

Miért kap Jesse Ventura olyan sok nyilvánosságot?
Csatlakozik az Olasz Giulietto Chiesa-hoz és a Japán Yukihisa Fujita-hoz, és más "igazság keresőkhöz" akiknek megadták a Zsidó jóváhagyás pecsétet. Egy másik végkiárusítás?

Venturának megengedték, hogy a televízióba kijelentse, hogy a WTC épületeket robbanószerrel robbantották föl. A Zsidók megpróbálják rávenni a nézőközönséget, kövessék az ő ügynökeiket. Vágjon vissza a cikkeimmel, mint például az Olasz 9/11 konferencián elhangzott rövid beszédemmel:

Magyar English   • Italiano Français Espańol

 
 
 
 
 

2008. Március 29.

U.S. Pénzügyminiszter több hatalmat akar a Federal Reservenek
Figyeljen föl a megjegyzésre, hogy ezek a javaslatok "munkálatok alatt vannak Június óta." Régóta tervezgetik ezt, de hogy veszik rá az Amerikaiakat az elfogadására? Hogy van az, hogy egy stagnáló gazdasági káosznál a bolond Amerikaiak megkérik a FEDet, mentse meg őket?

A televízióban szereplő emberek becstelenek, de ők hatóság a hétköznapi embereknek, így hadd tudják meg, mit mondott Jim Rogers a CNBCn, meg kellene Szüntetnünk a FEDet. A Federal Reserve nem része a szövetségi kormánynak. A jelenlegi gazdasági problémáknál, az emberek lehet, jobban hallgatnak önre. Több információ az weblapomon a Money Masters videóban. Ne hagyja a Zsidókat még több irányítást szerezni a bankrendszerünk fölött!


 
 
 
 
 

2008. Március 23.

Daniele Ganser a Svájci TVn 9/11-ről
Az egyik Professors Question 9/11, első részében megmutatja, hogy próbálják a Zsidók áttolni a felelősséget Bushra. A 2. részben védi a Zsidó médiát, azt állítva a média azért van csöndben, mert kevés az oknyomozó riporter. Aki föliratozta a videót véletlenül elfordította az Izrael szót Egyiptomnak. Az eredményezett fölirat állítása szerint Egyiptom rendezte meg a Lavon ügyet. Nyomásra kijavította a "tévedését".

Tartsa fönn a nyomást ezeken a Zsidókon, azzal, hogy leleplezi a Zsidók 9/11-ben és más bűntettekben való részvételét körbeadva a linket a weboldalamra.


 
 
 
 

2008. Március 12.

Jim Rogers azt mondja "Szüntessük meg a FEDet" a CNBCn
A televízióban szereplő emberek becstelenek, de ők hatóság a hétköznapi embereknek, most már lehet beszélni a Federal Reserve megszüntetéséről anélkül, hogy "összeesküvés flúgosnak" neveznék őket. Ahogy a jelenlegi gazdasági problémák súlyossá válnak, az emberek meghallgathatják önt. Több információ az weblapomon a Money Masters videóban.

 
 
 
 
 

2008. Március 8.

Olasz MEP (parlamenti képviselő) állítja az USA irányítja a világot
Nézze meg ezt a videót, amelyben Giulietto Chiesa az USA-ra tolja a vádat a Zsidókról. Vegye észre, hogy meghívták David Ray Griffint. Videó róla itt

A Zsidók kétségbeesetten védik magukat. Vágjon vissza a hazugságaiknak az Olasz 9/11 konferencián elhangzott beszédemmel:

Magyar English Italiano Français Espańol